- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Po4ti 10 meseca edno i sy6to....
Ve4e neznam kakvo da pravq...Mom4eto, s koeto sam sqka6 ne mu puka mn za men ,a hodim ve4e ot po4ti 10 meseca na vtori qnuari 6te stanat 10.Do sega az vinagi uspqvah da namerq vreme da izlezem , a toi nqkak si vinagi izliza6e s priqtelite si , kogato te imaha nujda ot nego i az ostavah sami4ka.Tolkova mi e tejko za6toto adski mnogo go obi4am.Predi nqkolko dni se opitah da pogovorq s nego i adski mnogo me zabolq kogato toi mi kaza 4e mu e adski sku4no s men 4e ponqkoga predpo4ita da e v tqh i da igrae na pc-to si i kak priqtelite mu bili nai-vajnoto ne6to v jivota mu .Togava az mu kazah krai tova be6e po dobre e da skysame , no toi ami ako az ne iskam az iskam da sme zaedno kaza mi 4e 6te opravi vsi4ko 4e 6te izlizame po 4esto 6te mi obry6ta vnimanie.Pokrai koleda ne se vijdahme nqkolko dena toi mi prati sms s koito mi kaza kolko mnogo me obi4a i kak ne moje bez men.V4era se vidqhme za pyrvi pyt ot kakto stana tova.Trqbva6e da sme samo dvamata no ne toi doide s priqtelite si hodihme na kafe sled tova bqhme sami4ki za malko i toi otnovo otide pri priqtelite si.Vqrno pita me dali moga da otida s nego i da ostana tam cqla ve4er.Estestveno az ne mojeh i nikoga ne sam mojela prosto za6otot na6te ne me puskat i toi go znae6e. Kakto i da e otide vsepak i az otnovo ostanah sama.Dnes ne sme se 4uvali i nz dori dali 6te se vidim ili pak 6te si e po staromu.Ne moga da razbera 6tom tolkova mnogo me obi4a i iska da sme zaedno za6to go pravi za6to ve4no me ostavq za6to ne se opita da byde s men sled kato mi obe6ta za6too.Dali naistina me obi4a ili prosto vsi4ko e lyja kajete kakvo bihte napravili na moe mqsto
Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}
Ела при мен [-o<
i az bqh na tvoeto mqsto:zarqzah go,dalgo me bole6e za nego,no go prejivqh.Sled razdqlata ni se otdadoh izcqlo na priqtelite mi!
mnogo tujno naistina ne iskam da te ot4aivam ma qvno si my omruznala muni4ko dano tova e vremenno ili proveri dali ne si e haresal drugo f dano ne e taka ne se pritesnqvai si4ko 6te se opravi ako ne kaji my 4e i za dvamata 6te e po dobre da ste razdeleni...uspeh![]()
Хаха, да се прави на интересен, тогава ще получи същото!
Значи...Ходете си пак, прави се, че не му се сърдиш, макар че е нормално да те боли. Но прикрирай колкото можеш раздразнението си. Въздържай се да му се обаждаш постоянно, нека да види, че не е центъра на света. Ти си опитала да го отрежеш и му дойде акъла, нали? Поне закратко разбрал грешката си, но после пак ги е повтарял. Ами дръж се като него. Излизай с приятелки, радвай се на живота, да видиш как егото му ше заговори и ще разбере, че не си му даденост, не си му притежание...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
мила, спри да се занимаваш с него! от километри си личи, че той не изпитва нищо към теб, а иска да сте заедно единствено защото непременно иска да се изхвали, че има приятелка! все пак не може непрекъснато да те зарязва и да ти казва, че му е скучно с теб, при положение, че уж те обича![]()
БЛаааа!
Ей такива момченца как ги обичам не е истина направо.
Такова личности се мислят за много велики ,със скъпите си приятели не обръщат внимание на гаджетата си ,които иначе "толкова много обичат"!
Според мен трябва да поговориш не на 4 а на 6 очи с него т,уко виж пък се промени.
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Според мен трябва да поговориш не на 4, не на 6, а на 8 очи с него туко виж пък се промени...Първоначално написано от LaFee
![]()
Защото е малък пубер,който не знае какво иска. да,съгласна съм всеки има прави на лично пространство,всеки иска да се вижда и с приятелите си,но след 10 месеца е редно да се замисли и за половинката си. то "обичам те" се казва твърде лесно понякога,но любовта трябва да се покаже,а нежността и вниманието са това,което доказва на нас жените любовта. да знаеш не си единствена с подобни проблеми-всяка двойка ги има в определен момент. но е хубаво да реши какво иска,да се направи компромис и ако щеш график. Днес си мой и толкова. Аз нямам нищо против приятелите на гаджето си,харесвам ги и ми е приятно с тях,но понякога искам да сме сами!!!
Постави исканията си-без компромис никоя връзка не върви!
Поредния объркан тийнейджър, който не знае какво е любов.Това е приятелят ти.Това, че ти говори, че те обича-не трябва да съдиш по това.Как човек, който обича може да ти каже, че предпочита да седи пред тъпия комп, вместо да излезе с теб.Само по тези думи мога да определя чувствата му.Не казвам, че ги няма, но определено това не е любов.