.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 155

Тема: NE NA SVIRKITE!!!

Мега фен
    Свирката не е унижение. Някой мъж май беше казал, че при свирката жената има пълен контрол - може да го ухапе и да го нарани. Как би могло това да е унижение, след като тя владее положението?

Град
    тук там
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Свирката не е унижение. Някой мъж май беше казал, че при свирката жената има пълен контрол - може да го ухапе и да го нарани. Как би могло това да е унижение, след като тя владее положението?
    правилно казано

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Аз казвам ДА на свирките =D>

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от mimi_pink
    Аз казвам ДА на свирките =D>
    На кои?На дъбовите или на тия от пластмаса

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    abe hora kak ne na svirkite!$e tva pri men ne e udovolstvie ne samo za nego a i za men, togava toi e v racete mi i moga da go nakaram kakto da poludee ot strast, taka i da stene ot bolka!Tak4e, tvardo ZA svirkite!

Град
    тук там
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    abe hora kak ne na svirkite!$e tva pri men ne e udovolstvie ne samo za nego a i za men, togava toi e v racete mi i moga da go nakaram kakto da poludee ot strast, taka i da stene ot bolka!Tak4e, tvardo ZA svirkite!
    браво на умните момичета =D> =D> =D>

Град
    Пловдив
    свирките са унижение за жените!? значи щом на жените им го вкарват, а не на мъжете, това пък е унижение за мъжете! \/ толкова глупави хора има на тоя свят, боже!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Хахаха явно не си пробвала,че да приказваш така... а надали,ако го беше правила,дори нямаше и такава смешна тема да сложиш... Не мислиш ли,че по този начин ти си Онизяваш... а?

Град
    scheint nicht so weit zu sein...
    ха-ха... Аман от стереотипи... Можеш преспокойно да посъпиш в някоя феминистка оргазнизация, там точно такива ентусиазирани търсят...
    Кое момиче ще откаже да и приложат орална любов? По същата логика... пък и като виждаш как се тресе от удоволствие, не ти ли става поне мъничко готино?

Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от eg_missy_
    ха-ха... Аман от стереотипи... Можеш преспокойно да посъпиш в някоя феминистка оргазнизация, там точно такива ентусиазирани търсят...
    Кое момиче ще откаже да и приложат орална любов? По същата логика... пък и като виждаш как се тресе от удоволствие, не ти ли става поне мъничко готино?
    E tva e mnenie!Pri svirkite, nie sme 6efkite!

Град
    тук там
    E tva e mnenie!Pri svirkite, nie sme 6efkite![/quote]

а ние кога сме шефове

Град
    Някъде там....
    abe m1j li e stapi mu na vrata i da razbere koi kogo! E tva maika mi me e u4ila!
    drug e vaprosa 4e (pone az) umnite momi4eta sa se nau4ili taka da vi stapqt na vratletata 4e da ne use6tate 4e nie vladeempolojenieto, a da si mislite 4e vie ste mozaka na operaciqta!

Град
    тук там
    abe m1j li e stapi mu na vrata i da razbere koi kogo! E tva maika mi me e u4ila!
    drug e vaprosa 4e (pone az) umnite momi4eta sa se nau4ili taka da vi stapqt na vratletata 4e da ne use6tate 4e nie vladeempolojenieto, a da si mislite 4e vie ste mozaka na operaciqta!

както казах някъде другаде умница си ти

Град
    Някъде там....
    to4no ti li se samnqva6 v moite vazmojnosti?I pak, az s1m ZA svirkite!

Град
    тук там
    мисля си че момче ако не харесва свирки не е добре

Град
    Някъде там....
    e, ne e taka, az poznavam mom4e koeto ne bi pozvolilo na svoqta lubima da mu duha, za6toto q obi4a, i ne bi celunal momi4eto slet kato mu e duhalo, koeto sporet men e t1po da go e gnus ot sobstveniq mu 4len, no v1preki tova mu haresva da mu pravqt svirki, zatova ne si prav, vseki si ima mnenie!

Мега фен
    e, ne e taka, az poznavam mom4e koeto ne bi pozvolilo na svoqta lubima da mu duha, za6toto q obi4a, i ne bi celunal momi4eto slet kato mu e duhalo, koeto sporet men e t1po da go e gnus ot sobstveniq mu 4len, no v1preki tova mu haresva da mu pravqt svirki, zatova ne si prav, vseki si ima mnenie!
    Да, голямата любов. Никаква любов не е това, това са просто детинщини. Човек иска да прави подобни неща с другия точно защото го обича.

Град
    тук там
    moje i taka da e no tova se sre6ta mnogo rqdko vse pak tova e edno ot nai golemite udovolstviq koito izpitvame

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Хахха тази тема я помня..
    Не на свирките вика....
    Мале..още ми е забавно.
    Абе оралната любов е хубаво нещо..

Град
    тук там
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Хахха тази тема я помня..
    Не на свирките вика....
    Мале..още ми е забавно.
    Абе оралната любов е хубаво нещо..

=D> =D> =D> =D> =D>

Град
    Някъде там....
    dobre, 6tom e pusnala tema ne na svirkite, za6toto bilo unizitelno, za6to nqkoe mom4e ne pusne tema, "ne na lizkaneto"?

Град
    тук там
    dobre, 6tom e pusnala tema ne na svirkite, za6toto bilo unizitelno, za6to nqkoe mom4e ne pusne tema, "ne na lizkaneto"?
    6to be to i lizkaneto e got

Голям фен
    Град
    Stz
    Хахахахаха Направи един протест против свирките!
    Мн смях с ей такива теми!Айде момчета правете тема "НЕ НА ЛИЗБЕТИТЕ"!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    Sofia/Berkovica
    Purvo zdraveite na vsi4ki taka otnosno temata..abe vie kak ste mojeli takova ne6to kao nie ne pravim svirki te puk nema da ni pravqt 6pakli....a tova edno prekrasno ne6to....zada polu4i6 trebva da dade6...osven tva kato napravi6 edna svirka muja na koito si go napravil/a moje da te zaobi4a.....i kvo na nekoi moje da e gadno Golqma rabota 6te si zatvori o4ite i 6te si predstavi 4e e sldoled ili blizalka..ili puk nema da pravi no i na neq/nego nqma da mi e gotino posle/..... taka 4e az sum za svirkite za6to i az 6te polu4a mnogo v zamqna
    BudI DqvoL Za Da Ne Te PratqT Po DqvolitE!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Abigail
    Purvo zdraveite na vsi4ki taka otnosno temata..abe vie kak ste mojeli takova ne6to kao nie ne pravim svirki te puk nema da ni pravqt 6pakli....a tova edno prekrasno ne6to....zada polu4i6 trebva da dade6...osven tva kato napravi6 edna svirka muja na koito si go napravil/a moje da te zaobi4a.....i kvo na nekoi moje da e gadno Golqma rabota 6te si zatvori o4ite i 6te si predstavi 4e e sldoled ili blizalka..ili puk nema da pravi no i na neq/nego nqma da mi e gotino posle/..... taka 4e az sum za svirkite za6to i az 6te polu4a mnogo v zamqna
    1. Мъжете не се влюбват в "духачка", а се влюбват в личност. Духай си, духай си на вола и си представяй, че те обичат.
    2. Ако за всичко си на принципна "давам само за да получа", значи си доста жалка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си