Кажете какво да правя,на прага на лудостта съм
имам мнго проблеми ,н о поне бях щастлива,че във любовта ми върви ,но Хоп-и тук издънка
имам ,т.е вече имах 4годишна връзка-имали сме дразги,късали сме на няколко пъти ,но заради глупости -аз му изневерих 2 пъти ала още в самото начало ,някъде бяхме заедно 2-3 месеца тогава,а и не му се обяснявах в любов,но със всеки изминал ден все повече го обичам
след 2 дни имам рожден ден,ставам на 18 г ,исках да е нещо по-специално (да така се оказа,заряза ме ) заедно щяхме да сме на новата година,но вчера заяви ,че не иска ,онзи ден беше мн странен
а той вече бил срещнал другата,с която се знаеха само във нета,веднага се съгласи на среща и то (аз съм от Банско ) във Блг ..разбрах (казаха ми ) и аз отидох на срещата ,той чакаше ,неможех да повярвам ,като ме видя пребледна дори не знаеше какво да ми каже,да не говорим за прегръдка ..каза ,че е бил на кафе с приятелите,а преди 2 часа ми каза,че днес неможе се видим,щото е имал много работа излъга ме ,и по пътя на логиката ми изневери ,отзова се там ,макар че тя не дойде .. после аз виновна -искал нашият да види какво е флирт ,скарахме се ,заболя ме ,разделихме се ,всички ми казаха,да не се събираме отново,че ше го забравя,че не ме заслужава,а аз толкова се борех за нашата любов,преди два дни всичко беше великолепно ,и за 2 дни всичко отиде по дяволите,къде сгреших ?Всичко дадох от себе си .. гадно ми е ,боли ме много,а той уви вече н е се е интересувал от мен и търсил изгодният начин-кажете какво да си мисля,все пак това са 4 хубави години ,не са малко ?Как да повярвам отново във Любовта и в др момче ,как -сега не ми е до никоииии,колко обожатели имах и имам,но всички ги режех,заради него -бяха ми безинтересни ..каква глупачка съм била d'oh! и сляпа Brick wall исками се да се махна Eh?
За пръв път чета нещо на някого и не откривам грешка в него.
Другите казват , че си му изневерила и това заслужаваш!
Дрън-дрън, та това се е случило преди около четири години,
ако тогава е искал да скъсате , щял е да го направи!
Ти не си виновна за нищо.
Той е решил да отиде на тази
тъпа среща и да развали нещо , което сте градили толкова
много време.