- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Spored vas istinski li sa moite priqtelki
Iskam da vi popitam za va6eto mnenie po edin vapros istinski li sa mi priqtelkite?Nie s tqh se bqhme razbrali da sme zaedno na nova godina ,no te re6iha da ni zaebat samo as i drugata ni priqtelka i da hodqt nqkade edin gospod znae kade!!!No nai lo6oto e 4e si mislq 4e te 6te badat nqkade s moita biv6ata mi lqbovi si mislq 4e te si go haresvat i sa se nagovori li da mi pravqt mrasno.Molqvi pomognete mi!!!!!
По описанито, което даваш ...определено не са.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ne sa ti priqtelki
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Milichka ne sa ti priqtelki..Prosto qvno ili ti pravqt na puk ili iskat da te naranqt
Неподходящ размер на снимка в подпис!
osven 4e ne sa ti priqtelki,sa i licemerni
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
И аз така мисля.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
И аз съм на тва мнение.Първоначално написано от NaDuFcHe
Емм не са ти..самия факт че са те преебали за нова година за да отидат на майната си в гъза означава че не са ти истински приятелки...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Не са...ама ти май и сама си отговори на въпроса.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Ne sa istinski priqteli opredeleno.TE sa malko...Първоначално написано от zorniza
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
:МОжеш да имаш само един,най-много двама истински приятели, а става ли въпрос за приЯТЕЛКИ, значи е само една! Онези не са ти истински приятелки?
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
И аз мисля, че не са ти приятелки.Не постъпват коректно.
Определено тфа неса приятелиПървоначално написано от zorniza
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Щом се отнасят така с теб, няма смисъл да се занимаваш с тях, а и на нова година баш не си струва да си тровиш нервите с детски номера.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Виж...неможе да се доверяваш на всеки и всеки един от твоите познати да го наричаш " приятел ". Приятел е много силна и важна дума...е, поне за мене де. А и ако са ти " приятелки " ти щеше да знаеш че харесват старото ти гадже защото щяха да ти кажат, другото което е ако са ти приятелки няма да тръгнат да му се натискат и т.н.
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~