- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Zadrustena li sum?
Ne,ne moje da se kaje,4e si zadr1stena....nzm ama ot vreme na vreme izlizai po kafenca magazini ala bala![]()
Първоначално написано от lady_d
доста си задръстена...
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Pri mene veche 7 godini e taka i ne e minaloПървоначално написано от koalka
(((
ами не си задръстена дори ти самата каза че сега не ти е период ще се оравиш![]()
намери сиПървоначално написано от lady_d
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
хмм приятели не е лесно да си намериш,ама можеш да се опиташ да потърсиш поне![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
секс ли искашПървоначално написано от lady_d
2, 11 и 8 точка системно - бан
секс ли искашПървоначално написано от lady_d
да то щото е просто ето толкова елементарно да си намеришПървоначално написано от Lorraine
2, 11 и 8 точка системно - бан
абе много обичате да се депресирате за глупости като тва да сте нямали гадже повече от 5 минути, например...
кви са тия фикс идеи... супер глупаво е.. неразбрах дали точно за тва си така ама ако е тва ше ти кажа''я се стегай моме''
и аз тука виждам мъжко веднъж на 5 години ама дреме ми на пацата честно казаноако дойде некой пичага -дойде...ако не -здравенце да е...
а иначе и моя живот си го карам леко скучничко... вкъщи..даскало...вкъщи...даск лао...вкъщи...познайте кво следва...и така ..обаче въпреки тва и сама да съм пак мое да си го направа весело
да не те ебе за нищо друго освен на тебе да ти е добре ...
то и аз изпадам в някви депресии понякога ама е временно.. час два..после си каем некой тъп виц и сичко е ок![]()
Първоначално написано от Verminaard
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Заради момче?Ми ти по тая логика ако се разведеш със съпруга си..лелее не ми се мисли