.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Тениска ENERGIE

Znaete li otkade moga da si kupq takava teniska. Ima6e edni mnogo dobri navremeto v bql cvqt i ENERGIE sus zelen nadpis? Znaete li magazin v koito gi ima?

Единствено в магазин на Energie.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    Kade ima takuv magazin na ENERGIE,az ne sam vijdal?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kade ima takuv magazin na ENERGIE,az ne sam vijdal?
    ЦУМ първи етаж.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    ima i edin do kfs na slaveikovv prqkata kadeto e mis kapriz picariqta i tragva6 nagore i 6e go vidi6 po nagore mn e hubav

ima i edin do kfs na slaveikovv prqkata kadeto e mis kapriz picariqta i tragva6 nagore i 6e go vidi6 po nagore mn e hubav
    Това е площад Гарибалди. Да и там има.

Guest
    v mladost 4 ima outlet na miss sixty i energie

Супер фен
    Енержи ме кефеха като дизайн ама отиди на илиенци и виж кво става. На сичко плескат енержи. Стана същото като с дизел и долче и гергана. Най фйашан в момента е плейлайф и килърлууп и в теранова все още се намират готини неща.
    2т. системно

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нямате ли си пазарче със сергийки? Има всичко на "енерджи" и всичко е оригЕнално

Guest
    Zna4i az po princip ne sam ot Sofia,no ne sam i mn dale4,taka 4e bih oti6al do CUM ako sam siguren 4e tam ima teniskata,koqto tarsq. Do nqkolko dni 6te postna i snimka da vidite konkretniq model. Magazina v na4aloto na 1 etaj li e ili?

Zna4i az po princip ne sam ot Sofia,no ne sam i mn dale4,taka 4e bih oti6al do CUM ako sam siguren 4e tam ima teniskata,koqto tarsq. Do nqkolko dni 6te postna i snimka da vidite konkretniq model. Magazina v na4aloto na 1 etaj li e ili?
    ЦУМ да не е град бе... ще отделиш 5 мин да се разходиш и ще намериш магазина.

А иначе, да. Дразнещо е, че има яко ментета на Енерджи. Но се познават поне от далеч.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си