- Форум
 - По малко от всичко
 - Музика и ТВ
 - Tokio Hotel

MAIKA TI BE DEEEBA TIQ KURVI4KI KAK MOJE DA GI HARESFATE TIQ BE MAMKA IM DEEEBA !!!!!!!!!![]()
![]()
TOLKO ME NERVAT TIQ DEEEBA OSRANITE TRAVESTITI DEEEBA
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
ти си най-простото момче/момиче който съм виждала някога !!!!!Първоначално написано от passion_kisssss
Виждала?Всяко може би второ момче би искал да ги напсува тия така, ама просто се въздържа, заради бана.Първоначално написано от mimkata_kaulitz
![]()
Не,чудя се каква е тази мода,кото излезе,глупавите депресирани тийнейджърки да харесват малки диви нагримирани копеленца,правещи не музика,а джангър....и на всичкото отгоре и да им треперят сърчицата,че някакви си Блог27 примерно,копирали позите,в който това,нагримираното "вокалче" заставал за снимка...Болен народ значи![]()
Да бе да еййййсега влизам във форума
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Гейчета!?Ама как не ви е срам!Те са дами!!!
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
тия педалчета от токио хотел как ми бъркат в мозъка....направо не е истина![]()
brukni i gi izvadi.
awe tiq TOKIO HOTEL SA EBASI PEDERAST4ETATA ZAKLEAM SEEEEEE !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
PROSTO TIA ILI SA JENI KURVI ILI SA MAJE GEIOVE.
N0 ZNAM 4E SA MN0G0 DRAZNE6TI I TVA TQHN0TO NE E MUZIKA,TQHN0T0 E SMQH, SMQH I 6IBANA I EBANA I PROPADNALA PROSTOTIQ.
DA MI GO DUHAT TIQ TOKIO HOTEL.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a friend with weed is a friend indeed!!!
GAAANJAAA
Tokio Hotel = Група сдухани травестити дет свирят на акордеон...
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
вярно ли е това нищо![]()
''16 Януари 07, 16:42 Том и Бил с ГАДЖЕТА???-ПАНИКА Нови гаджета за близнаците=паника за фенките Въпрос: в момента имате ли си гаджета? Том: да Бил: да Въпрос: уау!и кои са те?бихте ли ни споделили? Том: ами запознах се с момичето в един асансьор.Натиснах копчето за единайстия етаж тогава асансьора спря и тя влезе.за нея явно беше необходимо да слзе на първия и натисна първото копче.Аз отново натиснах за надолу.Тя ме очарова.Естествено се запознахме,тя ми даде номера си и по-късно започнахме да се срещаме. Въпрос: Интересно се е получило!и По-малка ли е от теб?От много време ли се виждате? Том: да.по интересен начин,но тук изобщо не разбирам,какво трябва да кажа за нея. Въпрос: е не те питам за родословното ти дърво! Том: добре.тя е на 16,срещаме се вече 3 седмици и всичко в нея ми харесва. Въпрос: а ти Бил? Бил: е ми се говори за момичета!не ми се иска фенките да и знаят името или нещо друго за нея и да си измислят някакфи тъпотии за нея.Не ми се иска да вдигам сензации. Том: Не си и представяш(Том говори над рамото на Бил/на ухо) Въпрос: Добре Бил,тогава ще се наложи да те насиля да говориш,но ще отговориш само на този въпрос.Има много слухове като например ,че се срещаш с 12-годишна от Русия,вярно ли е? (Бил: Бил се свива...)не е сега!и това не е истината!Малките момичета не ме интересуват изобщо!!! Том: Да точно!(подкрепя го Том) Въпрос: Но в тези интервюта за момичета от Русия ти даваш отговори. Бил: Не може да бъде!Защото аз никога не разкривам личните си отношения за момичетата в пресата... Въпрос: Несъмнено,но ще ни кажеш ли за момичето? Бил: .Добре,но единственото което ще каже че тя е на 15 и се казва Елизабет. Въпрос: Какво ще кажеш на своите фенки по случая? Бил: Мили момичета!Разбираме че мнозина от вас ще изпитат неприятното чувство,но разбирате ли не можем да бъдем със всички вас! Том: Момичета не се разстройвайте! Въпрос: Надявам се тези думи малко да поуспокоят феновете!Как срещате момичета щом нямате свободно време? Бил: и..много е трудно,но ние все пак им се отзовахме!Е,и понякга се случва така че ние с тях просто си се разхождаме спокойно... Том: И все пак се надявам да ни остава повечко свободно време! Бил: да,но ни ще обменяме опит за музиката с момичетата,музиката все пак за нас е номер 1. Въпрос: е,виждам че е време да бягате.Момчета беше ми страшно приятно да си поговорим!Нашият екип ви желае благополучие в бъдещето!Пак да се видим Том и Бил: Мерси''
Хаххахах... Боже, боже... Тея момчетии (момичета???) наистина са много зле. Направих си труда да прочета интервюто. Хем се правят на жени, хем обясняват, че ходят с момичета (лесбийки???). Но, както и да е. Няма да им обсъждам гаджетата, за да не стана от "лудите фенки, които смятат да тормозят гаджетата на супер яките Бил и Том"Първоначално написано от Devilish_Kidnapper
Честно да си кажа, като го погледнах в началото и се обърках, че пише "Бил и Том са гаджета". Звучи яко
![]()
Същество от неопределен пол + Същество от неопределен пол = 2Същества от неопределен пол заедно =![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
[b] като го погледнах в началото и се обърках, че пише "Бил и Том са гаджета". Звучи яко![]()
хаха
верно we
Така е koalkaПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
1. Токио хотел са лапета.
2. Вокалистът е гей.
3. Всъщност не е гей, а е момиче...не знам, обърках се вече.
4. Врещи като прасе на заколение...
5. Крадат музика.
smeh smeh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Педалчета пълни, пък и тоя травестит Бил не може и да пее
![]()
Не ми харва сайта,въпреки,че е за Токио Хотел![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
abe ti lud li si taq grupa e super beeeeeeeeПървоначално написано от magesnik
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
ОМФГ мухлясахте ми с тея теми за Токио Мотел![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Ебати тука само за травестити е гейчета се говори ама мн ми е чудно аз незнам никой от тях как се казва може ли някой да ме информира![]()
НзЗз... по визия може и да са яки ама песните им лично мене не ма кефят ... \/ не бих ги слушала ! Без убидени фенове и фенкии моля
Толкова от мене...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~~~SwEeTyTu~~~
Ми Бил е вокала 2)брат му се казва Том(той свири на китара)3)Джордж и той на китара 4)Густав удря барабани!Първоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
само за 4 не съм съгласнаПървоначално написано от `Death`Whore`
а за 5 незнам
![]()
![]()