- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Закъснява ми - от хапчетата или съм бременна?
zna4i iskam da vi pitam ne6to no iskam da mi dadete savet a ne da me kritikuvate zn 4e ne trqbva taka ama ko da napraa stanalo e ve4e...zna4i edni put praihme sex s priqtelq mi i imahme samo 1 prezervativ ama ni se iska6e o6te i za tva pak go napraihme ama bez.Toi ne se isprazni v men a na men,zn 4e ni6to nemoje da stane taka ama toi iska6e da piq postinor duo i na sledva6tiq den pih...sled 2 dena pak go praihme ama se skusa prezervativa i toi ne be6e usetil 4e se e skusal i se isprazni v men...pak pih postinor duo.Kazaha mi 4e 6tom ovulaciqta mi e bila predi 5 dena nqma opasnost da sam bremenna..ama sega trqbva da mi doide a mi zakasnqva ve4e 3 den.Ta vaprosa mi e tva ot hap4etata li e ili sam bremenna?A za test-a za bremenost mi kazaha 4e nemoga da si naprava predi 1-2 qnuari...plsss kajete 6tot se poburkvam a nemoga pove4e da 4akam i plss ne me kritikuvaite zn ko sam napraila osuznavam go
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
6tom si pila prostinor (i to dva) ne moje da si bremenna.
spored mene e 6toto si izpila mnogo postinorna kaka mi e se slu4i po4ti su6toto i posel se razbra 4e i zaskunqva ot postinora.toi vredi qko
no kato gledam i 6tom se e izpraznil s tebe ne e mnogo sigurna rabotata
dano ne si mremenna..uspeh ti jelaq..pi6i posle da kaje6 kvo e stanalo i dali si4ko e nared ..i ne se sduhvai si4ko she se opravi
no exit
Ааа, как няма да ти закъснява?!?
Постинор може да се пие в НАЙ-ЛОШИЯ случай ВЕДНЪЖ МЕСЕЧНО (и при това не е никак препоръчително), а ти си го пила 2 ПЪТИ за 3 ДНИ!!!![]()
И съжалявам, че ще ти го кажа, но при второто взимане на хапчетата ефективността им намалява и имаш шанс да забременееш! Дали това е станало обаче можем само да гадаем...![]()
Закъснението може да е както страничен ефект от Постинора, така и бременност...
po princip ot postinor moje da ti zakasnee.no tiq hap4eta e prepora4itelno da se piqt prez 6 meseca,za6toto sa mn vredni.i az 4akam sega da mi doide i mi zakasnqva sled postinora,ako mi doide izob6to de...![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
misi mnogo za otgovoriteradvam se 4e mi otg a ne me kritikuvahte...no ve4e zn 4e ne sam bremenna 6tot dnes mi doide i se 4ustvam prekrasno dosta spokoino naprao kat mi doide kamuk mi padna ot surceto.Misi otnovo
Възможно ли е, след приема на Постинор ми дойде за 2 дена..и сега когато би трябвало да ми дойде -да не ми дойде, защото ми закъснява..???![]()
мале какво изречение съм формулирала само.......![]()
3 ден ми закъснява...Няма ли да ми дойде както обикновенно, след като ми дойде след приема на постинор???
Или датата ще се измени??
![]()
Може и да се измени. постинор го мразя вече. Това е супер гаден продукт. Иди на гинеколог и без вашите можеш. Нека те прегледа на видеозона...да не те плаша, но може да се окаже че има гаф с яйчниците и не ти говоря за бременност...ти сама ще разбереш найд-оре след лекарското посещениеПървоначално написано от eXtRaoRdinaRy
![]()
отивай на лекар и не пиши тук за друго освен да кажеш какво ти е казла той. Инак няма смисъл само да си чешем пръстите![]()