.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: tehno pesni4ki

MiDsUmMer`
    Guest

tehno pesni4ki

zdraveite na vsi4ki.iskam da vi pomolq tuk da pi6ete zaglaviqta na na6umelite naposleduk tehno par4eta,za6toto kakto znaete trudni4ko se namirat imenata im,na men 6te mi e mnogo ot polza,a nadqvam se i na drugite da namerqt po-izvestnite i novi tehno pesni

midsummer`
    Guest
    a moje li da popitam kakva e razlikata mejdu tehno i haus i sega pravi li se izob6to tehno muzika,6tom kazva6,4e sa samo stari par4eta?sujalqvam naistina,4e ne bqh informirana...

midsummer`
    Guest
    samo iskam da pomolq taka s obru6tenie "patki" da ne se otnasqme edin kum drug ... vijdam,4e si po-kompetenten v tazi oblast,vseki si ima silni oblasti,no neka se uvajavame

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    ми дедо тиесто не е ли технУ??
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Айде да дойда и аз като хранител :>
    BPM няма абсолютно нищо общо с музиката, защото примерно хардкора и дръм енд бейса на моменти могат да се припокриват като БиПиЕм? Това значи ли че имат прилика?
    Другото е какво е техно от безпристрастна гледна точка - демек моята.. Много по-плътни звуци, в повечето случаи изобилие от звуци различни от задължителните - баси и звуци които да отмерват тактовете. И това е. Защото по-натам вече има прекалено много вариации за да мога да ти го обясня като се има в предвид че такава музика не слушам(goa, trance, progressive, hard и т.н.)
    Докато хауса е главно семплост. Може би по-голяма цикличност(да звучи тъпо ама аз за разнообразие от другите които използват тая дума мога да се обовнова). Цикличност е когато дръм рол-а(това което се повтаря за да се получи ритъма) е прекалено къс.. Ето ви пример:

Bff-Тк-Bff-Тк и така до края на света..

Едно един дълъг дръм рол който съвсем не звучи циклично

Poo-Tk-Keh
    Poo-Tk-Tk-Keh-Tk
    Poo-Tk-Keh
    Poo-Tk-Poo-Keh-Tk
    (И двата примера са с бийтбокс звуци - за тва изглеждат така странно :> Второто е част от култовото на Кени Мухамад - Вятърната Техника(Wind Technique) :>>)

Та.. Да се върнем към хауса.. Освен с цикличност и семплост не знам с какво друго може да се похвали хауса :> За мен това дори не е музика за слушане, а по-скоро за фон докато правиш нещо.. Виж техното си е направено за скачане.. Просто към това де подтиква ;> (мен не ама аз съм друга работа :>)

Еми тва е :>
    Айде сега по 5 лева за труда :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Mi ne slusham mn takova,ama...
    The Egg - Walking Away
    Outwork - Electro

Ne sum mn navutre(daje hich)v taq muzika,taka che tiq deto razbirat povecho po vuzmojnost da ne me izqjdat ...Shtoto moje tva deto sum go napisala da nqma nishto obshto..
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си