- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хелп ми..
x pac ,ще спреш ли да ми флуудиш темата?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ц,ц гадна история наистина,но пък живота продължава!Незнам защо си постъпила така,но човек винаги се учи от грешките си,така че при друг такъв случай няма да постъпиш по същия начин (предполагам).Според мен най-доброто решение е да излезете и да си изясните отношенията.Ти да му кажеш какво чувстваш,той също и така,ако ще става нещо-да става,ако не продължаваш напред (знам,че е трудно,но не е невъзможно) и това е.А отностно скайпа-това,че те е блокирал и това,че не се поздравявате,когато се видите-мисля че е,защото си го наранила и може би ти е сърдит сега...но е нормално де,тъпа постъпка е било от твоя страна...
но пък нали всеки заслужава 2-ри шанс,дано той да ти го даде и този път не пропилявай възможността,за да не съжаляваш после,както сега.Но пък и недей да го насилваш да тръгвате отново,защото насила хубост, не става!Всичко ще стане ако и двамата го искате.Успех
![]()
f@nt@zi@
знаете ли...тъпото е,че тя,какво ли не направи само и само,за да бъде с това момче..а според мен..той дори не заслужава секудна от отделеното му внимание...според мен също е адски наранен,но всеки заслужава втори шанс...колко ли приказки и аз не съм изписала с него,но не...той не може да приеме,че някоя го е отрязала...говори с толкова омраза за нея,сякаш е погубила живота му..сякаш е отнела най-скъпото,което има..но да! това е така...тя влезна в сърцето му...и макар че направи грешка...заслужаваше да бъде щастлива...но..дали ще се осъзнае някога въпросното момче...дали ще разбере някога,че едва ли има момиче,което да го обича толкова много и да дава толкова много за него..е просто една загадка...
ем да се надяваме да го разбере и да се върне![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Надеждата умира последна.Първоначално написано от Lorraine
![]()
така е..