вярно ли е това нищо
''16 Януари 07, 16:42 Том и Бил с ГАДЖЕТА???-ПАНИКА Нови гаджета за близнаците=паника за фенките Въпрос: в момента имате ли си гаджета? Том: да Бил: да Въпрос: уау!и кои са те?бихте ли ни споделили? Том: ами запознах се с момичето в един асансьор.Натиснах копчето за единайстия етаж тогава асансьора спря и тя влезе.за нея явно беше необходимо да слзе на първия и натисна първото копче.Аз отново натиснах за надолу.Тя ме очарова.Естествено се запознахме,тя ми даде номера си и по-късно започнахме да се срещаме. Въпрос: Интересно се е получило!и По-малка ли е от теб?От много време ли се виждате? Том: да.по интересен начин,но тук изобщо не разбирам,какво трябва да кажа за нея. Въпрос: е не те питам за родословното ти дърво! Том: добре.тя е на 16,срещаме се вече 3 седмици и всичко в нея ми харесва. Въпрос: а ти Бил? Бил: е ми се говори за момичета!не ми се иска фенките да и знаят името или нещо друго за нея и да си измислят някакфи тъпотии за нея.Не ми се иска да вдигам сензации. Том: Не си и представяш(Том говори над рамото на Бил/на ухо) Въпрос: Добре Бил,тогава ще се наложи да те насиля да говориш,но ще отговориш само на този въпрос.Има много слухове като например ,че се срещаш с 12-годишна от Русия,вярно ли е? (Бил: Бил се свива...)не е сега!и това не е истината!Малките момичета не ме интересуват изобщо!!! Том: Да точно!(подкрепя го Том) Въпрос: Но в тези интервюта за момичета от Русия ти даваш отговори. Бил: Не може да бъде!Защото аз никога не разкривам личните си отношения за момичетата в пресата... Въпрос: Несъмнено,но ще ни кажеш ли за момичето? Бил: .Добре,но единственото което ще каже че тя е на 15 и се казва Елизабет. Въпрос: Какво ще кажеш на своите фенки по случая? Бил: Мили момичета!Разбираме че мнозина от вас ще изпитат неприятното чувство,но разбирате ли не можем да бъдем със всички вас! Том: Момичета не се разстройвайте! Въпрос: Надявам се тези думи малко да поуспокоят феновете!Как срещате момичета щом нямате свободно време? Бил: и..много е трудно,но ние все пак им се отзовахме!Е,и понякга се случва така че ние с тях просто си се разхождаме спокойно... Том: И все пак се надявам да ни остава повечко свободно време! Бил: да,но ни ще обменяме опит за музиката с момичетата,музиката все пак за нас е номер 1. Въпрос: е,виждам че е време да бягате.Момчета беше ми страшно приятно да си поговорим!Нашият екип ви желае благополучие в бъдещето!Пак да се видим Том и Бил: Мерси''