Аз не разбрах какво им пречи на девойките, че приятелите им си пушат трева. Много неща не са доуточнили. Какво разбират под "големи количества трева"? КАК се държат момчетата докато са напушени и как когато не са? По - добри ли са когато не са напушени? В какво се изразва разликата?
Аз си мисля, че вие искате те да спрат, защото :

1. Те са напушени, докато вие сте с бистри глави и на вас ви е терсене.
2. От загриженост за тяхното здраве и живот.
3. Страх те е да не станат боклуци.

Zna4i wuj za6to na mene mi pre4i 4e moq pu6i .. W biw6iq si klas imahme edna kompaniika det dosta si pafkaha i az bqh 4uwala 4e trewata e po bezwredna ot cigarite i wikam golqma rabota kat pafkat !! No posle ednoto momi4e mina i na dr ne6ta na extazi , posle po4na da smyrka , sled neq minaha i o6te 1-2 ot kompaniikata na sy6tite a ostanalite po4naha ot wreme na wreme extazi .. i prosto widqh kak tq po4na se ubiwa , kato pyrwo e po4nala uj ot bezwrednata trewa koqto ne wodi kym zawisimosti .. i ot togawa si promenih mnenieto za trewata i zatowa mislq 4e tq e wredna!!! I DA TI si praw kato izredi tezi 3 pri4ini no s izklyu4enie na 1-wata men ne mee tersene 4e te sa naprimer napu6eni a nie sme s bistri glawi !!!! Prosto me e strah da ne stane sy6tototo kakto po gore kazah , strah me ee za tqhnoto zdrawe i da ne propadnat do tam