- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel
Посетете форума за яката група Tokio Hotel - http://lovleyth.forumup.com/index.php?mforum=lovleyth и станете част от редовните потребители
mar6 ma!
Bathory> you, so su.
Скрий се бе,ти и скапаната мтппопгейшитгей групичка.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
в гей форуми на влизам
Токио Хотел Рулззз.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Оффф,а пък и тоя Бил ли е къв ли е... е толкова грозен...прелича на момиче..или по-скоро на травестит!!![]()
Как може да го харесват толкова много хора...Та той е ужасен...!!!![]()
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp
Айде!
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Райдъре, слушах батори тогава и нещо ми щъкна бе![]()
Хаха магесник видях, че си се регнал. Това ме вдъхнови и реших и за да се регистрирам там и да пиша глупости.![]()
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Баси и рефлексите дето съм развил... Още преди да ми се заредят картинките на тва гейче вече бях скролнал до дъното на страницата да не ги гледам...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Забелязала съм, че темите за Токио Хотел,Линкин Парк,Лимп Бизкит и тем подобни се радват на най-голямо четене и събират най-много страници!Само ги оплюват,обаче пишат в тия теми.Има интерес, колкото и да са тъпи, колкото и да са мразени, пак събуждат някакви теми за разговор!
К'во им харесвате на тия педалчета...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да,бе,верно!?Първоначално написано от Lady Death
Айде автора/ката на темата да каже какво им харесват на тия Tokio Hotel или по-точно на тоя Бил!И за какво ни е пък да се регваме !?? `Щото са мноу готини ли?!
![]()
Та..какво им харесвате?![]()
![]()
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp
Женска солидарност бре братче,кво да се прави.![]()
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Тия са бахти педалчетата.Човек ако не му кажеш че са момчета,ше ги вземе за жени..
Оставете заблудените да се радват на гей групички![]()
Ми Билл верно че прилича на момиче,ама точно това ме радва....хахаххаАдски си падам по такива същества!!!хахахха
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Първия човек, който си пада по хермафродити!!!!!11!!Ми Билл верно че прилича на момиче,ама точно това ме радва....хахахха Адски си падам по такива същества!!!хахахха
Кво има харесват ли?Ми..Мое се кефат на Били Боб,да секси бой!!Гримиран,натокан...АБе няам думи!Секви хора има на тоя свет!![]()
С 3 думи Токио Хотела мерише!!!
пийз! \/![]()
drugo si e da si kulturist-satana