- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- razmer na gardite
Ako edno momi4e ima prekaleno malki ili nerazviti gardi mnogo golqm problem li e za6toto zaradi tezi kompleksi me e sram da spq s priqtelq si ...![]()
![]()
Това е глупаво. Много мъже/момчета харесват малки гърди. Мисля че прятелят ти не е с етб само заради гърдите ти, а заради самата теб!
той ако си те обича и си те харесва ще му харесват и гърдите тине се срамувай
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Тва пък е последното което трябва да те комплексира. Замисли се - ако той беше с теб заради гърдите ти, нямаше да е с теб а с неква цицорана. Тей че relax![]()
Mi 6tom e s teb, zna4i ne e tova nai-vajnoto.Vse pak ako ne te haresva6e takava kakvato si, dali izob6to 6te6e da e steb?
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Оооо забрави . Няма да ти хареса гърдите ще те скъса само заради това По - добре му признай или пъхай портокали в сутиена си . направи си пластична операция иначе ще береш ядове .![]()
![]()
Shtom e s tebe momcheto znachi si te haresva takava kakvato si.Ne se sramuvai
а и пък той няма да те ебе в гърдите а в путката такаче е по-важно нея да имаш![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Писна ми от тъпи хюмнетаПървоначално написано от Анонимко
Той ако не те харесваше такава каквато си едва ли щеше да имаш въобще приятел. Не си ли си се замисляла? Иначе ви идва на акъла да пускате тъпи постове мааааааааааааамичката ви пишлемета
Of boje boje ... Stiga glupawi temi a ?Razbirase che nqma da ima problem ...... Ama ako cicite ti sa kato moite,naistina moje i da ima nemoa si go predstawq prosto.
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Не се срамувай, няма от какво.Първоначално написано от Анонимко
Важно е как се справяш в леглото, а не колко са ти големи циците.![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Точно така! Ебa в путката, гледам в лицето. Къде се дянаха гърдите? Да ги мачкам междувременно? Оо, спокойно, обикновено или я държа за задника, или се държа някъде за по-голямо сцеплениеПървоначално написано от ачката
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Логично е приятелят ти да е с теб не само заради външният ти вид. Ако те обича това ще е най-малкият проблем. А и всъщност малките гърди не са нито грозни, нито трябва да те карат да се чувстваш гадно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А да бе . Еми човека ако си поиска турска чекия ? Кашон на циците ли ще сложи ?а и пък той няма да те ебе в гърдите а в п*тката такаче е по-важно нея да имаш![]()
слагаш два чорапа в сутиена и казваш,че ти е кеф без да го махаш и проблемът е решен![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Първоначално написано от Анонимко
гърдите нямат значение споко
стига с тези гърди .. какво ви е прихванало.. гърдомания и силикон!!! НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИМА РАЗМЕР Д или Ф ... имах един у4ител дето казваше :"големите гърди разсейват 4ука4а"..
на гаджето му е мн ясно какви гърди имаш все едно не те е виждало (дори и с дрехи-мом4етата имат мн набити о4и) и пак си е с теб .. изобщо не му пука дали са големи или не! все едно на теб ти пука дали иам големи ръце или не ! щом оби4аш любовта е сляпа!
ебаси гаднатаПървоначално написано от {Poison}
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Пойзън, искам да те еба!Първоначално написано от {Poison}
аууууууууууууууууууууу Was ist Das?
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
German is a dirty language.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!