.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

на кой да вярвам?

Намирам се в следната ситуация-ходя с едно момче 4 месеца, а преди 2 седмици един негов приятел ми каза, че е спал с друга обаче ме помоли да не му казвам,че знам, защото ще се скарат...обаче аз се побарках и казах на приятеля ми, че знам, че е спал с друга ама не му казах точното момиче, а му казах само,че са ми казали и той отрича до последно, а аз не знам на кой да вярвам и се побарквам... Моля ви има ли някакъв начин да разбера кои от двамата ме лъже?

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Не можеш ли да имаш доверие на приятеля си? Все пак ходите от 4 месеца. А ако той наистина ти е изневерил , ще си проличи. Но хората завиждат и си измислят разни неща. Така че не се подвеждай по нечии приказки!
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    По принцип трябва да вярваш на гаджето си. Имаш ли съмнения, значи че с този човек е трудно да продължавате. Ако му имаш доверие не трябва да вярваш на всеки слух или на всяко нещо, което си чула. Ти преценяваш на кого да вярваш

Голям фен
    Ми има няколко вариянта,за които трябва да помислиш добре
    1-во Може приятелят му да те харесва и нарочно да прави така,защото си мисли,че ако скъсате може да се получи нещо!
    2-ро Това,което казва приятелят му може да е истина и да го прави с добри намерения..
    3-то Може да иска да му направи мръсно,без да са скарани..
    4-то Може би иска да направи мръсно на теб...
    Не знам,обясни ми нещо...Приятелят ти как се държи с теб-мило,горе долу добре,гадно,безразлично...?П о принцип бройкаджия ли е и забелязвала ли си промяна в него напоследък?Грешно си постъпила като си му се разкрещяла.Трябвало е да се правиш,че нищо не знаеш,защото все пак може и да е някакъв майтап и да те лъжат-НЕ ВЯРВАЙ НА ВСИЧКО,КОЕТО ТИ КАЗВАТ!Поинтересувай се малко,разпитай от тук,от там,направи едно "разследване" по случая,намери доказателства и тогава вече си прави изводите с какъв човек си,или какви приятели има той...Успех
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest

Re: на кой да вярвам?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Намирам се в следната ситуация-ходя с едно момче 4 месеца, а преди 2 седмици един негов приятел ми каза, че е спал с друга обаче ме помоли да не му казвам,че знам, защото ще се скарат...обаче аз се побарках и казах на приятеля ми, че знам, че е спал с друга ама не му казах точното момиче, а му казах само,че са ми казали и той отрича до последно, а аз не знам на кой да вярвам и се побарквам... Моля ви има ли някакъв начин да разбера кои от двамата ме лъже?
    На мен вярвай... не на друг, само на мен!

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Vqrvai na tova koeto vidish s ochite si , a ne na tova koeto ti kazvat vtori lica

Guest
    Умно...

Guest
    nasty_f държи се адски мило, но за съжаление се появиха съмнения в мен. Значи специално с това момиче преди постоянно излизаха заедно а преди седмица стана въпрос за нея и той каза: уфф махни я тая, че много ме дразни и когато излизаме като искаме да идем някаде и тя е там той не иска да ходим! А неговия приятел ми каза всичко с такива подробности как били в приятеля ми и тя дошла и моя приятел казал на момчето което ми каза да си тръгва сещате се защо...А бе просто...А онзи ден казах на приятеля му :той е тъпак не мога да го понасям и тои ми отговори-тогава какво правиш с него? и ми прозвуча много странно! А не мога да направя проучване, защото не присъствам в кръга му от приятели и честно казано дори и да е станало нещо никой от другите му приятели няма да се трогне за мен

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nasty_f държи се адски мило, но за съжаление се появиха съмнения в мен. Значи специално с това момиче преди постоянно излизаха заедно а преди седмица стана въпрос за нея и той каза: уфф махни я тая, че много ме дразни и когато излизаме като искаме да идем някаде и тя е там той не иска да ходим! А неговия приятел ми каза всичко с такива подробности как били в приятеля ми и тя дошла и моя приятел казал на момчето което ми каза да си тръгва сещате се защо...А бе просто...А онзи ден казах на приятеля му :той е тъпак не мога да го понасям и тои ми отговори-тогава какво правиш с него? и ми прозвуча много странно! А не мога да направя проучване, защото не присъствам в кръга му от приятели и честно казано дори и да е станало нещо никой от другите му приятели няма да се трогне за мен
    imash osnovaniq da se symnqvash , no pak ti kazvam da vqrvash samo na tova koeto vijdash s ochite si

Guest
    послушай сърцето си

Голям фен
    Може да е имал нещо с нея,без да знаеш и после да са се скарали,когато ти е казал,че не иска да я вижда...Накрая повечето хора като се сдбрят с приятелят си,или приятелката всичко завършва със секс...Абе не знам защо сега си мисля най-лошото,може неговият приятел да те харесва щом така ти е отговорил...Чак ми стана интересно ....Сближи се с приятелите му,ако не ти е много трудно и все някак ще разбереш
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    Незнам опитах се да поговоря и с друг негов приятел и той ми каза слушай какво той ако беше направил нещо щеше да ни се похвали 100% защото е такъв а той не го е направил. А приятелят му който ми каза за случкатa го попитал и сега като спа с другата какво следва и моя приятел отгожорил аз никога няма да скасам с нея(т.е мен) и направо незнам всичко е адската каша, а аз съм в позиция на някакав страничен наблюдател а това ме побърква!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az bih povqrvala na priatelq si na 100% !!! :P

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    И кво като го е набурал на друга?! Нещо не мога да схвана...Имаш приятел и той го е набурал на друга...ииии къде е проблема в това? Нали сега пак си е с теб, той че ще ебе други от време на време това е ясно, нема такъв да не кръшка, седи си на гъза и не мрънкаи много да ти не бие шута.

Мега фен Аватара на iiirish
    ами да ти кажа честно така да се луташ между единия и другия няма да стане! с риск да се изпокарате може би ще е най-добре да ги събереш и двамата и да поставиш открито въпроса. така съм почти убедена, че все някой от двамата ще си признае лъжата, но ти не трябва да се предаваш и отказваш да търсиш истината! успех

Guest
    Цитирай Първоначално написано от naikki
    И кво като го е набурал на друга?! Нещо не мога да схвана...Имаш приятел и той го е набурал на друга...ииии къде е проблема в това? Нали сега пак си е с теб, той че ще ебе други от време на време това е ясно, нема такъв да не кръшка, седи си на гъза и не мрънкаи много да ти не бие шута.
    Правилно!

Супер фен
    ami 6tom znae6 imeto na momi4eto=> pitai neq

Голям фен
    Аз бих повярвала на приятелят си.Можа да казва истината и да не лъже.А й все пак трябва да се научиме да прощаваме

Guest
    guzove

emi da ti kaja kaji na priqtelq si 4e maika my ti e kazala i nz na koi da vqrva6 a pa spored men da vqrva6 na priqtelq si za6toto s nego hodi6 a ne s maika my maika my moje i da iska da vi razdeli poprincip ako ne te haresva moje da napravi vsi4ko da vi razdeli za tva govori s priqtelq si i my kaji cqlata istina !!! ot teb zavisi az bih napravila taka.
    Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Деба и доносниците, деба!
    Левски шампион але але!

ami nz na priqtelq sipredpolagam ama ako se razbirate dobre i ne te e lygal dosega

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Аз бих повярвала на приятелят си.Можа да казва истината и да не лъже.А й все пак трябва да се научиме да прощаваме
    Дамм абсолютно...Да обичаш значи да прощаваш а не да забравяш...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Мега фен Аватара на koalka
    Не е добре, че не вярваш на приятеля си.Аз бих му повярвала.Има всякакви хора и не знаеш приятелят му с какви намерения ти казва това.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ако момчето,което ти е казало това,те харесва...се навързват нещата...той ти казва..че приятелят ти е спал с някоя ...но да не му казваш,понеже ще се скарат...демек...по тоя начин..ти има пазиш приятелството..и прикриваш лъжата му...вие се карате с гаджето ти..и така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си