.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Pomni mi imeto, makar i da ne sum go vijdala 6 meseca?

Mai mesec se zapoznah s edno momche, koeto e 3 godini po-goliamo ot men. Toi e mnogo dobro i gotino momche, koeto az mnogo haresvam i uvajavam. Ne znam dali toi me haresva, no mislia che ima niakakvi simpatii kum men, toest imashe. Skoro go vidiah, ne biah go vijdala ot 6 meseca, nito sum govorila s nego i se razminahme i toi me pozdravi po ime.
    Vie kakvo shte si pomislite ako niakoe momche vi pozdravi po ime, pri polojenie che ne ste se vijdali 6 meseca? Az se iznenadah che mi pomni imeto i mi stana niakak si yako. Kakto kazah po gore az mnogo go haresvah, no ne biah sigurna dali toi izpitva neshto kum men i nishto ne se poluchi mejdu nas, za koeto strashno mnogo sujaliavam, no moia si e vinata.
    Mislite li che e vuzmojno toi da si e mislil za men prez tezi 6 meseca. che da mi pomni imeto? Plus tva az go poznavah ot samo 2 meseca, sled koeto toi izchezna niamam predstava kude, ne znam dali si ima priatelka.

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Tova che ti pomni imeto ne oznachava neshto koi znae kakvo..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
    Syglasna sym tuk...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен
    Ми може да означава нещо,ако сте се познавали крадко,но 2 месеца,не че са кой знае колко много,но трябва да е доста тъп да не запомни..
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мда определено \/
    аз помня имена на хора,с които съм се виждала само веднъж преди 1 година примерно..
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от l|mandarinka|l
    Мда определено \/
    аз помня имена на хора,с които съм се виждала само веднъж преди 1 година примерно..
    а аз не помня имена дори 1 седмица след като сме се запознали
    Иначе съм съгласна,че тва не е кой знае какво
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Ох, някои хора просто помнят имена.И аз много помня имена, но това не означава, че съм мислила за този човек.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tylkuvash .. i dylbaesh prekaleno nadylboko.. Stypi na zemqta :P

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Tylkuvash .. i dylbaesh prekaleno nadylboko.. Stypi na zemqta :P
    Dobre kazano

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
    А,така най-вероятно той е останал с приятни впечатления от тебе и та е запомнил
    Въпроса е с какво я е запомнил?

a~n~i~t~y
    Guest
    predi moje bi godina i 2 3 moje i 4 meseca izlqzoh s edna pr i nqkaf nein friend koito be6e dovel edno mom4e sas sebe si (ne bqhme na dvoina sre6ta ili ne6to podobno prosto izlizane m/u priqteli) pove4e ne sme izlizali nito sme se vijdali i s dvete mom4eta predi 1 sedmica vidqh vaprosnoto mom4e koeto be6e dovel i se okaza 4e ne stiga 4e me pozna ami i pomni imeto mi ......... eee kakfo lud po men li..ne prosto dobra pamet tfa e istinata

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    ami kvo da kaja

X: zdravei V
    V: zdrasti
    X: 4ao
    V: 4ao

V:zdrasti Y dnes vidqh X toi e ludo vluben v men
    Y: taka li q kaji kakvo stana
    V: kaza mi zdrasti i 4ao

nedei letq v oblacite ma kaal ti zdrasti i ve4e si lubovta na jivota mu ebasi sme6nata
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    съГЛАСНА СЪМ Със другите.Аз примерно има хора които познавам ,с които се сре6там 1 пат ж годината за по 1 седмица и няма и толкова и си ми помнят името.Тва нищо не е..слез от облаците!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest

Недей си прави илюзии ,че те харесва само защото ти помни името това не означава нищо ! Аз помня имената на много момчета.....но това не значи че като ги видя и поздравя по име ги харесвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си