.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    авторката, още ли си тука ? ко стана ?
    ше пием блага ракия или ше те трепем с камъни
    blagata rakia dai nasam,kamanite za neq

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен Аватара на I_ve7o
    krem4et0
    syglasna sam napylno s teb

Guest

Re: Девствен???!!!

Цитирай Първоначално написано от Ralica17
    Здравеите на вси4ки! Имам малак проблем- приятеля ми е на 21 и е дествен, а аз съм на 17 и съ6то съм дествена. Проблема е, 4е не сам сигорна да ли е добра идея да спа с него, тай като от приятелки сам 4увала, 4е е хубаво първия с който спи6 да е опитен. Аз много го оби4ам но бих искала да сам с някой опитен и сега сам раздвуена и незнам как да постъпя. Имам предложение от по голям мъж, който е на 25, но с него сме само приятели а и неискам да наранявам приятеля си. Как да постъпя? Да избера себе си и да бъда с по опитен или да се отдам на приятеля си?
    АМАН ОТ ТЪПИ СЕЛСКИ КУРВИ. ЗА КЪФ ЧЕП СИ С НЕГО МА ПАЧА НЕЩАСТНА КАТО ЗАДАВАШ ТАКЪВ ВЪПРОС? ЕБАТИ ПАЧАВРАТА!

Ralica17
    Guest
    В отговор на Seizure of Power- все още следя темата,и да ще пиеш блага ракия .Всъщност бях с приятеля си и беше едно невероятно и прекрасно изживяване Всъщност не съм си и помисляла да го предавам или в каквото там ме обвиниха някои,защото наистина държа на него и го обичам . Пуснах темата,защото се чудех какви отзиви би предизвикала подобна постъпка.Бях приятно изненадана от това,че повечето участващи в този форум наистина имат ценности и държат на любовта и чувствата изобщо .Благодаря на всички за мненията,дори и да не са били много мили към мен :P

Ralica17

Честита загуба на девственост! \/

Супер фен
    Град
    Мбабане
    В отговор на Seizure of Power- все още следя темата,и да ще пиеш блага ракия
    чудесно, чудесно ше ударя една за ваше здраве

Znaete li,ne mojete da sudite za edin muj kolko e dobur po tova s kolko jeni e spal!Za moiat priatel az sum vtorata jena s koiato e spal i e neveroiatno dobur!Spala sum s muj na 28 godini-spasitel prez koito sa minali stotici jeni,no sega6nia mi priatel e xiliadi puti po-dobur ot nego v legloto!Sly4valo mi se e muje spali s mnogo jeni predi men da sa adski kyci,taka 4e ne se lujete ot broikata,prosto na niakoi im e vrodeno!Moje s tvoia priatel da ti e mnogo po-xybavo otkolkoto s drygia!

Цитирай Първоначално написано от slun4iceto_sissy
    Znaete li,ne mojete da sudite za edin muj kolko e dobur po tova s kolko jeni e spal!Za moiat priatel az sum vtorata jena s koiato e spal i e neveroiatno dobur!Spala sum s muj na 28 godini-spasitel prez koito sa minali stotici jeni,no sega6nia mi priatel e xiliadi puti po-dobur ot nego v legloto!Sly4valo mi se e muje spali s mnogo jeni predi men da sa adski kyci,taka 4e ne se lujete ot broikata,prosto na niakoi im e vrodeno!Moje s tvoia priatel da ti e mnogo po-xybavo otkolkoto s drygia!
    Ти Америка ли откриваш? А и определението за "куц в леглото" е малко относително, както за него, така и за теб самата

Фен
    Град
    BlackWorld
    Авторката явно много се е чудела на реакциите ни,защото така като гледам на последния пост и правописа си е оправила
    Сега познайте от 3 пъти дали тя го е писала...как защо и какво....
    Иначе... искам тук да го кажа: Кремчето и Шизъл...Кефите ме много, ще ми се да ви познавах

И се надявам авторката да е размислила наистина...
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Мега фен
    Град
    Utopia..

Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Здравеите на вси4ки! Имам малак проблем- приятеля ми е на 21 и е дествен, а аз съм на 17 и съ6то съм дествена. Проблема е, 4е не сам сигорна да ли е добра идея да спа с него, тай като от приятелки сам 4увала, 4е е хубаво първия с който спи6 да е опитен. Аз много го оби4ам но бих искала да сам с някой опитен и сега сам раздвуена и незнам как да постъпя. Имам предложение от по голям мъж, който е на 25, но с него сме само приятели а и неискам да наранявам приятеля си. Как да постъпя? Да избера себе си и да бъда с по опитен или да се отдам на приятеля си?
    За да си по-спокойна, варианта с по-опитен мъж е по-добре. А щом имаш и тази възможност, го направи с него. Приятеля ти няма как да разбере, ако не му кажеш.
    k****

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    k****
    Welcome to the club! ^_^

AngelOfDarkness, за съжаление нито аз, нито Кремчето живеем в DarkWorld.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В отговор на Seizure of Power- все още следя темата,и да ще пиеш блага ракия .Всъщност бях с приятеля си и беше едно невероятно и прекрасно изживяване Всъщност не съм си и помисляла да го предавам или в каквото там ме обвиниха някои,защото наистина държа на него и го обичам . Пуснах темата,защото се чудех какви отзиви би предизвикала подобна постъпка.Бях приятно изненадана от това,че повечето участващи в този форум наистина имат ценности и държат на любовта и чувствата изобщо .Благодаря на всички за мненията,дори и да не са били много мили към мен :P
    А,провокацийка . Значи всичко е било лъжа? забавлявайте се и да знаеш в бъдеще ще е още по-хубаво.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от AngelOfDarkness
    Авторката явно много се е чудела на реакциите ни,защото така като гледам на последния пост и правописа си е оправила
    Сега познайте от 3 пъти дали тя го е писала...как защо и какво....
    Иначе... искам тук да го кажа: Кремчето и Шизъл...Кефите ме много, ще ми се да ви познавах

И се надявам авторката да е размислила наистина...
    да се запознаем-аз не отказвам запознанства!

Guest
    Кремчето и аз искам да те опозная обстойно

Хайде и аз да се включа в темата- Ралица17 е измислена героиня, която, за съжаление, олицетворяваше помислите на мнозинството от подрастващите. Аз, моя приятелка и гаджето й създадохме историята, за да ви провокираме и да видим докъде ще я докарате. Няма да коментирам излишните обиди, казах ви и преди- обиждате единствено и само себе си, държейки се по този начин, но отново имаше супермени, които четяха между редовете и решиха да ми обясняват колко не струвам... харесва ми ентусиазмът ви. Ентусиазъм да обиждате, да се нахвърляте и да се държите първично и грозно. Тук искам да поздравя тези от вас, които запазих достойнство, изказах мнението си по подобаващ начин и не се самоунижиха. Тези, които се заяждаха за правописа- вие самите не пишете идеално, а аз нарочно използвах този начин на изразяване, описвайки терзанията на Ралица- това са масовите грешки, масовата неграмотност. Така че, старайте се, когато сте решили да си играете на безпощадни- понякога сценката ми напомня на разпенена булонка. Страшничко, нали? Радвам се, че така безрезервно отстоявахте позициите си, макар и да не съм все още наясно дали е било, защото самите вие искате да се предпазите от това да не ви го сторят или просто сте подвластни на масовите предразсъдъци и схващания. Имам само един съвет към вас- живейте по-стойностно и по-достойно. Имайте чест и бъдете горди, отличавайте се. Има по-важни неща от това с колко човека си правил секс, дали някоя гълта или плюе и пр. Поздрави на всички.
    "... та кой си ти?
    - Част от силата, която желае зло, а все добро твори!"
    Гьоте, "Фауст"

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    аз съм адски потресен =D> =D> =D> не мога да повярвам, че бях подложен на този психо тест ама няма значение... мн хитра тактика, умно измислено, явно имате нещичко в кофата радвам се, че има хора, които, както вие казахте, си отстояват мнението... надявам се наистина тази случка да не е реална, защото не мисля, че, лично аз, бих се колебал в избора си
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Цитирай Първоначално написано от atanakata
    аз съм адски потресен =D> =D> =D> не мога да повярвам, че бях подложен на този психо тест ама няма значение... мн хитра тактика, умно измислено, явно имате нещичко в кофата радвам се, че има хора, които, както вие казахте, си отстояват мнението... надявам се наистина тази случка да не е реална, защото не мисля, че, лично аз, бих се колебал в избора си
    Имаме бейк ролс, кофичка кисело мляко, чашка от кафе, хартийки...
    "... та кой си ти?
    Гьоте, "Фауст"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ataman
    Цитирай Първоначално написано от atanakata
    Имаме бейк ролс, кофичка кисело мляко, чашка от кафе, хартийки...

хаха тфа го казах образно, мерси за подробното описание около вас(теб) имам само 1 въпрос - на по колко сте ?

На 21 сме и тримата. Знам, че беше образно, но все пак- трябва ад сме изчерпателни .
    "... та кой си ти?
    Гьоте, "Фауст"

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кремчето и аз искам да те опозная обстойно
    Познанство може,ама не може-имам си приятел!

--------------------------------------------------------------------------------

човек,когато открие човекът,с който ще прави секс за първи път не се пита-да го направя ли,не се бои от това,че другия е неопитен,не се стеснява от собствената си неопитност. Просто знае,че това е човекът и го прави. Все пак опитът идва с времето-никой не се е родил научен. И при мен първите пъти не бяха върха,ама сега правя невероятен секс с човек,който също беше неопитен. Научихме се заедно.

Обичам те , мили мой Гого !

morja
    Guest
    naprai si truda veche da ne e devstven nedei se razmotava.. tukmo shte spre da se vaika momcheto :}:P

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    О, браво, трима 21годишни мислили-мислили и пуснали тема, която предизвикала интерес и се смятат за особено оригинални.

Да живее ограничеността!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Пхахахха оф Божеее,много сте зле (авторите)....на 21 и висят в някъв тийнейджърски форум и си губят времето...май и вие сте като "героят" от темата...думичката "СЕКС",май не ви е позната,а?Хахахахаххаха ужас
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си