.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: daite mi syvet

SeXy^par4e
    Guest

daite mi syvet

taka na4i v momenta sam s 4erna kosa, no mnogo iskam da se napravq rusa.Ama tfa mi e 4e vejdite mi sa mn. 4erni i mislq 4e nqma da stoi mnogo hubavo s rusa kosa?Kakvo 6te kajete.A vie kakyv cvqt predpo4itate

Guest
    ami i az ne mislq 4e 6te stoi mnogo dobre no ako si metalistka nqma6 problemi

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    черната коса е върха!Ти си луда ако наистина си решила да се боядисваш!!!Аз си попилях моята коса като я напрайх червена...единственото което постигнах беше изгоряла,късаща се и капеща коса
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    само ше си съсипеш косата

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Mi ti niama6 akal Edno 4e naistina 6te stoi malko tapo s vejdite, drugo 4e kosata ti 6te se sasipe v palnia smisal i treto-znae6 li kolko trudno se postiga hubavo ruso varhu 4erna kosa ?

Guest
    mili4ka sorry 4e6e trqvada ti go kaja ma ti si mn zle.samo 6e si sasipe6 xubavata kosa.samoako znae6 kav 6e e efekta.plus tva pogledni go i ot taq strana-vednaj boqdisa6 li se v rusa ot tuka natataka trqbva edva kli ne cql jivot da se boqdisva6,toq rus cvqt nali trqbva da go poddarjq6 vse pak i tva zna4i 4e vs mesec trqbva da si opravq6 korenite zadane si li4i 4e si boqdisana.tva si e jiva muka.a pak samo za spravka da ti kaja-estestvenata krasota e nai -xubava,za6toto ni e dadena ot Bog i vsi4ki nie sme se rodili takiva kakvito trqbva da badem.ne trqbva da podrajavame na drugite a da se zanimavame samo s tva koeto imame i tova koeto sme,sledovatelno-za teb nai-to4niq cvqt e 4erniq 6toto taka si se rodila.ne poidrajavai na drugite koito sa rusi a razrabotvai sobstvenata si krasota.a ako puk pri vsi4kite ni kanski jertvi da te ubedime da si stoi6 s 4erna kosa,ti pak iska6 rusa............tiogava prosto si boqdisai i vejdite za da ne e grozno.ma vser oak NEDEIIIIII !!!!!!!!

SeXy^par4e
    Guest
    Samo da otbeleja 4e est. cvqt na kosata mi e kistenqvo svetlo,a ne 4erno.Prosto sam boidisana 4erna

Супер фен
    от черна много трудно ще станеш руса..даже и с няколко боядисвания може да си ти е все още оранджева(такъф ще е ефекта след тфа)..то аз дето съм със светла коса и на кичури(и още си правя) и тогава ще се боядисвам руса ме е страх дали ще стане хубаво русо..ама от черно чак се чудя...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    SoFia
    здрасти хмм по-добре не го прави това да преминеш от черно в русо ще съсипи косата ти наистина но ако си решила по-добре изчакай да ти израсте черното и в/у твоя цвят се направи руса но не прави тази грешка преди време си направих кичури ии до днес още съжалявам .....
    винаги напред и нагоре!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    еми боядисай се нещо по-светло кестеняво..колкото хване толкоз...и си остави да ти се върне ест цвят и чак след това я прави каквото искаш...
    А веждите...или ги направи мн тънки или ги боядисай...друг вариянт за да не ти седи гадно нз

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от SeXy^par4e
    Samo da otbeleja 4e est. cvqt na kosata mi e kistenqvo svetlo,a ne 4erno.Prosto sam boidisana 4erna
    Няма значение Има два начина:
    1) оставяш си естествения ти цвят да израсте и после правиш квото ще правиш
    2) правиш си косата руса с риск да останеш почти без коса
    3)правиш си косата руса,но преди/след това си правиш по-къса прическа,за да има по-приличен вид косата ти

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Леле имаш л си на иде, че ако от черна стнеш руса косатата и ще иде по дяволите и тва ако все пак ще го правиш тряа да ти го направи фризьор и тряа да е поетапно, а пък веждите и те могат да се боядисат по принцип :П

Повече от фен

Re: daite mi syvet

Цитирай Първоначално написано от SeXy^par4e
    taka na4i v momenta sam s 4erna kosa, no mnogo iskam da se napravq rusa.Ama tfa mi e 4e vejdite mi sa mn. 4erni i mislq 4e nqma da stoi mnogo hubavo s rusa kosa?Kakvo 6te kajete.A vie kakyv cvqt predpo4itate
    Като толкова държиш на русото-направи си кичури,но в никакъв случай не я изрусявай напълно!

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mili4ka sorry 4e6e trqvada ti go kaja ma ti si mn zle.samo 6e si sasipe6 xubavata kosa.samoako znae6 kav 6e e efekta.plus tva pogledni go i ot taq strana-vednaj boqdisa6 li se v rusa ot tuka natataka trqbva edva kli ne cql jivot da se boqdisva6,toq rus cvqt nali trqbva da go poddarjq6 vse pak i tva zna4i 4e vs mesec trqbva da si opravq6 korenite zadane si li4i 4e si boqdisana.tva si e jiva muka.a pak samo za spravka da ti kaja-estestvenata krasota e nai -xubava,za6toto ni e dadena ot Bog i vsi4ki nie sme se rodili takiva kakvito trqbva da badem.ne trqbva da podrajavame na drugite a da se zanimavame samo s tva koeto imame i tova koeto sme,sledovatelno-za teb nai-to4niq cvqt e 4erniq 6toto taka si se rodila.ne poidrajavai na drugite koito sa rusi a razrabotvai sobstvenata si krasota.a ako puk pri vsi4kite ni kanski jertvi da te ubedime da si stoi6 s 4erna kosa,ti pak iska6 rusa............tiogava prosto si boqdisai i vejdite za da ne e grozno.ma vser oak NEDEIIIIII !!!!!!!!
    =D>
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Spored men ne trqbva da se izrusqvash,samo shte si susipesh kosata i sled tova shte sujalqvash a i rezultata nqma da e mnogo dobur kosata ti trqbva da se izsvetli postepenno shtom e cherna,a tova shte q iztushti mnogo pomisli si dali si zaslujava

мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..

направиси за на4ало ки4ури и ако ти хареса си я направи цялата ама ка4или 4ервено по 6а отива на 4ерна коса

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си