- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NE NA SVIRKITE!!!
Използвам пуритан в преносен смисъл и да естествено знам кои са били,няма да използвам изрази или думи,на които не знам значението.Първоначално написано от Анонимко
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
не на тъпотията тиПървоначално написано от Koi moje...
![]()
и не на ОнизяванетоПървоначално написано от deidiy
лапай
- няма
лапай
- мирише
лапай
- добре
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
ужасс
Честно казано и аз съм против свирките и против аналния секс. Има си места и органи за тая работа, другото са извращения![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
абе вие луди ли сте бее...няма нищо по-хубаво от това да видиш приятеля си който обичаш да му е приятно, както и да знаеш че му е толкова приятно, защото ти го правиш...![]()
Свирките рулз.
Който не обича да лапа да се гръмне.
А в предсмъртното си писмо да напише, че аз съм го подтикнала към това.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
според мен секс без свирка не върви.. еми освен да кажем и не на секса а ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шо бе,ако ме лижат,ше свирим!!!![]()
![]()
И аз мислих така за аналния преди да почна да водя полов живот. Като почнеш ще видиш, че възгледите ти за секса ще се променятПървоначално написано от protoss
![]()
евала тфа ме накефиПървоначално написано от ачката
Има ли смисъл да казвам колко задръстена е тази тема?
Както казаха по-нагоре: няма нищо по-хубаво от това,да занеш,че доставяш такова удоволствие на приятеля си и т.н. ....няма да пиша подробности и може би малко глупаво ще прозвучи,но не ми пука.В подобна тема и да се напсувам сама не би било толкова тъпо,колкото е тъп "смисъла" на темата....
Ми брато имаш подкрепата на целия ми квартал...всички ще се палим заедно!!! \Първоначално написано от Thug_Life
/
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
така ми разправаше един фрд, когато е карал приятелката си да му духа...Първоначално написано от Seizure of Power
- аа не искам
лапай
- ама мирише ми
лапай
............![]()
И кое му е унизителното на тебе кат ти ближат скапаната джанка кво викаш престани или дааа ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
А ти прочето авторката как го е написала и помисли за 2 секунди дали случайно, съвсем случайно, не иронизирам.Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
MNOGO IASNO!!! KOITO MISLI CHE E UNIZITELNO ZA MOMICHETO OPREDELENO NE ZNAE ZA KFO STAVA VAPROS
![]()
Нема лошо в![]()
аз съмм заа свирките![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ДА на свирките!![]()