- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da svalq syseda si ???
Разхождай се леко разголена вкъщи и на терасата (ако не ти е много студено) -> ако от неговия апартамент има гледка към твоя.
Поискай чаша захар, яйца и някви други простотии.
Ае използвай въображение - начини много.
Който искам ше гледам... тъпа крантаПървоначално написано от GiRl^of^PriStOn
![]()
Първоначално написано от _Becko_
![]()
Mnogo na4ini ima naprimer :
zvani6 mu na vratata i go pitash dali moje da ti usluji s edno qice , brashno i t.n. pak moje i da mu kaje6 posle da ti doide na gosti da go po4erpi6
ako se zase4ete na etaja ili v asansiora da go zagovori6 da mu kaje6 zdrasti kak e ? nqkfi takiva
kato minavash pokrai nego da go butne6 da mu izvini6 i pak da stane laf
pak moje da se razmotavash na terasata po havliq , prashki i t.n.. pak ako te vidi moje da se zaintriguva..
moje da mu zvanne6 na vratata i da go pita6 dali i toi nqma voda 6tot v1v vas q sprqla...
pak moje prosto da go pokani6 na kafe vse pak ste s1sedi
I ne mu misli deistvaiuspeh
![]()
Ей тва ме разбиПървоначално написано от _Becko_
![]()
![]()
![]()
И аз си помислих за тухла четворка, но са ме изпреварили.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
spored men nqma smisal da go svalq6 za6toto predpolagam iska6 da mu se haresa6,no tva nqma da stane kat si obue6 kasa pola i bluzka s golqmo deklote-nai mnogo samo da predizvika6 jelanieto my i ni6to pove4e.ako te haresva sam 6te se izdade.a na teb 6te kaja "badi estestvena i ne se vliqi ot mnenieto na dr - koito trqbva 6te te haresa"
podpali apartamenta mi dokato i toi e tam ama bez da razbere i posle otidi i go spasi.6te stane6 negovata geroinq i cql jivot 6te ta obi4a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Butterfly^
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ipolzvai vyobrajenie![]()
![]()
![]()
ее дооре бе пи4 направо ме разкърти..6те го изпробвам тва хахахахПървоначално написано от _Becko_
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Zagovarqi go nqkolko dni kato se sre6tate v koridora i posle go pokani na kefe opoznaite se i dano te haresaYspeh!
Only God can Judge me... Be the Best!
Хахах тоя x pac е некаф супер тъп и банален вече.Знае си 3 думички и си ги повтаря , а те са : Suck it , подобно и курволяк
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Права си ! Ти чакай да види и тези мнения и гледай пак ще почне...Сорри за оф-топикаПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
НЕНОРМАЛНИЦИ И НЕНОРМАЛНИЧКИ ТЪПИ ХАЙДЕ ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ И ДА СЕ КАРАТЕ ЗАЩОТО МИ ПИСНАХА ТЪПИТЕ ВИ МНЕНИЕЯ
ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА ИЛИ АКО НЕ ВИ Е ИНТЕРЕСНО НЕ ПИШЕТЕ
ти някакъв проблем с хората с топчести лица ли имаш ?a da shqh da zabravq ....liceto ti e mnogo topchesto..zemi otslabni malko
Внимавай в картинката че ще стане страшно!
а сега по темата
момеееее хайде не се занимавай с глупости съседа иска наща фръцла да сваля
аман от недорасли тъпанарки!
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Feshankaaa много си хубава .
Омъжи си за мене !! Желая те !
абе спрете са малко е момичето иска савет вие почвате да са праите на интересни ами не сте интересни
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......