- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- porednata tema za zakasnqvaneto
offffffff ot4aqh se ve4e!pisah vav forum SEKS tam oba4e ni6to ne se vzima naseriozno!zatova sega molq tuk da mi pomognete!v sabota s priqtelqt mi pravihme sex stana gaf i toi svar6i v men!pih postinor sled 7 4asa,poneje bqh pila za da go izpiq vednaga!sega mi zakasnqva i sam mn pritesnena!ako nqkoe momi4e e pilo postinor sled kato pr i e svar6il v neq,neka kaje koga i e do6lo i kolko e zakasnqlo!i dali ste 4uvali za slu4ai na neefikastnost na hap4eto!![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Mi normalno e ot postinora da zakasnee.Pri men ima6e su6tiq slu4ai samo4e mi zakasnq s 3 dena
vivian, мила аз ти писах ЛС..надявам се да си погледала..![]()
Моят случай е подобен, само където ми дойде за 2 дена след приема на хапчетата, а сега когато трябваше да ми дойде....все още съм в очакване :/
Незнам направо!
Има ли вероятност да не ми дойде....?
s tiq postinori suvsem si razstroivate organizma i posle kak o4akvate da vi doide kato po 4asovnik?estestveno pri vseki 6te e razli4no.prosto 4akaite i ako tolkova se pritesnqvate otidete na ginekolog.
Много ми е любопитно от къде сте чули, че Постинор дава 100% ефективност?!
Е няма такова нещо!
Ефикасността на две таблетки взети през 12 е към 79% !
Ефикасността на две таблетки взети наведнъж е към 84% !
Въпрос към опитните всезнайки тук, черпещи инфо от "една приятелка ми каза" : КАКВО според вас се случва на тези 16% от момичетата пиещи Постинор безотговорно осланящи се на "сигурния" му ефект?
opredeleno nikoi ne e kazal 4e postinor e 100% efikasen!vinagi moje da se slu4i gaf i togava nqma kakvo da pravi6 osven da pie6 spe6na kontracepciq!moje da ne e 100% efikasno,no e nqkva nadejda 4e moje da podeistva!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick