.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: razmer na gardite

Guest

razmer na gardite

Ako edno momi4e ima prekaleno malki ili nerazviti gardi mnogo golqm problem li e za6toto zaradi tezi kompleksi me e sram da spq s priqtelq si ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Това е глупаво. Много мъже/момчета харесват малки гърди. Мисля че прятелят ти не е с етб само заради гърдите ти, а заради самата теб!

Голям фен
    Град
    Бургас
    той ако си те обича и си те харесва ще му харесват и гърдите ти не се срамувай
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Тва пък е последното което трябва да те комплексира. Замисли се - ако той беше с теб заради гърдите ти, нямаше да е с теб а с неква цицорана. Тей че relax

Повече от фен
    Mi 6tom e s teb, zna4i ne e tova nai-vajnoto.Vse pak ako ne te haresva6e takava kakvato si, dali izob6to 6te6e da e steb?
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest
    Оооо забрави . Няма да ти хареса гърдите ще те скъса само заради това По - добре му признай или пъхай портокали в сутиена си . направи си пластична операция иначе ще береш ядове .

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Shtom e s tebe momcheto znachi si te haresva takava kakvato si.Ne se sramuvai

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
    Shtom e s tebe momcheto znachi si te haresva takava kakvato si.Ne se sramuvai
    Правилно....
    ....не гледай глупости като:
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Оооо забрави . Няма да ти хареса гърдите ще те скъса само заради това По - добре му признай или пъхай портокали в сутиена си . направи си пластична операция иначе ще береш ядове .
    ....спокс,не се срамувай точно пък от това ^^.....

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    а и пък той няма да те ебе в гърдите а в путката такаче е по-важно нея да имаш
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Guest

Re: razmer na gardite

Ako edno momi4e ima prekaleno malki ili nerazviti gardi mnogo golqm problem li e za6toto zaradi tezi kompleksi me e sram da spq s priqtelq si ...
    Писна ми от тъпи хюмнета

Той ако не те харесваше такава каквато си едва ли щеше да имаш въобще приятел. Не си ли си се замисляла? Иначе ви идва на акъла да пускате тъпи постове мааааааааааааамичката ви пишлемета

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Of boje boje ... Stiga glupawi temi a ? Razbirase che nqma da ima problem ...... Ama ako cicite ti sa kato moite,naistina moje i da ima nemoa si go predstawq prosto.
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Не се срамувай, няма от какво.
    Важно е как се справяш в леглото, а не колко са ти големи циците.

I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    а и пък той няма да те ебе в гърдите а в п*тката такаче е по-важно нея да имаш
    Точно така! Ебa в путката, гледам в лицето. Къде се дянаха гърдите? Да ги мачкам междувременно? Оо, спокойно, обикновено или я държа за задника, или се държа някъде за по-голямо сцепление
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Логично е приятелят ти да е с теб не само заради външният ти вид. Ако те обича това ще е най-малкият проблем. А и всъщност малките гърди не са нито грозни, нито трябва да те карат да се чувстваш гадно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    а и пък той няма да те ебе в гърдите а в п*тката такаче е по-важно нея да имаш
    А да бе . Еми човека ако си поиска турска чекия ? Кашон на циците ли ще сложи ?

Фен
    Град
    Свищов
    слагаш два чорапа в сутиена и казваш,че ти е кеф без да го махаш и проблемът е решен
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Guest

гърдите нямат значение споко

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    стига с тези гърди .. какво ви е прихванало.. гърдомания и силикон!!! НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИМА РАЗМЕР Д или Ф ... имах един у4ител дето казваше :"големите гърди разсейват 4ука4а "..
    на гаджето му е мн ясно какви гърди имаш все едно не те е виждало (дори и с дрехи-мом4етата имат мн набити о4и) и пак си е с теб .. изобщо не му пука дали са големи или не! все едно на теб ти пука дали иам големи ръце или не ! щом оби4аш любовта е сляпа!

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    слагаш два чорапа в сутиена и казваш,че ти е кеф без да го махаш и проблемът е решен
    ебаси гадната
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    Пойзън, искам да те еба!

Фен
    Град
    Свищов
    аууууууууууууууууууууу Was ist Das?
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    German is a dirty language.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си