- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NE NA SVIRKITE!!!
xexeeeeeee ei malka piklo ako o6te edin put mi kaje6 takova ne6to 6te namera i neznam kvo 6e naprava vlqzoh v toq forum za6to mi kazaha 4e tuka edni tamago4ita koito sa tupi kato tebe...da ve4e se uverih 4e e taka i da mi slojite bann az pak 6te doida i 6te se hilq na va6eto prostoluidie xaxaxa VIE STE JALKI (E SAMO NQKOI DE-SPOKO TI EDNA OT TUPI)
BudI DqvoL Za Da Ne Te PratqT Po DqvolitE!
Да, аз съм тъпа, но поне не мисля, че мъжът ме обича заради свирките, които му въртя. Казах ти истината и веднага започна да обиждаш. Това го правят глупавите хора.
ти,проста селянко твърдиш,че със свирки ще заслужиш любов.Вили от своя страна каза,че мъжете се влюбват в жена,която може не само да свири,но и да мисли.от цялата ситуация,ти си малката пикла с изкривени представи..нов рекорд,след 3тото мнение и вече те съжаляваме.Първоначално написано от Abigail
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
А така, кажи и го.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Наистина е жалко това което твъдиш..Ако искаш любов, начина да я спечелиш е друг, а не с кавали...![]()
Е, някои момичета мислят, че това е начина...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ами нали ние сме за това. Да им помогнем да разберат, че не е така.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Да, така е, но лошото е, че някои не възприемат...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ae ti dobre li si?Svirkite sa edno ot nai-hubavite ne6ta na sveta ...tfa e super golqmo udovolstvie i za f 4eto i za m 4eto!Pravete svirkiiiii!![]()
P.S. Ti koito si napisal temata-da ne si iehova?
По твоята логика не трябва въодще да има орален секс! Това, че теб не са те лизали отдолу не значи, че на жените тази разновидност на секса не им се харесва!!!
V duha na temata predlagam nqkoq da mi napravi svirka za 6pakla.
xaxaxaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kolko ste prostiiiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az mislq 4e ne obesnih ama az simislih 4e bie 6te se setite...stava duma po vreme na sexa beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a tva 4e muja 6te se vluibi v uma tova e verno no az govora povreme na sexa 4e 6te polu4i6 i ti edna 6pakla...ne za drugo....beeeeee prosti putki takiva xaxax
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sega razbrahte li ili trebva da vi go obesnqvam kat na oligofreni?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BudI DqvoL Za Da Ne Te PratqT Po DqvolitE!
те еба у шльокавицата,дори нямам желание да ти чета глупостите.остани си проста и ае със здраве.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Единственият олигофрен тук си ти...Първоначално написано от Abigail
![]()
ходи да прайш свирки някъдеПървоначално написано от Koi moje...
![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
ЕРЕС!Първоначално написано от Koi moje...
Охрана, убийте този юзър! Донесете ми дънната платка му за доказателство!
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
[quote="Koi moje..."]Ne na gnysnoto onizqvane,prinizqvane na jenite!!!!NE NA SVIRKITE!
се едно да те е гнус от ръката ти
![]()
Първоначално написано от Koi moje...
Колко мъка има по тоя свят боже... Ти луда ли си, кво си, човек ли си въобще че отправяш такива призиви. Или си адски ограничен човек или много ама много те е нараниил някой да те е карал да правиш това насила...Не знам но във всички случаи фелациото е изкуство скъпа...
=D> =D> =D> 10x Е тва се казва мнение! =D> =D> =D>Първоначално написано от morgana
ти като не искаш недей прави...има хора на които им харесва...да доставят удоволствие на приятеля си(приятелката) а и на самите себе си...за някои хора това нещо не е гнусно.
Първоначално написано от aniezina
Благодаря ти, мила. Просто наистина незнаем какво е накарало това същество да пусне тази безумна тема. Фелациото е нещо страхотно, както за мъжа, така и за жената(поне за мен). Не виждам НИЩО, АМА НИЩО гнусно в това да го правиш. Бих разбрала момичето САМО ако някой я е насилвал, което би било наистина кошмарно - но честно казано не мисля че случая е такъв. Затова VIVE L'AMOURE FRANCAISE
Мене ми е приятно да го правя ! Не намирам нищо гнусно,унизително или неприятно-точно обратното.
вчера в един японски форум някой беше написал "Не на земетресенията" .. бориш се за горе долу същото нещо..Първоначално написано от Koi moje...
а ако когато правиш свирка те скубят за косата и ти бият шамари .. и след тва ти оставят 10 лв - тогава може би е време да спреш ..![]()
Що е то ? Блондинка с плитки? .. свирка с дръжки
да утре и бирата запранете и ще се запаля пред парламента!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>