- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Roditelite na gajeto mi q biqt
hora daite suvet razbrah 4e ba6tata na priqtelkata mi q udrq kogato tq otkaje da pravi ne6to!! Daite nqkakuf suvet!! molq vii![]()
Виж тази темаhttp://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35904 - най-отдолу има и телефони!
![]()
a kak bi realgirala priqtelkata mu ako razbere che toi se e obajdal na teq telefoni?
pich ot teb se iska prosto da i okazvash nai golqma podkrepa i da znae che ne e sama na toq svqt.... kolkoto do tormoza tq e choveka koito trqbva da reshi... ili da govori s maika si ili tq lichno da se obadi na teq "telefoni"
Ееее тва е много кофти...На колко години сте ти и приятелката ти?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми това е доста неприятна ситуация, но ти не може6 да направи6 ни6то. Просто трябва да си до нея в трудните моменти9след скандала с родителите и). Пегърни я. Мисля, 4е това 6те я уте6и и 6те зна4и много за нея.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Много гадна ситуация. Поговори с нея за случващото се и заедно вземете решение какво да направите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
dobre i maika i kakvo moje da napravi nai-mnogo i tq da otnese nqkoi tupanik redno e da se obadi..Първоначално написано от Анонимко
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от Aleandra
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
ami ako si golemi4ak i mojesh da si pozvolish da doide pri teb pona za malko kolkoto bashta i da se opomni shte e dobre ako ne davai i na max ot sebesi za da znae 4e ne e sama i moga da vi pojelaq samo kysmet