.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

need help
    Guest

май е само параноя, но все пак...

Знам, че сега ще си кажете, че това го четете всеки ден, но наистина имам нужда от успокоение...
    Миналата седмица правихме секс- с презерватив, свърши в него извън мен и не се е късал
    И тази седмица т.е. вчера трябваше да ми дойде....и аз вече се вкарах в паника. Имах на 2 пъти за малко някакво розово течение. Боли ме кръстта и си имам признаците на менструация...обаче го няма и аз по принцип съм си паника Сигурно ви звуча супер смешно, че имам нужда от успокоение, но нямате си представа в еидн такъв момент каква тежест имат вашите съвети!

Благодаря и весели празници !

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)

Re: май е само параноя, но все пак...

Цитирай Първоначално написано от need help
    Знам, че сега ще си кажете, че това го четете всеки ден, но наистина имам нужда от успокоение...
    Миналата седмица правихме секс- с презерватив, свърши в него извън мен и не се е късал
    И тази седмица т.е. вчера трябваше да ми дойде....и аз вече се вкарах в паника. Имах на 2 пъти за малко някакво розово течение. Боли ме кръстта и си имам признаците на менструация...обаче го няма и аз по принцип съм си паника Сигурно ви звуча супер смешно, че имам нужда от успокоение, но нямате си представа в еидн такъв момент каква тежест имат вашите съвети!

Благодаря и весели празници !
    спокойно мила няма шанс да си бременна ще ти дойдее
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

need help
    Guest
    По принцип имам сексуална култура. Винаги използвам презерватив, обаче откакто чух как една позната е разбрала едва в 7 месец, че е бременна и то случайно и не е имала никакви признаци до тогава и направо изтръпвам при всяко най-малко закъснение.

Guest
    napravi si test da razsee6 sumneniqta.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Spox we milichka v kraen sluchai gadjeto she dava 300 leva za abort hahah Ebavkam se Spox nqma kak da si bremenna shtom ne e svurshil v teb...To e normalno vseki mesec na razlichna data da ti idva..ako do 1-2 sedmici ne ti doide naistina moje da si napravish test vupreki che az lichno nevijdam smiusl..
    I samo nerazbrah kak tfoita priqtelka chak v 7miq mesec e razbrala che e bremenna ne e li nadebelqla???
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

need help
    Guest
    еми тя не ми е приятелка, а позната и си е леко пълничка. Та, пазила диети, ходела на фитнес и се чудела защо не слабее и решила да си изследва хормоните и и я ощастливи. Само едно не ми е ясно - щом е цветна е изключено да ти идва нормално нали? А тя явно си няма никва идея какво става, ако като й е идвало както при цветна и не се е усетила...

Guest
    Spokoino, mila, rabiram te za kakva paranoq govorish... kakto opisvash situaciqta- nqma kak da si bremenna, a i shtom imash PMS, zna4i syvsem skoro shte ti doide. Pri eventualno zakysnenie ot oshte 3-4 dena si napravi test( ne za drugo, a za da se uspokoish ti samata). Zakysnenieto moje da se dylji na mn neshta-dieti, stres, smqna na vreme... Jelaq ti kysmet i spokoino

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си