- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NE NA SVIRKITE!!!
Че кой те кара да правиш свирки?Първоначално написано от Koi moje...
"онизяване" ... бахти правописа... килийно училище ли си завършила?
Не на това, не на онова, а бе хора защо се връзвате на някакво детенце което било писало НЕ НА СВИРКИТЕ...........То от хеликоптер става ясно гледайки правописа и стила на изразяване, че това е някой/я който вчера му се е допишкало а той/тя си помислил/а че му се е произкало.......явно това е тема насочена към хората които си нямат работа и пишат по цял ден.......Ей за пример моята приятелка-->че да не би да я обичам заради свирките ? Но пък ми е много приятно когато тя започне да стене от удоволствие при въздействие на езика ми върху интимните и части........френската любов е удоволствие което не трябва да се пропуска и при всеки сгоден случай да се практикува....................Аз лично до сега не съм изпадал в ситуация девойка да откаже да направи орален при условие, че вече съм и дал това удоволствие и тя цялата трепери от щастие и очите и са...............иначе незнам аз съм малък девствен и не разбирам.........УСПЕХ на момичето/момчето което е направило призива........
Кой те излъга, че в килийните училища не са учели на добър правопис?Първоначално написано от Luciferian
Да го ДухашПървоначално написано от Koi moje...
![]()
Точно така си е,ама някой не мислят така като тая дето е пуснала тая тема,според мене няма нищо по-хуваво от това да доставяш удоволствие на човека до себе си!Първоначално написано от panterata
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
=D> napulno suglasna symПървоначално написано от A_Loving_Girl
Маааааааааа квооооооооо не на свирките ти луда ли си мааааааааааааа.
skupa kato zaobichash nqkoi sha vidish kolko burzo sha mu napraish svirka kolkoto i da ne iskash i az sum vikala taka ama sega ne sum na sushtoto mnenie![]()
А ти не мое ли да го духаш!?Първоначално написано от Koi moje...
Не на свирките .. ха ха ха
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
когато правя свирки на приятеля и му доставям удоволствие се възбуждам много повече.
ааааааа,и един въпрос мила-ти на колко годинки си,защото ТЕ сжирките не са за децата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi ti kat neiska6 ne pravi....nemoje6 da zabrani6 na drygite...na men pak mi e priqtno...i 6te go pravq![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
хАХа Ми по тази логика и мъжете трябва да спрат да ни правят разни нещицаПървоначално написано от Koi moje...
И аз преди не исках да правя свирки на пр ми, но сега съм на друго мнение.Мисля, че е нормално щом на нас ни доставят удоволствие и ние да върнем тоя жест
хахах Да На Свирките
Но все пак то си е до човека, всеки си има някакви принципи.Не може да се каже Да или Не на нещо, всеки си прави това което мисли, че е добре за него и тн \
/
ЕвалаПървоначално написано от koalka
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Че т'ва е готино нещо! Знам че съм момче но го казвам защото съм сигурен че на вас ви харесва като ви лижеме по циците и минджите!![]()
![]()
znaeshli kakvo she ti kajem 4e ako te namera she ti natikam moq v ustati putka zaspala !
†hip-hop†
Първоначално написано от Koi moje...
Аз обожавам да правя свирки, а ти си тъпа!![]()
bahti typata tema...mnogo e qko da pravish svirki.. !!!men lichno mnogo mi haresva![]()
male ti ot 13 godi6na li si po4nalaПървоначално написано от KyKJlu4KaAa
![]()
Няма ли да я заключат тая тема най-накрая???![]()
Ti,macko ima6 li vr1zka s glavniq?????Kak ne na svirkite,ti mai s1vsem otka4i!!!Gorko mu na tvoq prqtel,sigurno ti izneverqva prez den????To s takava zadr1stenq4ka i az 6tqh da kr16kam!!!ta ti go li6ava6 ot nai-golqmoto
udovolstvie na sveta,koeto e nesravnimo s ni6to drugo!!!!!!!!!Znae6 li az pravq svirki i mi haresva kakto i na 4opveka do men!!!!V tova nqma ni6to gnusni i protivno!!!!I ti vzemi se os1znai,4e ako prod1ljava6 taka 6te ostane6 stara moma!!!Hahahahahahahah!!!!!!!!!Pravete svirki,hora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Вярно ли е чя от свирките момчетата могат да хванат СПИН !? ПИШЕТЕ МИ ЛА ЛС АКО Е ВЯРНО! ПЛС
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
protivno no i nqkoga mn nalojitelno![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
6to da e ynijenie?za teb ynijenie li e da dostavq6 vzaimno ydovolstvie? ...abe razli4ni hora razli4ni ideali..nemoje si4kida sme ednakvi vse pak![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!