- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 4alga ili metal
kajete si mnenieto hora koi stil vi dopada pove4e![]()
Много ясно че метъл . Но има много такива ТЪПИ теми ! Всеки си има мнение . На един му харесва чалга , на друг метъл , на трети - рап... Хората са различни !
Estestveno che Chalgata![]()
Prosto zashtoto mrazq metyla
![]()
Ох пак ли бе![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
4ALGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
METYL SUCKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSS OT VSQKADE EBATI NOOBOVETE STE TEQ DETO SLU6AT METYL.. PFFFFF![]()
![]()
![]()
![]()
Eiii takava tema mai ne sa puskali dosega kat se zamisliama kvo da govorim vseki si haresva muzikata i opluva drugata ama za men i dvata stila sa tapi az si slu6am house i tova mi haresva
tova si li4no mnenie BASI TAPATA TEMA
![]()
Що ли ми се струва, че ти се показваш като n00b?Първоначално написано от XAXXYXY
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Bravo bebeПървоначално написано от Ceballos
=D> =D>
пак, пак... и съм сигурна че тва няма да е краяПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
![]()
Метъла рулззз. Чалгата съкс.
Ей махай се чалгарче тъпо, че да не сбием.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поздрав за всички чалтарчета - Тинки Уинки - Чалга Килър
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Само чалгаааааааа И най-вече ГЮВЕК е тва е истината.![]()
![]()
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Тва кво?Първоначално написано от Nightwish_fen
Като "геврек" ли?
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
hmm za metula sum suglasna no mai ne shvana smisula na tezi dva stila redovno se spori koi e po dobriq i seki si kazva mnenieto...pa ky temata ti se stryva TUPA nedei pisa...yspehПървоначално написано от Selene
:P
s teb sumПървоначално написано от Мo6no
na koi grypi se kefi6 :}
Много са. Виж тук - http://www.last.fm/user/Mooo6no/
в момента сайта нещо не бачка, но слушам основно Evergrey, Alice Cooper, Amon Amarth, Judas Priest, Pantera, The Kovenant, Metallica, Beseech, Apocalyprica, Beyond Fear, Halford, Артерия и др.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
qvny ima6 nqkfi kofti spomeni ot metali ma stiga ne sme tolkova lo6i v kraina smetkaПървоначално написано от exploitedteen
![]()
hahaha mi ne sum psiholog malka sum vse o6teПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ama ne moga da razbera 6to tolkova gi mrazite
![]()
То и един кеф...Първоначално написано от exploitedteen
Хмм ....Макар че ника ми 'говори' достатъчно,нека изкажа мнението си :разбира се,че МЕТЪЛ !
Не само,че чалгата е изпълнявана от момичета(да не кажа леки жени),без никакъв музикален талант и с достатъчно пластични операции,за да прикрият "естествената си красота",но има и хора,които да им се кефят
Главните теми в чалгата,според скромните ми наблюдения са:
или :1."Изчукай ме още веднъж"
или :2."Защо не ме изчука,сърдя ти се"
А що се отнася до метъла - това е моята музика,заедно с рок,пънк и хардкор техно... Уважавам я тази музика,ейЗа разлика от чалгата,има не само значение(вече говорих достатъчно на тази тема),а има и история...[Създаден е около 1970година и все още продължава да се развива(за разлика от другия стил музика)
]
Mo6no - хех и аз имам LastFM,след като го оправят сайта,ще те аддна към friends (нали няма проблеми ?)
Мисля,че изказах ясно мнението си.Надявам се да не ме нападнете за което![]()
... и матПървоначално написано от exploitedteen
Чалга мн ясно!![]()
Наляво....надясно....включи на контакт...ало Ричи?
ХАхахХАЙхай![]()
Метъла е за глупаци, чалгата е за маса и пянскио състояние. Слушам си хаусче. А понякога като ме избие на агресия пускам Лил джон за да не клеясват басовете и да ми изчистят ушната кал.![]()
2т. системно