- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da svalq syseda si ???
Ami mislq che vyprosyt mi e qsen > Vie ste ??
mersi predvaritelno za otgovorite i molq bez podigravki
Занеси му един буркан кисели краставици, и компот от круши. А да и малко чесънче.
Първоначално написано от x pac
За първи път да не изръсиш некоя простотия.. =D>
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Е, я га съм говорил простотий?![]()
SUCK IT
Mi che to mila tva si beshe prostotiq ....Първоначално написано от feshankaa
ama ti dokato zagreesh...ama kvo da se ochakva ot prostachka kato tebe ..i mani taq snimka che shte synuvam koshmari noshteska
a da shqh da zabravq ....liceto ti e mnogo topchesto..zemi otslabni malko
Хах скъпа ,щом съседа си искаш да сваляш..Боже представям си някой дядка на 59 години..АУуу толкова ли си западнала!? Аре не ме занимавай,че такива като тебе с 'крехко' самочуствие ги мразя много...
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Как бе , мноо си е Убаво момичето![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от Triple-H
Да.... само за перканиееееее... КУРВОЛЯК![]()
S*CK IT
Of Course !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Иди му поискай 1 чаша брашно![]()
![]()
Ламерска работа какво да се прави
feshankaa... and of course if you not down with that we gоt two words for yaaa... SUCK IT !!!Първоначално написано от feshankaa
нали така Triple-H
Пу те еба в умреяка! Момичето си е убавоПървоначално написано от x pac
![]()
Ламерска работа какво да се прави
УфФФф не сте интересни изобщо даже..! Не правите впечатление изобщо,ако си мислите така.Нито съм ви искала мнението ви за мен,нито нищо ,така че по добре си замълчете.![]()
Are stiga ste sporili be..pisna mi veche ima li tema deto da ne se karate..stava banalno veche
Първоначално написано от feshankaa
![]()
Suck It!
същото и за I'LoVe'My'BiTch![]()
Аз кво да направя,като те се заяждат!?Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
Emi az ne sym kazala che ti si vinovna ..... ama mi pisna ot teq 3 momchenca deto cel den pishat samo za da se zaqjdat vyv foruma i obijdat nalevo i nadesnoПървоначално написано от feshankaa
GiRl^of^PriStOn.. Ти нали нямаше да пишеш у форума.. Много лъжеш...
Kazah che nqma da pisha v onazi tema , a ne vyv foruma kato cqloПървоначално написано от x pac
Да бе.. те всички така викатПървоначално написано от GiRl^of^PriStOn
![]()
Edin syvetПървоначално написано от x pac
Gledai si teb , ostavi gi drugite
Ок.. Ще му кажаПървоначално написано от GiRl^of^PriStOn
i az po edno vreme iskah da svalqm syseda sibqha mi dali ideq da mu zvynna na vratata sapunisana i da kaja 4e vodata e sprqla i ne moga da se izkypq
![]()
est az nqma da go napravq...
a sega seriozno..ne go misli tolkova, deistvai kato pri drugite momcheta..tova 4e ti e sysed ne ozna4ava 4e trqbva da prilagash nqkakva specialna tehnika
ako pytuvate v asansiora zaedno mojesh bez toi da zabeleji da natisnesh STOP i posle...vse edno ste zasednali..mn romanti4no
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Edit