- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Има ли опасност от забременяване, ако само...
ako samo glavi4kta na penisa e vatre i priqtelqt mi se izhvarli ima li opasnost ot zabremenqvane ?
Kolko navatre trqbva da e za da ima opasnost
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ми изхвърли се и ти...Иначе главата ти е желателно да е поне 14 години навътре в живота. След това да е навътре в някои основни познанияПървоначално написано от mm_
Сега по-темата...ми има риск, затова има и презервативи...други противозачатъчни средства...тестове за бременност...и Постинор!!!... и бебета има...всичко има![]()
ESTESTVENO CHE IMA....nqma znachenie kolko navutre vuv vaginata ti e penisa mu..vajnoto e che se e izpraznil tam...po princip izhvurlqneto na eqkulata e dostatuchno moshtno.....ne znam zashto si mislish che trqbva celiq da e v teb za da zabremeneesh...tova e dosta glupav vupros
естествено че има...все пак отворчето от където излиза спермата е най-отгоре, не е на...айде няма да се изказвам,че съм културно момиче![]()
щом е вътре без зна4ение на колко дълбоко !!! 100% е възможността![]()
трябва целия да се навре у путката, за да забременееш, барабар с петите![]()
![]()
Има естествено
![]()
Робинята на Quench
И да и не-зависи. По правила спермата трябва да се впръска,за да има бебче,ама от друга страна може неговата да е по-активна. Абе има си вероятност,така че вземай мерки.
до сливиците
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Има!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Чуек, не спираш да ме удивляваш! Респект!Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
баси тъпите лапета!!! като ви е толкова акъла.. ще ситцттцц ми нали точно на главичката е отворчето.. от къде си мислиш че свършва момчето?? божеее !! има вероятност да! огормна..
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P