.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: KAJETE MI PLS

Guest

KAJETE MI PLS

hora pls kajete mi ima li nqkva veroqtnost da se zabremenee sled kato sum go pravila s prezervativ i mom4eto ne e svur6valo v men a prezervativa ne se e kusal zakusnqva mi s mesec no i dr. put se e slu4valo no vse pak ima li takava veroqtnost izob6to

f_16
    Guest
    Ne, spokoino ako toi ne se e izpraznil v tebe a puk i 6tom prezarvativa ne se e skusal nqma veroqtnost da si bremenna !

Голям фен
    Няма. Ако толкова се тормозиш си купи тест за бременност.

Няма. Най-добре си купи тест за твое спокойствие.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: KAJETE MI PLS

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora pls kajete mi ima li nqkva veroqtnost da se zabremenee sled kato sum go pravila s prezervativ i mom4eto ne e svur6valo v men a prezervativa ne se e kusal zakusnqva mi s mesec no i dr. put se e slu4valo no vse pak ima li takava veroqtnost izob6to
    Няма вероятност - споко. Ако искаш да си още по-сигурна си купи тест от аптеката, но след като той не е свършвал в теб и презерватива е здрав, няма от какво да се притесняваш.

Guest
    ami ne vi pitam slu4aino za6toto v dr tema nqkoi be6e napisal 4e ima vuzmojnost i to i az se 4udq kak 6te ima puk men me goni paranoqta i....zatova vi pitam hora

ami ne vi pitam slu4aino za6toto v dr tema nqkoi be6e napisal 4e ima vuzmojnost i to i az se 4udq kak 6te ima puk men me goni paranoqta i....zatova vi pitam hora
    За тази тема ли говориш: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71469

Guest
    ne ne za tazi tema no vse pak ,me interesuva6e imam li osnovanie da si vkarvam izli6ni paranoi

ne ne za tazi tema no vse pak ,me interesuva6e imam li osnovanie da si vkarvam izli6ni paranoi
    Няма основания така както си го описала. За по-сигурно ти казахме-иди и си купи един SureCheck

Мега фен Аватара на koalka
    Не, няма вероятност, а освен ако не си е вкарвал пръстите и преди това е пипал спермата.Иначе опастност няма.А и щом се е случвало и друг път...

Град
    Варна по принцип, но сега в Студентски град

hora pls kajete mi ima li nqkva veroqtnost da se zabremenee sled kato sum go pravila s prezervativ ...
    Пфю! Добре, че не се е скъсал презервативът! Че ако беше се скъсал, щеше да забременеЕ, не му мърда бебчето! Горкото момче.

Голям фен
    Град
    Бургас
    няма вероятност.. купи си тест да се успокоиш а за закъсняването и на мен ми се е случвало..но за всеки случай може и на лекар да отидеш защото не е нормално да ти закъснява с месеци ( смисъл не че си бременна , ама може да ти има нещо друго.. може и от притеснение и т.н или пък ако си на 12 )
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Цитирай Първоначално написано от alexxgold
    hora pls kajete mi ima li nqkva veroqtnost da se zabremenee sled kato sum go pravila s prezervativ ...
    Пфю! Добре, че не се е скъсал презервативът! Че ако беше се скъсал, щеше да забременеЕ, не му мърда бебчето! Горкото момче.
    Лош майтап този път. Я ми кажи правилната пасивна неутрална форма на "забременях"?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си