.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    sexy^trypka
    Guest

na4in za postigane na efektni kydrici?

zdraveite iskam da vi popitam znaeteli na4in za efektno kydrene na kosata kak to4no stava,za6toto mnog oiskam da si nakydrq kosata mn vidove pqni i spreiove sam polzvala ama ni6to ne stava.Otgore v korenite stoi spleskata

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Emi edna moq suochenichka hodi na frizior i tam q napraviha mnogo gotino i veche 2 meseca i durjat kudricite
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

idiotskoto_kote
    Guest
    miii......sega 6te ti spodelq moq na4in: kupuva6 si edno paket4e silikonovi lasti4eta, izmiva6 si kosata i q poizsu6ava6 savsem leko. Sled tova q razdelq6 na ki4uri i q zaviva6 na oxliuv4eta (kato malki kok4eta), koito zakrepva6 s lasti4etata. Na sutrinta gi maxa6, mnogo vnimatelno razresva6 i se polu4ava efekta WAW!

Вземаш една маша и започваш да навиваш косата от корените към краищата-така правят професионалните фризьори,пробвала съм и наистина става добре

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от idiotskoto_kote
    miii......sega 6te ti spodelq moq na4in: kupuva6 si edno paket4e silikonovi lasti4eta, izmiva6 si kosata i q poizsu6ava6 savsem leko. Sled tova q razdelq6 na ki4uri i q zaviva6 na oxliuv4eta (kato malki kok4eta), koito zakrepva6 s lasti4etata. Na sutrinta gi maxa6, mnogo vnimatelno razresva6 i se polu4ava efekta WAW!
    малеее аз като се навия 3 часа няма да ми стигнат...косата ми е до кръста и наистина не се сумнявам,че на сутринта ефекта ще е WAW
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Emi edna moq suochenichka hodi na frizior i tam q napraviha mnogo gotino i veche 2 meseca i durjat kudricite
    Хммм, студено къдрене? Готино, готино, ама като никне отдолу права коса, кво правим?

По темата. Къдрете се с ролки, после се пръскайте с някакъв фиксатор и няма да сгрешите. :P

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    леле а тя не се ли къпе горкото момиче

Guest
    offf i da se kape nqma zna4enie studenoto kadrene darji i ne se razvalqt kadricite

Guest
    Аз миналата година си къдрех трайно косата-стана ужасна,супер много се изтощава и като израсте стават някакви чупливи краища ,а в корените нищо.Не си струва да си гориш косата с тоя къдрин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си