- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- !!! TrEvAtA ???
Да бе...
Жените никога не сте доволни
Все искате да промените човека до себе си докато накрая нищо не остане от това което е бил
Навици, хобита, начин на обличане, приятели... всичко трябва да стане както вие го искате
Не можете да оставите човека да бъде себе си
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Да и аз съм така!Първоначално написано от slip_away
IGNGN Тва че ти си попадал на такива не означава че всичките сме така!Наистина и аз познавам такива момичета,но прекаляваш с някои неща(особено за бирата,при условие че примерно и ние пием!)
И за какво ми е да променям нещо във външния му вид!Ако не ми харесва нещо,просто няма тръгна с това момче,каквото и да било!
ima gi i takiva momicheta da.. tva 4e kazvam koe ne mi e priqtno ne zna4i 4e go zastavqm da pravi kvoto iskam.. ama ne e luja i 4e imate navika da se samozabravqte malko v nqkoi ne6ta i trqbva nqkoi da vi zavru6ta from time to timeestestveno ako otno6eniqta sa po-zadulbo4eni i dvamata si kazvat kvo mislqt za vsi4ko.. vseki e razli4en tai 4e.. zavisi
ABE HORA IMAM SERIOZEN PROBLEM I NAI VAJNOTO KOETO E 4E GO OSUZNAVAM.pu6a ot blizo 4 godini a sum samo na 16.jiveq v maluk grad znaem se.koito ima 4erpi koito nqma hodi da go 4erpqt i taka otkakto sum izrasnala v taq sreda.problema e 4e iskam da spra prosto da kaja ne.osven treva sum probvala i amfetki.znam 4e e qko.mnogo mi haresva no iskam jivot a ne smurt.az sama se yse6tam 4e iskam ve4e i ne6ty po tvurdi i znam 4e e vreme da spra.ako nqkoi moje da mi pomogne da mi pi6i na e-maila 6e my buda blagodarna morgana_@abv.bg
ami az predi ne se drazneh tolkova oba4e kato vidqh 4e na vseki kupon vse tva se prai i osuznah 4e horata priemat kupon=treva i ne mogat qvno bez neq da sednat i da si pravqt veseloto.. ti kazva6(ako ne burkam) 4e ne e za kupona ami prosto ti dava po-qko use6tane za sveta i ne6tata.. moje i da e taka.. priqtelq mi mnogo treva e izpu6il i mislq 4e ako ne sum az malko da go osuznaq toi nqma6e da se osuznae. kolkoto i da e qko neka ne zabravqme 4e ne na vseki tova mu e haresva i mu e priqtno.. i osven tova kakto kaza momi4eto predi teb v nqkoi slu4ai trevata e na4aloto..
hai-vajnoto govori s tqx govorete govoret i tva oka i te ne iskat da sprat pone malko nqma drug na4in i spored men kajete na roditelite im tva spored men e nai dobre nz
ami nqma kak da gi otkajete ako te sami ne iskat tova !
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
оставете ги ,не им се мешайте!
живота си е техен
те ако наистина искат да спрат тревата -ще я спрат
мой мн добър фр пуши всеки ден по няколко пъти и гаджето му му правеше яко забележки
даже късаха няколко пъти и се събираха и тя нищо не спечели само дето го изгуби![]()
i az pu6a treva ne e ni6to osobeno No po temata nqma da sprat trevata ako ne smenqt kompaniite pone pri men e taka![]()
Ps: sry nqmam latinec
Да се разберем веднъж завинаги- никаква латиница и никакви стари теми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!