.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Mom4eta i Momi4eta ... ?

[b]Iskam da vi popitam Kakvo tyrsite v edna vryzka? Kakva vi e osnovnata cel? Za6to se obvyrzvate....prosto za6toto i dr go pravqt i da bydem kato tqh ili ??? Dnes mi zadadoha takyv vypros i 4estno kazano se pozamislih Kajite si va6ite mneniq
    Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!

Guest
    Искаш да копираш а.. Да прочетеш нашите мнения, и да кажеш на другите... ааа няма да стане.. КАТИЛ

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Zashtoto imam nujda ot sigurnost i liubov

Guest
    4REAL

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    еми аз в началото....с първите ми 2-3 гаджета беше еи така за да видя какво е....после пораснах и започнах да изпитвам нещо към всеки един с който ходех...но нищо кой знае колко сериозно...понякога се чувстваш сам...и като гледаш другите двойки ти става кофти...понякога от немане кво да се прави(неказвам за мене специално)...ии аз вече от една година защото обичам....имам нужда от този човек...за мене е като наркотик...нещо което не съм изпитвала...и неискам да губя....има много причини един човек да създава подобни връзки...при всеки е различно...ама си мисля че е по добре да не мислиш толкова за това...живей си живота и не се тормози с такива въпроси...на който ще намериш отговора когато трябва... (не че много ти помогнах с тоя моя пост ама....)
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от x pac
    Искаш да копираш а.. Да прочетеш нашите мнения, и да кажеш на другите... ааа няма да стане.. КАТИЛ
    аве пич....неискам до прозвучи глуповато ама кво е КАТИЛ?!

Guest
    SUCK IT

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkata_
    Ахахахаха КАТИЛ е.. как да ти кажа... Някъв такъв бандит.. смешник е такова едно.. абе като сички в тоя форум.. е тва е катил

SUCK IT

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Хаха. Катил е любимата обида на x pac. Човека поне е постоянен в ругатните си по хората.
    Иначе по темата за да градиш връзка с някого трябва да имаш чувства към него. Какъв е смисъла да си с партньора си заради хората и тяхното мнение?
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Хаха. Катил е любимата обида на x pac. Човека поне е постоянен в ругатните си по хората.
    Иначе по темата за да градиш връзка с някого трябва да имаш чувства към него. Какъв е смисъла да си с партньора си заради хората и тяхното мнение?
    Абе братле... КАТИЛИ сте вие, щото се връзвате, на всяка тема и дума на емо-тата в тоя величествен форум!

Повече от фен
    Vseki tyrsi ne6to razli4nov edna vryzka - upora (psihi4eska i fizi4eska), razbirane, lubov, sex, 4uvstva, sigurnost, kompaniq....tolkova sa mnogo.Prosto za vseki e individualno.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Абе братле... КАТИЛИ сте вие, щото се връзвате, на всяка тема и дума на емо-тата в тоя величествен форум!
    ми тогава за кво е тоя форум....и кво се връзваме...то нали за тва е направен...хората искат съвет и ние им отговаряме...и щом мислиш че се връзваме(не че разбрах защо ти го е родио главата)...що пишеш тука?!

връзка без обвързване
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Голям фен
    Миии...В една връзка какво търся...Хахаха...Еми това е супер тъп въпрос,как какво търся,каквото търсе мсеки,любов или развлечение ....В такъв случай какво търсиш на Земята ...Нещо подобно все едно да зададеш...Това е риторичен въпрос за мен
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Тоя въпрос (ще се изразя като господина по философия) има безкрайно много ракурси. т.е. :

1. Все едно е да си отговориш що е любов...;

2. Ницше би заклеймил, че в крайна сметка съзнателно, или не, жената търси дете;

3. Фройд ще каже, че е сексуален нагон ... ;

4.Айнщаин ще каже, че ... гравитацията не е виновна за тези, които попадат в капанa на любовта;

5.Донякъде според етиката, обществото ти го налага - да си търсиш свой партньор, респективно налага и ревността, но ти не би желала да си като маймуните "да те помпи, който си иска";

6.Според мен, защото просто незнам, отговора е някъде вътре в мен, но не мога да го достигна, но няма и смисъл да го търся ... ;

7.Ти мислиш ... по друг начин, затова си индивид;

Голям фен
    Просто е ... Даден човек ми харесва,искам да съм с него,да го гушкам,да си говорим... Аз да бъда специална за него,както и той за мен и просто се обвързвам. Не преследвам някаква цел в една връзка,просто гледам да ми е хубаво
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Ахахахаха КАТИЛ е.. как да ти кажа... Някъв такъв бандит.. смешник е такова едно.. абе като сички в тоя форум.. е тва е катил

KATIL E KAK DA TI KAJA 4ERNATA OVCA V EDNO OB6TESTVO INDIVIDA KOITO SE RAZLI4AVA KORENNO OT OB6TOPRIETATA NORMA

SUCK IT

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    не, КАТИЛ е смяна на неизвестната

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    връзка без обвързване
    ти кво? за 1 нощ е*ане ли си само?
    (но коммент)...въпреки че и за 1 нощ нема нищо лошо,ма карай
    Извиняваи с цялото ми уважение, аз съм на 18 и не смятам да си хващам сериозна приятелка ,защото не смятам да си тровя живота от сега. Нямам много опит ,но от това което съм научил знам ,че не ми трябва и не искам от сега такива проблеми... незнам дали ме разбриаш за какво ти говоря може някои ден да ме разбереш . Свършвам мнението с един цитат на един мои приятел " Първите 6 месеца бяха много хубави, а после.. не ти трябва.. бягай до като можеш!"
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

ATAKABG
    Guest
    При момичетата това е смисъла на живота им.
    При нас е просто още едно забавление,хоби,докато хлътнеме по некое гадже наистина сериозно и ни оплете в мрежите си за цял живот

Мега фен Аватара на koalka
    В една връзка търся чувства, прекрасен човек, който намерих и с когото искам да съм....Хората имат връзка, защото са влюбени и обичат(в повечето случаи) и не могат да живеят без този човек.

Повече от фен
    togava ti kakvo pravi6 v tozi forum?
    izbiva6 kompleksi?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Mom4eta i Momi4eta ... ?

Цитирай Първоначално написано от Mafiotkata_7200
    [b]Iskam da vi popitam Kakvo tyrsite v edna vryzka? Kakva vi e osnovnata cel? Za6to se obvyrzvate....prosto za6toto i dr go pravqt i da bydem kato tqh ili ??? Dnes mi zadadoha takyv vypros i 4estno kazano se pozamislih Kajite si va6ite mneniq
    Какво търся в една връзка...споделени чувства, разбирателство и кеф.
    Нямам основна цел.
    Обвързвам се, защото момичето ми е допаднало и искам да имам нещо повече от приятелство, с нея.

Супер фен
    Град
    София
    Ами до един етап в моя живот не разбирах какво значи да си обвързан наистина с някого...просто се захващах с някой,за да не бъда сама, заради това,че свикнах да бъда се с някого, заради това,че на тия години освен с момчета да се занимаваш- друго не ти е интересно... но сега приемам това да се обвържа доста сериозно.Просто ми е писнало да бъда с някой просто така,защото ми харесва или защото така "трябва. Търся сигурност, разбиране,обич...съвсем нормалните неща

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Първите ми 3-4 връзки бяха наистина за да "видя какво е" и точно заради това бяха и толкова кратки... Но сега мисля по съвсем различен начин .. До преди да срещна човека с когото съм от доста време търсих любов,загриженост,привърза ност,топлина... е намерих всичко това и мога да кажа, че съм много щастлива!
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си