- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NE NA SVIRKITE!!!
Ne na gnysnoto onizqvane,prinizqvane na jenite!!!!NE NA SVIRKITE!
Е , по тази логика и мъжете се принизяват,ти да не си пуританка,няма нищо по-хубаво мъжът и жената да си доставят взаимно удоволствие.![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
да утре и бирата запранете и ще се запаля пред парламента!
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Първоначално написано от {Poison}
еее Poison извиняваи - "пуританка" хахахати знаеш ли кои са били пуританите изобщо
Е. "Не". Какво не, нали затова има толкова много занимания на света, че хората да си избират какво им харесва! Като не искаш да правиш свирки - не правиш. Ти като кажеш "не", някой пък ще те послуша...
Моме феминистка ли си?
че те ба се ли бореха за правата на жените, а не за да наказват мъжетеПървоначално написано от scion_of_Storm
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Оказва се, че на света има 2 вида хора: едните са моралисти. А другите са просто оралисти. Въпрос на вкус...![]()
![]()
aз пък съм ВОТ НЕЕЕЕ на тъпите теми !!!!!!!!
ти си луддд(а) как така не на свирките?? хахахха че това не е унизяване.. нито е гнусно! това е нещо хубаво от любовната игра , хубаво и възбуждащо и за мъжете и за жените!Първоначално написано от Koi moje...
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Ха.. Аз не бих правила свирка на всеки срещнат, но не виждам как може да е унижение, ако ти знаеш, че другият човек те уважава като личност. Аз обожавам да правя и то дълго време, въобще не ми писва.
Само за СВЕДЕНИЕ на тази Планета има само два животински вида(освен хората), които редовно и МАСОВО практикуват ОРАЛЕН СЕКС-
ДЕЛФИНИТЕ И ШИМПАНЗЕТАТА.
Така 4е заедно с тях ние влизаме в "топ 3" в класацията за интелигентност...
И много ясно - "ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ, А НЕ ДЕЦА!!"
нали така?
Докато глупавите рискуват да забременеят, умните се кефят на безопасен орален секс.
Свирка за шпакла, поза69 управлява!!!!!
И ОЩЕ- жените, които ГЪЛТАТ спермата страдат от рак на гърдата 10 ПЪТИ ПО РЯДКО от останалите.
Така 4е ко щете гълтайте, ако щете недейте. Избора си е ваш, лекарсътвото-наше!!![]()
Пойзън, заета ли си "между праздниците"?Първоначално написано от {Poison}
Лелеле кво става тука бе?Ебаси кво следва..
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
абе тая дечурлига големи лозунги прави...хаха Не на Свирките..ше се пукна да се хиля...![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
a be q se skrii s tva izostanalo mislene!ako imash postoqnen partnior s koito se obi4ate ne vijdam kakvo lo6o ima da mu pravi6 svirki ako toi e 4ist i t.n. ti izob6to probvala li si nqkoga za da govori6 taka?!
moq nevinnost i greh.....
тъпанарка свирките са най-убаво
усобено ако жената ааа арна и го лапа целио
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
МОЖЕ ... обаче аватара и подписа ти ме карат да се чувствам гладен![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
sega ostava nqkoi da napravi tema
DA NA SVIRKITE!!!
ina`e edna priqtelka kazva:koqto e protiv svirkite prosto ne e probvala
Da duhat weee, da lapat do slivicite ako iskat, daje po 2 navednyj ama da duhatПървоначално написано от Koi moje...
![]()
![]()
![]()
![]()
ПидалескоПървоначално написано от Koi moje...
![]()