- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен???!!!
blagata rakia dai nasam,kamanite za neqПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
АМАН ОТ ТЪПИ СЕЛСКИ КУРВИ. ЗА КЪФ ЧЕП СИ С НЕГО МА ПАЧА НЕЩАСТНА КАТО ЗАДАВАШ ТАКЪВ ВЪПРОС? ЕБАТИ ПАЧАВРАТА!Първоначално написано от Ralica17
В отговор на Seizure of Power- все още следя темата,и да ще пиеш блага ракия.Всъщност бях с приятеля си и беше едно невероятно и прекрасно изживяване
Всъщност не съм си и помисляла да го предавам или в каквото там ме обвиниха някои,защото наистина държа на него и го обичам
. Пуснах темата,защото се чудех какви отзиви би предизвикала подобна постъпка.Бях приятно изненадана от това,че повечето участващи в този форум наистина имат ценности и държат на любовта и чувствата изобщо .Благодаря на всички за мненията,дори и да не са били много мили към мен :P
чудесно, чудесноПървоначално написано от Ralica17
ше ударя една за ваше здраве
![]()
Znaete li,ne mojete da sudite za edin muj kolko e dobur po tova s kolko jeni e spal!Za moiat priatel az sum vtorata jena s koiato e spal i e neveroiatno dobur!Spala sum s muj na 28 godini-spasitel prez koito sa minali stotici jeni,no sega6nia mi priatel e xiliadi puti po-dobur ot nego v legloto!Sly4valo mi se e muje spali s mnogo jeni predi men da sa adski kyci,taka 4e ne se lujete ot broikata,prosto na niakoi im e vrodeno!Moje s tvoia priatel da ti e mnogo po-xybavo otkolkoto s drygia!
Авторката явно много се е чудела на реакциите ни,защото така като гледам на последния пост и правописа си е оправила
Сега познайте от 3 пъти дали тя го е писала...как защо и какво....
Иначе... искам тук да го кажа: Кремчето и Шизъл...Кефите ме много, ще ми се да ви познавах
И се надявам авторката да е размислила наистина...
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
k****Първоначално написано от готина мацка
![]()
Welcome to the club! ^_^Първоначално написано от OtherDimension
AngelOfDarkness, за съжаление нито аз, нито Кремчето живеем в DarkWorld.![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
А,провокацийкаПървоначално написано от Ralica17
. Значи всичко е било лъжа? забавлявайте се и да знаеш в бъдеще ще е още по-хубаво.
да се запознаем-аз не отказвам запознанства!Първоначално написано от AngelOfDarkness
Кремчето и аз искам да те опозная обстойно![]()
Хайде и аз да се включа в темата- Ралица17 е измислена героиня, която, за съжаление, олицетворяваше помислите на мнозинството от подрастващите. Аз, моя приятелка и гаджето й създадохме историята, за да ви провокираме и да видим докъде ще я докарате. Няма да коментирам излишните обиди, казах ви и преди- обиждате единствено и само себе си, държейки се по този начин, но отново имаше супермени, които четяха между редовете и решиха да ми обясняват колко не струвам... харесва ми ентусиазмът ви. Ентусиазъм да обиждате, да се нахвърляте и да се държите първично и грозно. Тук искам да поздравя тези от вас, които запазих достойнство, изказах мнението си по подобаващ начин и не се самоунижиха. Тези, които се заяждаха за правописа- вие самите не пишете идеално, а аз нарочно използвах този начин на изразяване, описвайки терзанията на Ралица- това са масовите грешки, масовата неграмотност. Така че, старайте се, когато сте решили да си играете на безпощадни- понякога сценката ми напомня на разпенена булонка. Страшничко, нали? Радвам се, че така безрезервно отстоявахте позициите си, макар и да не съм все още наясно дали е било, защото самите вие искате да се предпазите от това да не ви го сторят или просто сте подвластни на масовите предразсъдъци и схващания. Имам само един съвет към вас- живейте по-стойностно и по-достойно. Имайте чест и бъдете горди, отличавайте се. Има по-важни неща от това с колко човека си правил секс, дали някоя гълта или плюе и пр. Поздрави на всички.
"... та кой си ти?
- Част от силата, която желае зло, а все добро твори!"
Гьоте, "Фауст"
аз съм адски потресен =D> =D> =D> не мога да повярвам, че бях подложен на този психо тестама няма значение... мн хитра тактика, умно измислено, явно имате нещичко в кофата
радвам се, че има хора, които, както вие казахте, си отстояват мнението... надявам се наистина тази случка да не е реална, защото не мисля, че, лично аз, бих се колебал в избора си
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Имаме бейк ролс, кофичка кисело мляко, чашка от кафе, хартийки...Първоначално написано от atanakata
"... та кой си ти?
Гьоте, "Фауст"
Първоначално написано от Ataman
хаха тфа го казах образно, мерси за подробното описание около вас(теб) имам само 1 въпрос - на по колко сте ?
На 21 сме и тримата. Знам, че беше образно, но все пак- трябва ад сме изчерпателни.
"... та кой си ти?
Гьоте, "Фауст"
Познанство може,амаПървоначално написано от Анонимко
не може-имам си приятел!
--------------------------------------------------------------------------------
човек,когато открие човекът,с който ще прави секс за първи път не се пита-да го направя ли,не се бои от това,че другия е неопитен,не се стеснява от собствената си неопитност. Просто знае,че това е човекът и го прави. Все пак опитът идва с времето-никой не се е родил научен. И при мен първите пъти не бяха върха,ама сега правя невероятен секс с човек,който също беше неопитен. Научихме се заедно.
naprai si truda veche da ne e devstven nedei se razmotava.. tukmo shte spre da se vaika momcheto :}:P
О, браво, трима 21годишни мислили-мислили и пуснали тема, която предизвикала интерес и се смятат за особено оригинални.![]()
![]()
![]()
Да живее ограничеността!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Пхахахха оф Божеее,много сте зле (авторите)....на 21 и висят в някъв тийнейджърски форум и си губят времето...май и вие сте като "героят" от темата...думичката "СЕКС",май не ви е позната,а?Хахахахаххаха ужас![]()
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@