- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Da probvam li ??????
Ето такива теми са за ТРИЕНЕ.
"да пробвам ли" "да им кажа ли"
" да пробвам ли да МИСЛЯ с тази глава "
"Да пробвам ли поне ВЕДНЪЖ в този живот да взема
някакво собствено решение??
на тези въпроси всеки следва сам да си отговаря,
а всяка 4ужда препоръка би довела до пове4е вреда, отколкото полза.
НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ, драги "Да Пробвам Ли", НЕ МОГА да ти дам съвет,
имаш си мозък, имаш си крака, ръце и уста, имаш си вси4ко необходимо за да решаваш КАКВО ИСКАШ от този живот. Не мога да живея вместо теб.
nedei,ne ti trqbwa
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
И какво си мислиш, че ще стане като пробваш?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
aloo mis samo4ustvie q ti6inaПървоначално написано от Sladkata_Nansi
6te mi govori kak AZ flood-q...q se vij, znae6 li, ako si be6e napravila truda da pro4ete6 pravilnika 6te6e da znae6, 4e da puska6 postove edin sled drug bez da ima6 otgovor su6to e izvun tqh
Taka 4e, SLADKA moq, gledai si v sobstvenata pani4ka![]()
Mi spored men po - dobre vaobshte da ne pomirisvash treva![]()
Probvai probvai probvai probvai provbvai !!!!! nqq da se pristrasti6 az ne se pristrastix!! mnoo e qkoo![]()
Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!
po temata : vij sq kvo tolkova se kolebae6?ot edin pat ne se mre!kamoli puk da se pristrasti6 ot parvoto pafkane,a da ne govorim,4e dori moje i da ne te hvane ako trevata e slaba ili nqkav bokluk.a i vnimavai s koi pafka6 6toto ako ti dadat da pu6i6 drusana treva 6 padne golqmo draifane!!!
![]()
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
mersi za mneniqta..6te probvam p1k kvoto 6te da stava
Първоначално написано от be3by
![]()
![]()
\/
тъп си .. към нищо натурално придобито не се пристрастрастяваш.. - трева и гъби ( халюционации) можеш да пробваш колкото си искаш и няма да се пристрастиш!!
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
=D>
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Пробвай човеко.Само че след това пак ще ти се допробва и ти се ебава майката,като разбереш,че си станал кух отвътре![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
abe 4e trqa se probva ot vsi4ko trqbva ama vse pak e dobre da go napravi6 s priqteli
Аре бе?! И как го измисли това? Да не би неща тип опиум и тютюн да са плод на ненатурално придобиване?към нищо натурално придобито не се пристрастрастяваш
НЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsi4ko kozПървоначално написано от l|mandarinka|l
![]()
![]()
![]()
zaduljitelno trqq da se probva6te propusne6 mnogo ako ne opita6 mn e qko
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Xa da pu6i6 treva si e Qkooo,ako maseto e golqm 4uk-blaze ti.Ama ako e jmel nqma smisyl.6te ti ew edno takova litnalo vyv vyzduha,6i si mn neadekvaten mn ligav i t.n. !!! Awe kato ta pusni 6i si si kakavto si bil !!!
Ми не няма да се пристрастиш , аз от по силни неща не се пристрастих пък от една трева.... доколкото до хората които ще те напушват ако и нямаш доверие по добре недей ! Взимай каквото и да било само от хора на които и имаш доверие !
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
определено няма се пристрастиш споко! а тфа дали ти е яко зависи от тревата която си пушил/аПървоначално написано от Анонимко
![]()
kak ste we
kak ste we