- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- !!! TrEvAtA ???
Zdraveite. Obrashtam se k1m vas s molba za pomosht ili po - skoro syvet. Az i edna moq priqtelka hodim s dve mom4eta , koito pu6at treva. T1i de i to vseki den po - golemi koli4stva... Govori li sme s tqh i te sa ni kazvali , 4e 6te se opitat da sprat trevata no nqkaksi ne se polu4ava.. Te prod1ljavat da si pu6at treva , a nie s moqta priqtelka prod1ljavame da se nadqvame , 4e vse nqkoga ste spr1t... ISkam da vi popitam dali mojem po - nqkakav na4in da gi nakarame da sprat trevata ?? Kajete si vasheto mnenie molq vi.. I samo oshte neshto neka tezi , koito smqtat ,4e mom4etata ne mogat da sprat trevata da ne pishat... Iskam da mi kajete na4ini po - koito da opitame da gi otkajem ?? Molq vi ne mi kazvaite nev1mojno e....![]()
emi nevazmojno e
Ами...ще започна с това че и аз съм пушил трева един път не ми хареса и повече не съм запалвал...! което е наи важното...Ами как можите да накарате приятелите си да спрат да пушат трева ами според мен да наливаш акул на момче не е точният начин...начина според мене е да им резнете от повечето неща които им позволявате да правят и най важното нещото което предполагам че ще подеиства да се правите на безразлични към тях...смисул ако те изпитват достатучно силни чуства към вас ще направят всичко вузможно да не се дуржите така с тях и ако чуствата им бяха истински щяха да спрът тревата зарад вас....а ако не подейства това единственото обяснение е че момчетата са непокисти и са с вас само зарад ....така наречиения СЕКС или нещо подобно което е много лошо
ам и пак да повтора това което казах правите се на безразлични към тях и почвате да се отдаличавата отдаличавате от тях и ако те изпитват необходимите чуства кум вас 6те направят всичко вузможно за да сте заедно дори и да спрат тревата....това е според мене начина ина4е ако не стане както аз мисля не мога да ви дам друго обяснение или причина за мене това си е истината...!!!
Hmm p1rvo iskam da vi pozdravq 4e ste otvorili tozi GOLQM v1pros...Ami na sveta nqma nev1zmojni ne6ta kolkoto i neveroqtno da zvu4i vsi4ko zavisi ot tqh samite dali iskat da napravqt tazi kra4ka da se otkajat ot edin tak1v ujasen navik v jivota na pove4eto hora...Edinsvenoto ne6to0 s koeto moje da im pomognete po nqvak na4in da im pokajete kakva golqma gre6ka pravqt s tova 4e vaob6te sa zapo4nali da pu6at tazi otvrat...Az li4no imam mn takiva poznati i ne se gordeq s tazi im post1pka...No dori i da ne se otkajat sega ot trevata znite 4e sled vreme kogato moje i da e k1sno da popravqt gre6kata 6te s1jelqvat s cenata na si4ko da v1rnat propilqnoto vreme...ala 6te tv1rde k1sno....Emi mai e tova ot men...A i sorry ako vi se struva tr1rde ironi4no i glupavo no tova e za men realniq jivot...Va6 izbor e kak 6te go priemete!!! BYe Bye ot Men :P![]()
pozdravi gi sus Slim - Kak moja.mp3 i delikatno im namekni 4e tfa e sledva6tata faza![]()
n0 CoNnEc7i0n =) ahh sq si drapna pesenta , mersi![]()
eee za ni6tonaaaai nakraq nqkoi da 4ue kakvo kazvam
![]()
n0 CoNnEc7i0n =) ahh sq si drapna pesenta , mersi![]()
slu6ai q, ima golqm smisul![]()
n0 CoNnEc7i0n =) mhm za men mnenieto na vseki e vajno![]()
n0 CoNnEc7i0n =) sry malko nahalna stavam ama are prati mi pesni4kata , 4e ne6to ne moa si q drapna![]()
samo edno 6te ti kaja - kakvo vi pre4i kato si pu6at?tova e li4en izbor na vseki!ne moje6 da naloji6 na edin 4ovek mnenieto si!ne bi bilo 4estno!6tom te sa si precenili si e tqhna rabota!kakvo kato averite vi pu6at .. i az pu6a , i avera mi pu6i i ko?6tom ne gi haresvate takiva kakvito sa po-dobre se razdelete s tqh .. nqma smisal da se opitva6 da promeni6 ne6to v polovinkata si!
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
nqa problemПървоначално написано от Talisman
http://proxy-lists.net/l.php?l=http:...kak%20moja.mp3
аз мисля че тва е много гадно .. .. .аз лично пуша много рядко .... и не ми е краста тва но просто както казах в един друг пост ..... просто като съ мнапушен се чувствам уязвим еи ме е страх и не ми е кеф да съм с заебана сетивност.... много жалко за момчетата но мисля че не го ли поискат те е много трудно то и те да го поискат това им е начин на живот и е много трудно.... .успех аз мисля че с ултиматоми няма да стане!
kakuv na4in na jivot govorim za treva ne za ne6to dr kum treva NE se pristrastqva 4ovekПървоначално написано от [Lucifer
ii ne se umira (pone ne direktno)
Аз не разбрах какво им пречи на девойките, че приятелите им си пушат трева. Много неща не са доуточнили. Какво разбират под "големи количества трева"? КАК се държат момчетата докато са напушени и как когато не са? По - добри ли са когато не са напушени? В какво се изразва разликата?
Аз си мисля, че вие искате те да спрат, защото :
1. Те са напушени, докато вие сте с бистри глави и на вас ви е терсене.
2. От загриженост за тяхното здраве и живот.
3. Страх те е да не станат боклуци.
Решения:
1. Напушете се някой път заедно. Това го казвам сериозно. Но трябва истински да го искате. Ако вътрешно се дърпате, или няма да ви хване или ще си изкарате кофти. Ако се напушите с тях поне ще имате база за сравнение. Пък и те ще видят, че сте сколнни на компромиси.
2. Спокойно, тревата НЕ създава зависимост. Нито физическа, нито психическа. Освен това, шанса да умреш в следствие на трева е дори малко по - малък от колкото да умреш в следствие на цигари.
3. Ако докато са напушени се държат като боклуци, вярвай ми, боклуци са попринцип. Ако в ненапушено състояние не биха подходили с агресия към някого, няма да го направят и под въздействие на трева. Няма по - миролюбив човек от напушения.
Имам възможност да наблюдавам 2 връзки в момента. В едната момчето не пуши трева, а момичето преди пушеше доста. Момичето спря. Направи компромис. В другата връзка момичето пуши рядко, а момчето доста често. И на никой това не му пречи - добра връзка.
Мисълта ми е, че може би трябва да видите света през техните очи. След това си отговорете на въпроса "Защо аз искам той да спре?".
Тука некъф фен клуб на n0 CoNnEc7i0n =) се заформя!![]()
Аз не разбрах какво им пречи на девойките, че приятелите им си пушат трева. Много неща не са доуточнили. Какво разбират под "големи количества трева"? КАК се държат момчетата докато са напушени и как когато не са? По - добри ли са когато не са напушени? В какво се изразва разликата?
Аз си мисля, че вие искате те да спрат, защото :
1. Те са напушени, докато вие сте с бистри глави и на вас ви е терсене.
2. От загриженост за тяхното здраве и живот.
3. Страх те е да не станат боклуци.
Zna4i wuj za6to na mene mi pre4i 4e moq pu6i .. W biw6iq si klas imahme edna kompaniika det dosta si pafkaha i az bqh 4uwala 4e trewata e po bezwredna ot cigarite i wikam golqma rabota kat pafkat !! No posle ednoto momi4e mina i na dr ne6ta na extazi , posle po4na da smyrka , sled neq minaha i o6te 1-2 ot kompaniikata na sy6tite a ostanalite po4naha ot wreme na wreme extazi .. i prosto widqh kak tq po4na se ubiwa , kato pyrwo e po4nala uj ot bezwrednata trewa koqto ne wodi kym zawisimosti .. i ot togawa si promenih mnenieto za trewata i zatowa mislq 4e tq e wredna!!!I DA TI si praw kato izredi tezi 3 pri4ini no s izklyu4enie na 1-wata men ne mee tersene 4e te sa naprimer napu6eni a nie sme s bistri glawi !!!!
Prosto me e strah da ne stane sy6tototo kakto po gore kazah , strah me ee za tqhnoto zdrawe i da ne propadnat do tam
![]()
ne mojete da gi sprete prosto nevuzmojno znam go ot opit moito gaje se opita i skusaxme Obi4Am si trevata![]()
luda^S^vibrator
Az ne nalagam moeto mnenie... Govorila s1m mn p1ti s nego , kakto i priqtelkata mi s neinoto mom4e i sa ni kazvali se te ISKAT da q sprat , no ne mogat... Sega sigurno shte kaje6 em to koito iska uspqva.. No ne vinagi e t1ka... Ako za teb trevata e neshto priqtno pu6i si q.. A kolkoto do tova , 4e ne haresvam polovinkata si t1kava kakvato e... Greshish... Ako ne go haresvah az nqmashe da s1m s nego.. Prosto obi4ta mi k1m nego porajda i tazi zagrijenost...
luda^S^vibrator
Az ne nalagam moeto mnenie... Govorila s1m mn p1ti s nego , kakto i priqtelkata mi s neinoto mom4e i sa ni kazvali se te ISKAT da q sprat , no ne mogat... Sega sigurno shte kaje6 em to koito iska uspqva.. No ne vinagi e t1ka... Ako za teb trevata e neshto priqtno pu6i si q.. A kolkoto do tova , 4e ne haresvam polovinkata si t1kava kakvato e... Greshish... Ako ne go haresvah az nqmashe da s1m s nego.. Prosto obi4ta mi k1m nego porajda i tazi zagrijenost...
Така ги изкара нещата все едно са на херца момчетата.Първоначално написано от Talisman
Всеки може да спре тревата. Твоите хора прсото явно нямат достатъчно много интересни неща за правене. И затова си запълват времето с трева. Тва е мойта версия. Ако успят да си намерят нещо с което да се занимават, което да ги интересува, да им е интересно, ще спрат 100%.
Аз например, тъй като не мога да се оплача нито от интересни хора около мен, нито от неща за правене, мога да пуша както по 3-4 фишека на ден, така и да не барна с месеци.
Другия вариянт е просто вашите момчета да са безволеви желета...
Така ги изкара нещата все едно са на херца момчетата. Всеки може да спре тревата. Твоите хора прсото явно нямат достатъчно много интересни неща за правене. И затова си запълват времето с трева. Тва е мойта версия. Ако успят да си намерят нещо с което да се занимават, което да ги интересува, да им е интересно, ще спрат 100%.
Аз например, тъй като не мога да се оплача нито от интересни хора около мен, нито от неща за правене, мога да пуша както по 3-4 фишека на ден, така и да не барна с месеци.
Другия вариянт е просто вашите момчета да са безволеви желета...
Hmm mojebi si prav... Stot te po cql den pushat samo treva.. Mojebi im trqbva neshto razli4no , nqkfi drugi interesi.... Blagodarq ti za mnenieto.![]()
Talisman toi mai e praw do nqkade za6toto te samite bqha kazali 4e sa se opitwali da gi otkajat no ne sa mogli za6toto sa nqmali podkrepata na lyubimiq 4owek aa sega ti si mu pyubimiq 4owek i ako si do nego i go podkrepq6 sigorno 6te gi otkaje a i toi sam kaza 4e zaradi tebe 6te gi spira