- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NE NA SVIRKITE!!!
Да направим и политическа партия "Лява гола цица, НАПРЕД!" с лозунг - НЕ НА СВИРКИТЕ!!! Аз ще съм ви фотографаПървоначално написано от Koi moje...
![]()
Момиче, ти от четвъртия свят ли идваш??? Никой не те кара да правиш свирки, то е по собствено желание.
Подкрепям poison =D>Първоначално написано от {Poison}
NE NA TYPITE TEMI!!!
Хасъл!... ето на това му викам изказване на жена, дето знае какво иска и как да го полу4иПървоначално написано от BraInLesS_f
и наистина, за да няма някой унизен или не(за)доволен, следва нещата да са взаимни-
танто за кукуриго!
=D>
ami imenno za neq go napisahПървоначално написано от Mastodont
Че цитирай само нея тогава... акъл - море, глава - шамандура!Първоначално написано от sexy_tgar4e
темата се изчерпакато кажа "лапай", ше лапа и толкоз
![]()
Te pove4eto i bez da im kaje6 go pravqtПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
vsi4ki na urujie!!!!!!Първоначално написано от Koi moje...
![]()
![]()
![]()
![]()
ем ако кажем "не на шпаклите" яко ли ще ви е![]()
![]()
не нали
маа фака
абе унизяване... пък и гнусно... това тука сигурно го разправя някое детенце на по 10-11 години...
половината ми приятелки така говореха на тая възраст, че и малко по-големи имаше - Ау, гнус ме е! Никога няма да правя такива неща!
ХХАххХАххАХххА![]()
![]()
![]()
пък отгоре на всичкото и да си налагт мнението... леле, момичетааааааа... толкова сте зле!
няма нищо по-хубаво от това да усетиш как момчето до теб потрепва и как го привш най-щастливия човек в този момент!
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
DEAL!!!Първоначално написано от Иста
Авторката ..... няма кой да си промени мнението заради тази тема ... плюс това темата е смешна
![]()
![]()
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Тя няма да употреби "чука", защото това също би било унижение.
![]()
пфу, аз не говоря само за Авторката на темата... говоря за повечето момичета, които се правят точно на интересни. предполагам, наистина има и такива, които наистина им е неприятно, да го правят, но... нещо ме съмнява... хехПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Oleeee svirkata e super qko ne6to be!Az otka4am ot kef dokato pravq svirki na moq priqtel!![]()
Първоначално написано от Koi moje...
![]()
![]()
ти добре ли си бе?!?!?!
![]()
![]()
![]()
shhh mili4ka dobre li si ? Az sum tvyrdo za tova. Bahti nz no na mene mi dostavq udovolstvie da mu pravq svirki na priqtelq mi. Puk i mislq 4e tva ne e nikvo onizqvane a 4ast ot liubovnata igra , ot sexaПървоначално написано от Koi moje...
. Pomisli malko
![]()
![]()
NIkOI nE UmIrA DEVSTVEN , JiVoTa Go SLaGa Na VsI4KI ....
![]()
ne na svirkite xAXaXaxAxAxAxAx
![]()
AMI NQKOI KATO ISKA DA TE LIJE TI SIGURNO SHTE MU KAJESH "SPRI , NEDEI - UNIJAVASH SE"
XaxAXaXaXa![]()
![]()
ne naprao v toq forum me razbivate
![]()
![]()
![]()
TI SI BOLNA!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ще си позволя да използвам една емотиконка, която съвсем точно описва това, което искам да кажа
Като не искаш да правиш свирки не прави ама ни остави нас на мира, пфф...