- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Татко...На 14
и аз съм от БургасПървоначално написано от Seizure of Power
ще подбия цената 48 лв.
а по темата мисля че е бъзик.. само една аптека в поморие.. даа даа
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
бе като неможете да отидете до аптеката за един тест ..радвай се на бебе тогава..
Срам я било да отиде на гинеколог еми тогава да се похвалиш след 9 или 8 месеца колкото са там дали е момче или момиче
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Две неща.
Гостенино, презервативът не се къса от размера. Можеш да го надуеш до размерите на средностатистичен балон. Пробвай, вместо да гледаш влажно през прозореца на аптеката и да те е срам.
Второ - ИСКАМ В ПОМОРИЕЕЕ!! *sob-sob* Това лято смятах да ходя там, ама така и не остана време. Скивайте сега, ако онзи се навие да даде 50 лева, качвам се на колата и до 3 часа среща там(малее, сега през айтос дали се искат вериги?)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Veni, vermini, vomini !![]()
dobre e, hva6tate avtobusa otivate v BS vzemate ot nqkoq apteka edin test, sqdate v nqkoe kafe, tq otiva do WC prai testa nabyrzo i se pribirate v PM...ama neka da vi e strah sq...14-godi6ni pi6lemeta sa pravqt na mnogo razbira6ti ot seks...ama ste zleeeeПървоначално написано от Анонимко
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
dobre de na6i umni saforumnici 6to davate KOMPETENTNI mneniq po tema ebafka i kude e kazano vuv filma 4e sa na po 14 ?
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
axa vidqh![]()
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Аа, не знам, аз просто искам в Поморие :PПървоначално написано от KuReC
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
krai 100 procenta e bremenna
НЯХ НЯХ НЯХ КИС КИС КИС гадноил ти е?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
братле , заведи тая на генокол да и ударят аборта и така щот ако ваще разберат ... няма да е приятно
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Абе стига бе не разбрахте ли че това е пълна ебавка!!!
Ааахахахах!! Вече подписът не ми стига, за да сложа всичките ви глупости! Генокол lololol!!Първоначално написано от skate-more
хаха ще дам един съвет Мария или Иван![]()
Нали казахме, че произхода не е уточнен. Начи...Първоначално написано от FikyScHetOo
Може и Айше...
хахахаПървоначално написано от Seizure of Power
абе ае взимайте теста гледай каква оферта ти е направеа
ае стига сте писали тъпи ебавки
![]()
Хасан е чудесно име и дава много възможности гаххахаха (за много нови дечица) или Курнелия![]()
![]()