- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се случи не знам ;-(
Лелеле,проста работа...Начи,предлагам ти да идеш при твоята Пенка и да й го набиеш у устенцата....![]()
![]()
![]()
![]()
...Направо сте СМЕШНИ и ЖАЛКИ
![]()
![]()
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Подобно....Първоначално написано от nasty_f
Naikki ti si ebati pedala ..znam te az i sym te vijdal na jivo...begi se skrii che mirishesh beee....kyde te vidim she te prechukam za onaq rabota da znaesh eiiiiiii
и ний кфо да напрайм?Първоначално написано от naikki
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
накефи ме тоя темаПървоначално написано от naikki
![]()
Ха ха ха. Забавник!Първоначално написано от Verminaard
Вместо да му дадете съвет вие се ебавате... е на тва му се вика простаци...![]()
Аз предлагам x pac и naikki да си теглят по една здрава патка да се поуспокоят взаимно и да не страдат пък ако иска и Seizure of Power може да им помага.![]()
Ееее... Разкри ни мамка му... =D>Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
=D> =D> =D>
![]()
![]()
Пфф само на мен ли ми писна от тъпи теми, лишени от всякакъв смисъл?!
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Естествено, че е ебавка.Просто нямаше да го напишеш толкова подигравателно, ако беше истина.
Добре се справяте засега със спаменетето и флууденето =D>
Не толкова добре колкото очаквах, но пак задоволително.
За гостите? Кои кои е виждал на живо?! Хахахахахах Момичета малоумни, глупавите ви постове личат от километриникои не може да заблудите, тъпи курви
![]()
![]()
Курволяк, бе батеПървоначално написано от naikki
![]()