- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ми се случи..:/
Искам да ви разкажа какво ми се случи вчера и сега нз какво да правя![]()
Вчера правихме секс с приятеля ми вагинално и всичко бе наред до мига
когато той не поиска да си го вкара в гъза ми.
Аз му казах,че не ми е приятно така а и имам някакво възпаление отзад,но той продължи да настоява и го направихме.
След като си го вкара и почна да го пъха все по-навътре,усетих как закача хеморойда ми,който бе страшно набъбнал,но ме бе срам да му кажа за него преди да си го вкара.
Аз почнах да стена от болка докато той с все сила си го пъхаше все по-навътре и по-силно,докато хеморойда не ми спука и почуствах,че цял варел гной се излиза отзад.
Приятелят ми изпадна в нервна криза и веднага си го изкара от ануса ми,а аз се опитах да спра гнойта,която излизаше от задника ми като фонтан.
Опитах да спра течението с възглавница но не спря,чак накрая с много тоалетна хартия успях да запуша дупката си и да спра течението.
Приятелят ми сега не иска да ми проговори повече и избягва да се виждаме,въпреки,че го обеждавам за кой ли път,че хеморойда ми си е отишъл.
Моля кажете какво да направя,че да го накарам да се върне при мен![]()
Кажи му: Ей бейбе искам твоя анус... да правим баунс
oleee, ako tova e istina vsi4koto sym napravo udivena-bi trqbvalo ne za priqtelq si da misli6, a da ide6 na lekar...
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Да! Точно! Ако се беше престрашила да му кажеш че така и така...И аз бих изпаднал в нервна криза честно казано. Гной в/у оная ми работаПървоначално написано от x pac
![]()
Супер кво...Първоначално написано от Fr0s7y
![]()
"хеморойда" ме е пъпка а вена, и няма гной!!!!! о боже поне като лъжеш го прави качествено да не те пипнат!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Ахахх и аз това си помислих като прочетох- няма начин да има гной, ахахаа баси малоумното
Хемороидите (наричани и „варикозни вени на ануса и ректума“) представляват разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса.
Външните хемороиди са от вида, които се получават по външната страна на аналното отвърстие. Могат да бъдат болезнени по някога, да се подуват и да дразнят. Често срещан симптом е сърбеж, поради дразнене на кожата.
Ако кръвоносният съд се разкъса и се формира тромбоцит, тогава имаме налице тромбозен хемороид.
Вътрешни хемороиди са тези, които се намират вътре в ректума. Тъй като липсват рецептори за болка в тази област вътрешните хемороиди обикновено не болят и повечето хора дори не знаят, че имат такива. Но те може да кървят, ако се раздразнят. Неизлекувани навреме вътрешните хемороиди може да доведат до сериозна форма на пролапс и прищипване.
Извадено от: www.bg.wikipedia.org
И така деца, като лъжете се научете да го правите качествено.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Айде стига бе... Момичето, лъже качествено....Първоначално написано от Aleandra
![]()
брутално, тои поне изми ли си хуя !?
бтв тръгнала да спира с възглавница![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Да... После го запушила с парцал...Първоначално написано от skate-more
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а представящ ли си на момчето кво му е било , как си я ръга и изведнъж гной
![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
изпитал е оргазъмчеПървоначално написано от skate-more
![]()
abe kvo se zanimava6 s nego?! ne stiga 4e ne ti e uvajil mnennieto i jleanieto da ne go praite analno a i ti 6te go goni6!moje li taka ?! aide namirai si dr koito pone 6te te yvajava v takova otno6enie pove4e
че тва се случва на всяка втора двойканищо ненормално
гадното е че като чета нещо си го представям..
![]()
идеален сюжет за някой кретенски филм
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
дам и азПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Мисля че ще повърна
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Баааму и.......................якия секс!!!![]()
![]()
![]()
Тва ли учите по литература у 7 клас ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
Развръската е следната....
Момчето заебва момичето,момичето се пропива от мъка а междувременно гъза и цъфва като майска роза от хеморойди...но на нея и се прави секс.
След лутане из страната никой не иска да го бута в гъзеца и дори и групичките от закъсали за пари лепилари на всяка градска гара...причината:дори техните сиренясали патки не могат да бъдат похабявани в тая хралупа на ужаса...най-накрая съсипвана от желанието някой да и го протърка тя среща магарето Пепи на едно поле до магистрала Тракия..ще не ще животното става жертва на гноясалия анус..от големия п***с обаче момичето се дави в собсвения си гной..а магарето си изтръсква хуя и продължава да си пасе...докато трупа..дори лешоядите не го искат!!!
P.S.Надявам се да не съм ви погнусил много...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.