- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NE NA SVIRKITE!!!
Свирката не е унижение. Някой мъж май беше казал, че при свирката жената има пълен контрол - може да го ухапе и да го нарани. Как би могло това да е унижение, след като тя владее положението?
правилно казаноПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Аз казвам ДА на свирките =D>
abe hora kak ne na svirkite!$e tva pri men ne e udovolstvie ne samo za nego a i za men, togava toi e v racete mi i moga da go nakaram kakto da poludee ot strast, taka i da stene ot bolka!Tak4e, tvardo ZA svirkite!
браво на умните момичета =D> =D> =D>Първоначално написано от aniezina
свирките са унижение за жените!? значи щом на жените им го вкарват, а не на мъжете, това пък е унижение за мъжете! \/ толкова глупави хора има на тоя свят, боже!
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Хахаха явно не си пробвала,че да приказваш така... а надали,ако го беше правила,дори нямаше и такава смешна тема да сложиш... Не мислиш ли,че по този начин ти си Онизяваш... а?![]()
ха-ха... Аман от стереотипи... Можеш преспокойно да посъпиш в някоя феминистка оргазнизация, там точно такива ентусиазирани търсят...
Кое момиче ще откаже да и приложат орална любов? По същата логика... пък и като виждаш как се тресе от удоволствие, не ти ли става поне мъничко готино?
E tva e mnenie!Pri svirkite, nie sme 6efkite!Първоначално написано от eg_missy_
E tva e mnenie!Pri svirkite, nie sme 6efkite![/quote]
а ние кога сме шефове![]()
abe m1j li e stapi mu na vrata i da razbere koi kogo! E tva maika mi me e u4ila!
drug e vaprosa 4e (pone az) umnite momi4eta sa se nau4ili taka da vi stapqt na vratletata 4e da ne use6tate 4e nie vladeempolojenieto, a da si mislite 4e vie ste mozaka na operaciqta!![]()
Първоначално написано от aniezina
както казах някъде другаде умница си ти![]()
to4no ti li se samnqva6 v moite vazmojnosti?I pak, az s1m ZA svirkite!
мисля си че момче ако не харесва свирки не е добре
e, ne e taka, az poznavam mom4e koeto ne bi pozvolilo na svoqta lubima da mu duha, za6toto q obi4a, i ne bi celunal momi4eto slet kato mu e duhalo, koeto sporet men e t1po da go e gnus ot sobstveniq mu 4len, no v1preki tova mu haresva da mu pravqt svirki, zatova ne si prav, vseki si ima mnenie!![]()
Да, голямата любов. Никаква любов не е това, това са просто детинщини. Човек иска да прави подобни неща с другия точно защото го обича.Първоначално написано от aniezina
moje i taka da e no tova se sre6ta mnogo rqdkovse pak tova e edno ot nai golemite udovolstviq koito izpitvame
Хахха тази тема я помня..![]()
Не на свирките вика....![]()
![]()
![]()
Мале..още ми е забавно.![]()
Абе оралната любов е хубаво нещо..
Първоначално написано от malka_sladuranka
=D> =D> =D> =D> =D>
dobre, 6tom e pusnala tema ne na svirkite, za6toto bilo unizitelno, za6to nqkoe mom4e ne pusne tema, "ne na lizkaneto"?![]()
![]()
6to be to i lizkaneto e gotПървоначално написано от aniezina
![]()
Purvo zdraveite na vsi4ki![]()
![]()
taka otnosno temata..abe vie kak ste mojeli takova ne6to kao nie ne pravim svirki te puk nema da ni pravqt 6pakli....a tova edno prekrasno ne6to....zada polu4i6 trebva da dade6...osven tva kato napravi6 edna svirka muja na koito si go napravil/a moje da te zaobi4a.....i kvo na nekoi moje da e gadno Golqma rabota 6te si zatvori o4ite i 6te si predstavi 4e e sldoled ili blizalka..ili puk nema da pravi no i na neq/nego nqma da mi e gotino posle/.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taka 4e az sum za svirkite za6to i az 6te polu4a mnogo v zamqna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BudI DqvoL Za Da Ne Te PratqT Po DqvolitE!
1. Мъжете не се влюбват в "духачка", а се влюбват в личност. Духай си, духай си на вола и си представяй, че те обичат.Първоначално написано от Abigail
2. Ако за всичко си на принципна "давам само за да получа", значи си доста жалка.