Ами...ще започна с това че и аз съм пушил трева един път не ми хареса и повече не съм запалвал...! което е наи важното ...Ами как можите да накарате приятелите си да спрат да пушат трева ами според мен да наливаш акул на момче не е точният начин...начина според мене е да им резнете от повечето неща които им позволявате да правят и най важното нещото което предполагам че ще подеиства да се правите на безразлични към тях...смисул ако те изпитват достатучно силни чуства към вас ще направят всичко вузможно да не се дуржите така с тях и ако чуствата им бяха истински щяха да спрът тревата зарад вас....а ако не подейства това единственото обяснение е че момчетата са непокисти и са с вас само зарад ....така наречиения СЕКС или нещо подобно което е много лошо ам и пак да повтора това което казах правите се на безразлични към тях и почвате да се отдаличавата отдаличавате от тях и ако те изпитват необходимите чуства кум вас 6те направят всичко вузможно за да сте заедно дори и да спрат тревата....това е според мене начина ина4е ако не стане както аз мисля не мога да ви дам друго обяснение или причина за мене това си е истината...!!!