.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    pritesneniqt
    Guest

Сгафихме ли?

Правихме полов акт с моята приятелка. Ползвахме презерватив и аз свърших един път. След това без да сваля презерватива продължихме. Като свършихме се оказа че от презерватива на леглото е излязла спермата. презерватива не се е махал. Тя беше и неразположена и имаше и мъничко кръв на петното със спермата. Притеснявам се че все пак излязлата от презерватива(от края му който е към топките ми, тъй като не е бил скъсан) сперма може да е влязла и в нея. Вие как мислите?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не си ли чувал, че след като свършиш веднъж, ако искате да продължите трябва да се смени презерватива?
    Надали е попаднала сперма в нея, но следващият път не икономисвай от презервативи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не си ли чувал, че след като свършиш веднъж, ако искате да продължите трябва да се смени презерватива?
    Надали е попаднала сперма в нея, но следващият път не икономисвай от презервативи
    На нея й дойде ден преди да правим секс. Ако си го изкара нормално както и е на нея-4-5 дена, това значи ли че не е забременяла?
    След колко време от въпросния акт най-точно ще покаже SureCheck дали сме сгафили или не?

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии ако сте проверили и не е бил скъсан презерватива , значи е излязло от горе.. може би.. а ако не сте сигурни .. нз все пак е и в цикъл..абе без хапчета. спокойно! амаа друг път го сменяйте след като свършиш.
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На нея й дойде ден преди да правим секс. Ако си го изкара нормално както и е на нея-4-5 дена, това значи ли че не е забременяла?
    След колко време от въпросния акт най-точно ще покаже SureCheck дали сме сгафили или не?
    тя дори и да е забременяла няма да и спре цикъла.. другия път няма да и дойде ама този няма да има промяна. вероятността от бременност е малка , но друг път внимавайте. теста след 5-7 дена
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми като нищо

Guest
    Ще ставаш баща или се гръмни или се радвай

Повече от фен
    Emi smenqite prezervativa be hora, po-dobre pari za prezervativi sega, otkolkoto posle sumati pari zaradi bebe...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ще ставаш баща или се гръмни или се радвай
    Ти па.. не му давай идеи..
    Пич, пийни нещо хладно и се успокой, шансовете са нищожни.

Теста ще покаже най-рано след седмица. Според мен момичето не е забременяло. Само че това да ви е урок за следващите пъти. Презервативите са за еднократна употреба. След като свършиш и искате да продължите, смени презерватива.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като искате да икономисвате от презервативи има 2 начина-ти се държиш мъжки и не свършваш докато тя не ти каже,айде свършвай,че се уморих или просто не правиш секс. Избери си сам. И все пак презервативите не са чак толкова скъпи!

Голям фен
    Град
    :)
    хах ми освен,че трябва да се сменят презервативите. Според мен шансъд да е забременяла е малък. По време на тези неразположения жената 'изхвърля' от организма си старата яйцеклетка. Тогава още няма нова, която да се оплоди. Плюс това сперматозоидите не 'живеят' по месец два
    Иначе следващият път ще ти е за урок.
    П.П. Не е особено удачно докато момичето е неразположено да правите секс. Защото така я боли повече

Guest
    брейййй

Guest
    Цитирай Първоначално написано от x pac
    брейййй
    Аз пък си мисля, че може да е попаднала. А това, че е неразположена, не значи ли, че сега е най-голям шанса да забременее, дори и от най-неподвижния сперматозоид? А и тя като изхвърля яйцеклетката не може ли да се получи извънматочна бременност?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Яйцеклетката,която изхвълля не може да бъде оплодена,защото се е пукнала обвиивката,която би хранила зиготата. Освен това при първи ден менструация шансът за забременяване не е висок,даже е минимален. 1 седмица след като ти свърши е най-опасно. там някъде +-2-3дни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си