.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Повече от фен
    Az sym za 25 godi6niq!

Guest

Re: Девствен???!!!

Цитирай Първоначално написано от Ralica17
    Здравеите на вси4ки! Имам малак проблем- приятеля ми е на 21 и е дествен, а аз съм на 17 и съ6то съм дествена. Проблема е, 4е не сам сигорна да ли е добра идея да спа с него, тай като от приятелки сам 4увала, 4е е хубаво първия с който спи6 да е опитен. Аз много го оби4ам но бих искала да сам с някой опитен и сега сам раздвуена и незнам как да постъпя. Имам предложение от по голям мъж, който е на 25, но с него сме само приятели а и неискам да наранявам приятеля си. Как да постъпя? Да избера себе си и да бъда с по опитен или да се отдам на приятеля си?
    ако го зарежеш само щото е девствен само ще кажа че си наи тъпата патка на света

Мега фен Аватара на koalka
    Ако слушаш твоите приятелки до никъде няма да стигнеш.какво като е девствен?

Голям фен
    Град
    Бургас
    как може едно 17 годишно момиче да расъждава така.. като 10 годишна.. точно 1я път мога да ти кажа че се помни за цял живот и трябва да си с някой който мн харесваш и обичаш а не с някой който имал опит.. опита не е от значение а и ти си девствена по същата логика хайде никой да не иска да спи с теб защото нямаш опит.. божее по скоро акъл нямаш..
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Няма да ти казвам кое е по-добре. Въпреки, че лично за мен да пресшиш с някой просто да те отвори е детинско. Един път едно момиче ме помоли за това и аз й отказах, оттогава не сме си говорили като хората.

Ще ти кажа само един факт - ако преспиш с 25-годишния, не очаквай повече да видиш 21-годишния. Това е най-сериозното наскърбление, което можеш да нанесеш на любимия! Той се е пазел ЗА ТЕБ и ти изведнъж да си дадеш цветето на друг?

Но, все пак това е твоето "цвете". Веднъж можеш да го дадеш. Щом си готова да слушаш "приятелките" си - прав ти път. Забий му ножа в гърба.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    mili4ka nedei da tarsi6 drug.ti si edva na 17,prez jivota si 6e oma6 stotici pati vazmojnost da spi6 s po-opitni.neka parviq pat da e s 4oveka koito iska6 a ne s nqkaf deto uj ti e fr ama ti predlaga sex.plus tva ne e li po dobre ti i tvoq priqtel zaedno da natrupvate opit v sexa edin 4rez drug.a tvoite priqtelki ne gi slu6ai-te otkade znaqt 4e e po-xubavo s opiten???? za vseki 4ovek e razli4no.ti sama trqbva da si preceni6.a i plus tva daje i parviq pat da ti e s opiten muj-ne si misli 4e 6e e cvetq i rozi-nito 6e polu4i6 orgazam .nito 6e prejivee6 ne6to koi znae kakvo.a i bez tva 6e si misli6 samo za gadjeto ti i nqma da se otpusne6.taka 4e ostavi go toi da tio bade parviq-6e vidi6 4e taka e podobre,daje nai-dobre.uspex mila

Guest
    Ти си изключително проста тиква.Не заслужаваш това свястно момче,остави го на някоя друга.Отиди да те прасне онзи 25 годишния.Аз се чудя колко ти е акъла,приятелят ти да не би да не може да си вземе курва,да е опитна,да го шлифова както трябва?Човека чака тебе,а ти да се чукаш зад гърба му с някакъв ей така,щото този бил неопитен.Само ще ти кажа,че направиш ли го с 25 годишния и прителят ти разбере за това,то бъди убедена,че никога повече няма да те погледне,както и другия след като те изчука да ти мине меракът.Със здраве,имаш потенциала на курва и пачавра,съветвам те да го развиеш в пълна степен по-бързо и да оставиш момчето на мира.

Като си "раздвуена" внимавай в часовете по Бъгларски .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз се махам за малко-явно тук никой не свързва сексът и любовта. Как може за вас сексът,особено първия път да е чисто и просто чукане. С опитен или с неопитен-ще болли и няма да има удоволствие. Нека поне човекът,с който си да оцени това,че си само негова и че не си била на никкога преди това. Приятелят ми е особено щастлив от този факт, а и аз по отношение на него също. Тръпката да знаеш,че този човек е само и единствено твой,че няма бивши,че с теб открива цял нов свят е неописуема. Ама кой ли днас мисли за романтика?
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

B R A V O O O O.........!!!!!!!!!!!!!! mnogo mi haresa tvoeto izkazvane!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

в крайна сметка ще го направиш и с двамата, ясно е ! като го обичаш защо пишеш глупости... деееба писнало ми е от тъпи путки !

Re

Интересно ми е само едно- всички вие момиченца и момченца защо толкова се палите, заяждате се и кой знае, сигурно взимате Ксанакс като виолетки заради една объркана девойка? Като пискате из този смешен форум, нима ще постигнете нещо и защо изобщо си мислите, че тя ще запомни мненията ви и ще постъпи както вие сте й казали? Нищо подобно. Тя ще е объркана до последно и накрая ще вземе някакво решение, каквото и да е то. Какво от това с кого от двамата ще й е първият път? С опитен или неопитен, няма да й е последният така или иначе. Любовта е продукт на филмите и рекламите, реално човек трябва да следва собствените си желания и собственото си "Аз". Няма мъж, който да се пази за някоя жена, има мъж, на когото не са пуснали. Нейният приятел не е знаел предварително за нейното съществуване, че да е отказвал на всичко живо заради нея. Тя, от своя страна, има възможности. Едно ще ви кажа- обиждайки нея, обиждате и унижавате единствено и само себе си, защото показвате слабостта си да убеждавате другите в някакви идилични простотии, които, както казах, са плод на шоубизнеса. Човек не бива да робува на общоприетото, а на собствените си искания. Не за друго, просто вие няма да живеете нейния живот, затова стига сте ме забавлявали с малоумните си изказвания, а вземете пораснете и направете нещо за личните си животи...
    "... та кой си ти?
    - Част от силата, която желае зло, а все добро твори!"
    Гьоте, "Фауст"

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    И кво като е девствен? И моят приятел беше. Дори не съм се замисляла да пробвам с друг, за да ме оправи по-лесно и безболезнено. Напротив, радвах се, че съм му първата и той на мен ми е първият. Ако исках да ме отвори някой по-опитен щях да го направя, но чаках любовта и я намерих и беше хубаво, защото беше споделено и взаимно
    П.С. Ще ти е 100 пъти по-хубаво с някой, когото обичаш, отколкото с някой, с когото си само за едното ебане. А не е ли важно за теб първият път да е с обичан човек и да е ..бих казала незабравим, но поне приятен;]

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Супер фен
    Град

Re: Re

Цитирай Първоначално написано от Ataman
    Интересно ми е само едно- всички вие момиченца и момченца защо толкова се палите, заяждате се и кой знае, сигурно взимате Ксанакс като виолетки заради една объркана девойка? Като пискате из този смешен форум, нима ще постигнете нещо и защо изобщо си мислите, че тя ще запомни мненията ви и ще постъпи както вие сте й казали? Нищо подобно. Тя ще е объркана до последно и накрая ще вземе някакво решение, каквото и да е то. Какво от това с кого от двамата ще й е първият път? С опитен или неопитен, няма да й е последният така или иначе. Любовта е продукт на филмите и рекламите, реално човек трябва да следва собствените си желания и собственото си "Аз". Няма мъж, който да се пази за някоя жена, има мъж, на когото не са пуснали. Нейният приятел не е знаел предварително за нейното съществуване, че да е отказвал на всичко живо заради нея. Тя, от своя страна, има възможности. Едно ще ви кажа- обиждайки нея, обиждате и унижавате единствено и само себе си, защото показвате слабостта си да убеждавате другите в някакви идилични простотии, които, както казах, са плод на шоубизнеса. Човек не бива да робува на общоприетото, а на собствените си искания. Не за друго, просто вие няма да живеете нейния живот, затова стига сте ме забавлявали с малоумните си изказвания, а вземете пораснете и направете нещо за личните си животи...
    И подписът ти от "Фауст" трябва да ни убеди колко си умен? Ехх, деца, деца..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Всъщност, това е началото на "Майстора и Маргарита", но все пак няма да те съдим, приятелю, ти си от Студентски град, а това само по себе си те е осакатило достатъчно. Не винаги това, което виждаме, е това, което е.
    "... та кой си ти?
    Гьоте, "Фауст"

Не винаги това, което виждаме, е това, което е.
    Купи си цайси

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми щом го обичаш няма значение дали е девствен все пак първият път не е някакъв сложен пъзел това си е секс от вътре ти идва,хората са го правили и преди и сега го правят и винаги ще го правят ако беше толкова трудно или болеше толкова надали всички щяха да правят секс

Супер фен
    Град
    Всъщност, това е началото на "Майстора и Маргарита", но все пак няма да те съдим, приятелю, ти си от Студентски град, а това само по себе си те е осакатило достатъчно. Не винаги това, което виждаме, е това, което е.
    Говорех за..

"... та кой си ти?
    Гьоте, "Фауст"
    Но, виж, ако цитираш нещо нарочно грешно.. Вече ти трябва по-специално отношение

Не цитирам умишлено грешно, просто не се ограничавам. Да се върнем на проблема на девойката, не вярвам тук някой да се интересува от литература.
    "... та кой си ти?
    Гьоте, "Фауст"

nE GO PREDAVAI

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    кво кат е девствен ? няма да те убие я просто ше действате внимателно и бавно
    и аз така мисля
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    Първо-моля те,поправи си поста.Ти харесваш приятеля си,не го обичаш.Ако го обичаше нямаше дори да се замисляш дали да си с друг.100% казваш на приятеля си,че би дала всичко за него.Малко болка ли не можеш да изтърпиш(която не е гаранция че няма да изпиташ и с опитния).Но нищо,лъжи го,лъжи и себе си.Дано греша но едва ли ще опознаеш истинската любов,поне не скоро и не с човека,с когото си.

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    извинявай, ама аз въобще не подкрепям изневярат... тва е избиване на комплекси и за малоценност, и за липса на внимание и тн... щом си с него, значи го обичаш или поне така трябва... вярвай... да лишиш човека, който те обича, от шанса да те лиши от девствеността ти е отватително... вярвай... няма да можеш да го погледнеш в очите после... защото си го лъгала, лъгала, лъгала... а той ти е вярвал... безрезарвно... къф е смисъла да си дадеш някакво удоволствие... което можеш да изпиташ и с човека, с който си... няма да умреш... ще внимавате... ще опитвате пак и пак... нали за това е връзка... за да сте заедно... това е
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Guest

Здравеите на вси4ки! Имам малак проблем- приятеля ми е на 21 и е дествен, а аз съм на 17 и съ6то съм дествена. Проблема е, 4е не сам сигорна да ли е добра идея да спа с него, тай като от приятелки сам 4увала, 4е е хубаво първия с който спи6 да е опитен. Аз много го оби4ам но бих искала да сам с някой опитен и сега сам раздвуена и незнам как да постъпя. Имам предложение от по голям мъж, който е на 25, но с него сме само приятели а и неискам да наранявам приятеля си. Как да постъпя? Да избера себе си и да бъда с по опитен или да се отдам на приятеля си?
    Първия път с приятеля ти ще е най-хубав. Готино е да гледаш как и двамата се ровите в нета да експерементирате нови неща. ИИИЕЙ ЩЕ ПАДА ГОЛЯМО ШИБАНЕ....

Мега фен
    Град
    Извън границите

To ako neiskash purviq put da ti e s choveka koito obichash... to ti nachi ama vobshte ne go obichash,te horata se trepat purviq put da im e s chovek kum koito imat chustva tii ahha

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    авторката, още ли си тука ? ко стана ?
    ше пием блага ракия или ше те трепем с камъни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми