.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Devstvena, a toi ne

S priateliat mi sme pochti 3 meseca zaedno- az sum na 19, a toi na 22. Skoro mislim da pravim sex za purvi put. Toi 100% go e pravil predi, no az ne sum, vse oshte sum devstvena i neznam kak da mu kaja tova. Strah me e kakvo shte si pomisli za men, toi e strashno krasivo i gotino momche, koeto ima strashno mnogo obojatelki. Naistina neznam kak da mu kaja che sum devstvena, sram shte me e da mu go kaja. Molia vi se kajete mi kak da mu kaja i mislite li che shte si promeni mnenieto si za men?

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ебаси кажи му го както ти подсказва сърцето той цете разбере колкото и нескупосъно (усещам че тази дума незнам как се пише ама я написъх ) да е
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Ako te obicha nqma da si promeni mnenieto..V kraina smetka ako si go promeni vuobshte da ne ti puka(shoto qvno v takuv sluchai za nego sexa e nai-vajnoto)
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Кажи му го,няма да ти стане нищо,едва ли би си променил мнението за теб,в смисъл-едва ли ще си помисли нещо лошо.Ни нам де,не съм сигурна,но просто така би трябвало да бъде ^^.....

ПП:^Нескопосано...ако не се лъжа,не ме оплювай после хаха....

Ми хвани му кажи , че си девствена .Какъв е проблема ?
    Той ако държи на теб ще го приеме нормално ,даже би се зарадвал , че момичето с , което е се е пазило 19 години , а не се е праснало на 14-15 години за да бъде важна за пред другите умрели п**ки от гимназията.Признай му го , едва ли ще реагира отрицателно.Приятна вечер и успех

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от D1v`Petel
    Той ако държи на теб ще го приеме нормално ,даже би се зарадвал , че момичето с , което е се е пазило 19 години , а не се е праснало на 14-15 години за да бъде важна за пред другите умрели п**ки от гимназията.Признай му го , едва ли ще реагира отрицателно.Приятна вечер и успех

Цитирай Първоначално написано от D1v`Petel
    Podkrepqm =D>

мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..

Няма да си промени мнението,100%.По-добре му кажи,той така или иначе ще разбере,а и ще бъде по-внимателен!Не трябва да се срамуваш от това,че си девствена!Това говори добре за теб,че си запазила до такава възраст девствеността си!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Щом има много почитателки, а е с теб.. Девствеността е преди всичко характер, а той е с теб точно заради това. Go ahead, milady!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто му казваш-не знам,ама би следвало да се зарадва. Не са много девствените момичета на 19 все пак!

А бе по-добре си трай

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И да я боли повече ли? Той ако си мисли,че тя е правила доста секс може да не е толкова нежен и внимателен.
    готина мацка,ти нещо комплекси ли избиваш,че съветвеш неща,които може даже да се опасни?

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    А бе по-добре си трай
    Не съм съгласна! По-добре той да знае. Така няма да си помисли нищо лошо. Даже напротив...много ще бъде доволен,че точно на него си се доверила. А щом е с теб - значо те цени достатъчно. 100% си сигурна...хмм а вие не си ли говорите за това? И той ще бъде по-внимателен. Освен това какво д апомисли за теб...ако му кажеш ще си помисли за теб,че не си поредната Курва Иначе промяна в отношението...ми може да изпита някакъв страх да не те боли Което е само положително.

Град
    софия
    А бе по-добре си трай
    Това е тъпо.Изобщо не се притеснявай.Ето ти начин да провериш защо е с теб.Но щом е с теб 3 месеца и не сте правили нищо ,ако не е сигурен то поне подозира ,че си девствена.

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от dready
    А бе по-добре си трай
    Това е тъпо.Изобщо не се притеснявай.Ето ти начин да провериш защо е с теб.Но щом е с теб 3 месеца и не сте правили нищо ,ако не е сигурен то поне подозира ,че си девствена.
    И аз подкрепям мнението ти. Пропуснах да спомена това по-горе...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Няма от какво да спичаш. Ванално, но ако държи на теб ще се зарадва.
    Blame the sin, not the sinner.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си