- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Жалкия живот на едно дете...
Имам регистрация в тоя форум но ме е срам и няма пиша от нея.За 2-3 път влизам в тая графа защото сега си имам причина.Баща ми е едно долно копеле дето бие майка ми от както са се оженили.Бил я е и като е била бременна а той казва че аз съм виновна или пък тя ме е възпитала лошо.Е мога да ви кажа че не е така на 16 години съм -не пия ,не пуша,по купони не ходя богами почти не излизам.Той пие,комар играе,пилее ни парите,краде от МЕН и от майка ми и най-лошото е че ни бие нещастното създание гадно.МОМИЧЕ съм и не мога да му надвия бе мамицата му.Са пиша и треперя щото се напи още снощи и от сутринта само се бием.Счупи ми телефона от главата.Имам синини и на двете очи и по краката.На майка ми й разби носа и само с това се размина поради простата причина че легнах върху неяотвръщам му с ударите и двете скачаме като ни нападне ама какво може да направи жена 1,55 висока и 16 годишно момиче.Мъж е се пак дори и да не е кой знае колко силен и пиян не мога да му надвия а го удрам с юмруци в лицето.Преди половин час ме хвана за косата и почна да ме рита в лицето
.Кажете ми това нормално ли е.Цял ден слушам как той ми бил единствената защита от външния сват защото ми бил "баща" и как след време ще се сблъскам с живота и съм щяла да разбера че не съм права....околко милион пъти повтори "САМО ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА" с пияната кратуна и после не може да се сети пък и няма мозък да продължи.Не сме зависими от него -напротив всичко от което се срамувам е свързано с него
.ИСКАМ ДА УМРЕЕЕЕ БЕЕЕЕ и най-накрая да ни остави на мира а не да ходим с белези от черпаци по краката.С нож ни заплашва и удря с всичка сила а това за него е начин да ми покаже че той е "ГОСПОДАРЯ" и сам се нарича така.Ходи назад напред и повтаря че той решава защото ние не сме хора ние сме жени разбираш ли?Искам да се разведат и майка ми иска,но той казва че ще ни избие ако поиска развод.Щял да занесе главата на майка ми на баща й и разни е такива глупости породени от болния му мозък....!Кажете ми в такъвслучай какво да направя?Ако се обадя в полицията ще ни избие и не се шегувам.Ако поиска развод също.Какво остава????Кажете ми и ще го направя.Отличничка съм и съм добър човек как го залужих?Цял ден стискам една отверка и искам подяволите искам да му я забия във врата проклет ама заслужава ли си да си съсипвам живота?В момента съм цялата в сълзи и ме боли глава от ритниците а той си легна спокоен
Не знам вече какво искам той да умре или аз?!
Не ме е страх за себе си страх ме е само за майка ми а тя го отнася под претекст че е виновна за всичко.Не мога повече бе не мога готова съм да го отровя БЕ.Осъзнавате ли до каква степен съм се озлобила и за какво всъщност става въпрос.С какви очи аз мога да гледам приятелките си.Слава богу че още никой не знае ,но както съм синя по лицето сега скоро ще трябва да мисля от какво ми е това
.Знам че не трябва да ме е срам ама е ФАКТ.Боже господи как може да има такива хора бе
съсипа ми живота лайното кучешко и най-жалкото е че ще се окаже прав и че нищо няма да стане от мене
а не съм тъпа и мога да постигна нещо но как да се съсредоточа с толкова проблеми на главата?Заслужавам ли го дори и да съм боклук?Няма връщане назад и не мога да се обаждам на никакви телефони защото ще има жертви....Единствения начин да измъкна мен и майка ми е да го убия гадняра.Звучи ужасно но не мога да живея така.Това дори не е живот....НИКОГА няма да направя тая грешка да остана с мъж който ми е посегнал.Поне за това съм му благодарна ,че ме научи какво да не търся и в какво да не се превръщам.
Господи има ли някой здравеняк в тоя форум на който да платя за да му строши краката???? Това не е шега ако има някой да ми пише ЛС.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()