- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam da vi popitam ne6to... :)
Zna4i momi4eta iskam da vi popitam,az sam na 16 a priqtelq mi na 19,o6te ne sme pravili seks,no kogato se celuvame i toi me gali ot dolu,oba4e az ne smeq nego da go dokosna po 4lena mu,iskam da vi popitam vie pipate li go tam dokato se celuvate?
не !
според мен не му давай да те бара...
Haha.. interesna temaVie ne ste pravili sex.. no toi skoro she pravi sex s teb.. ubedena sym :P
dobre a spored vas az da go pipam li? :P
пипай, пипайПървоначално написано от Koteto{P}
![]()
малка палавница
Seizure-то ти каза... Много птички се навъдихте беПървоначално написано от Koteto{P}
![]()
![]()
Ако си готова да правиш секс с него - да, но ако нямаш такива намерения, не му позволявай да те пипа...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Da go pipna li... ili da ne go pipna... Tova e vaprosa!![]()
Не, по принцип като го целувам.Зависи от настроението ми, зависи от това какво очаквам от него и така.Понякога не искам да ме пипа някъде, а просто да се целуваме.Естествено, не искам като сме навън и се целуваме и да ме пипне някъде, не ми е приятно, че ще ни гледат.Но ако сме сами нямам нищо против.
еми зависи ако не искаш и не ти е приятно не го барай иначе пробвай,може и да ти хареса![]()
И при мен е така.Първоначално написано от koalka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от svetla_88
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ne stiga 4e si mu jena i ne ta e ... ami i da ne ta bara 4e dai i da ne ta celuva ... a ti nqma nikvo lo6o da go obarva6 po Daffy Duck![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Чичо Скруч?![]()
Ако си готова да правиш секс с него го попипвай,но ако смяташ за добре да не правите секс още НЕдей да го правиш и НЕдей да му даваш и той да го прави,защото ще се възбудите и тогава искаш,не искаш ще те "оправи"...Помисли какво искаш.От колко време сте заедно?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Простак!Първоначално написано от nasty_f
![]()
Ami ot okolo 6 meseca :PПървоначално написано от nasty_f
Ми тагава ти решаваш..Все пак не знам какво искаш![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
e mn qsno 4e go pipam! kvo po hubavo :P :P naprao e perfeeee
съгласявам се хаха...ама ми зададоха веднъж въпроса "ЩЕе ти бъде ли приятно ако те набарам на някоя спирка"Първоначално написано от biboto
...пред хора не винаги е много удобно
Абе те да ти брънкат в дупката па да видим...Първоначално написано от FikyScHetOo
Ако искаш го барай,ако не искаш недей,може пък на теб да ти хареса както и на него.....а вече до секс ще се стигне рано или късно,така че какъв е проблема?!
хахха ми ако ти стиска-пипай!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
znae6 li kfo!! taka go izritai tam 4e pove4e da ne posmee da te barne!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!