- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на кой да вярвам?
Намирам се в следната ситуация-ходя с едно момче 4 месеца, а преди 2 седмици един негов приятел ми каза, че е спал с другаобаче ме помоли да не му казвам,че знам, защото ще се скарат...обаче аз се побарках и казах на приятеля ми, че знам, че е спал с друга ама не му казах точното момиче, а му казах само,че са ми казали и той отрича до последно, а аз не знам на кой да вярвам и се побарквам... Моля ви има ли някакъв начин да разбера кои от двамата ме лъже?
![]()
Не можеш ли да имаш доверие на приятеля си? Все пак ходите от 4 месеца. А ако той наистина ти е изневерил , ще си проличи. Но хората завиждат и си измислят разни неща. Така че не се подвеждай по нечии приказки!
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
По принцип трябва да вярваш на гаджето си. Имаш ли съмнения, значи че с този човек е трудно да продължавате. Ако му имаш доверие не трябва да вярваш на всеки слух или на всяко нещо, което си чула. Ти преценяваш на кого да вярваш![]()
Ми има няколко вариянта,за които трябва да помислиш добре
1-воМоже приятелят му да те харесва и нарочно да прави така,защото си мисли,че ако скъсате може да се получи нещо!
2-роТова,което казва приятелят му може да е истина и да го прави с добри намерения..
![]()
3-тоМоже да иска да му направи мръсно,без да са скарани..
4-тоМоже би иска да направи мръсно на теб...
![]()
Не знам,обясни ми нещо...Приятелят ти как се държи с теб-мило,горе долу добре,гадно,безразлично...?П о принцип бройкаджия ли е и забелязвала ли си промяна в него напоследък?Грешно си постъпила като си му се разкрещяла.Трябвало е да се правиш,че нищо не знаеш,защото все пак може и да е някакъв майтап и да те лъжат-НЕ ВЯРВАЙ НА ВСИЧКО,КОЕТО ТИ КАЗВАТ!Поинтересувай се малко,разпитай от тук,от там,направи едно "разследване" по случая,намери доказателства и тогава вече си прави изводите с какъв човек си,или какви приятели има той...Успех![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
На мен вярвай... не на друг, само на мен!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Vqrvai na tova koeto vidish s ochite si , a ne na tova koeto ti kazvat vtori lica![]()
Умно...
nasty_f държи се адски мило, но за съжаление се появиха съмнения в мен. Значи специално с това момиче преди постоянно излизаха заедно а преди седмица стана въпрос за нея и той каза: уфф махни я тая, че много ме дразни и когато излизаме като искаме да идем някаде и тя е там той не иска да ходим! А неговия приятел ми каза всичко с такива подробности как били в приятеля ми и тя дошла и моя приятел казал на момчето което ми каза да си тръгва сещате се защо...А бе просто...А онзи ден казах на приятеля му :той е тъпак не мога да го понасям и тои ми отговори-тогава какво правиш с него? и ми прозвуча много странно! А не мога да направя проучване, защото не присъствам в кръга му от приятели и честно казано дори и да е станало нещо никой от другите му приятели няма да се трогне за мен![]()
Първоначално написано от Анонимко
imash osnovaniq da se symnqvash , no pak ti kazvam da vqrvash samo na tova koeto vijdash s ochite si
послушай сърцето си![]()
![]()
![]()
Може да е имал нещо с нея,без да знаеш и после да са се скарали,когато ти е казал,че не иска да я вижда...Накрая повечето хора като се сдбрят с приятелят си,или приятелката всичко завършва със секс...Абе не знам защо сега си мисля най-лошото,може неговият приятел да те харесва щом така ти е отговорил...Чак ми стана интересно....Сближи се с приятелите му,ако не ти е много трудно и все някак ще разбереш
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Незнам опитах се да поговоря и с друг негов приятел и той ми каза слушай какво той ако беше направил нещо щеше да ни се похвали 100% защото е такъв а той не го е направил. А приятелят му който ми каза за случкатa го попитал и сега като спа с другата какво следва и моя приятел отгожорил аз никога няма да скасам с нея(т.е мен) и направо незнам всичко е адската каша, а аз съм в позиция на някакав страничен наблюдател а това ме побърква!
Az bih povqrvala na priatelq si na 100% !!! :P
И кво като го е набурал на друга?!Нещо не мога да схвана...Имаш приятел и той го е набурал на друга...ииии къде е проблема в това? Нали сега пак си е с теб, той че ще ебе други от време на време това е ясно, нема такъв да не кръшка, седи си на гъза и не мрънкаи много да ти не бие шута.
ами да ти кажа честно така да се луташ между единия и другия няма да стане! с риск да се изпокарате може би ще е най-добре да ги събереш и двамата и да поставиш открито въпроса. така съм почти убедена, че все някой от двамата ще си признае лъжата, но ти не трябва да се предаваш и отказваш да търсиш истината! успех![]()
Правилно!Първоначално написано от naikki
ami 6tom znae6 imeto na momi4eto=> pitai neq
Аз бих повярвала на приятелят си.Можа да казва истината и да не лъже.А й все пак трябва да се научиме да прощаваме![]()
guzove![]()
emi da ti kaja kaji na priqtelq si 4e maika my ti e kazala i nz na koi da vqrva6 a pa spored men da vqrva6 na priqtelq si za6toto s nego hodi6 a ne s maika my maika my moje i da iska da vi razdeli poprincip ako ne te haresva moje da napravi vsi4ko da vi razdeli za tva govori s priqtelq si i my kaji cqlata istina !!! ot teb zavisi az bih napravila taka.
Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}
Деба и доносниците, деба!![]()
Левски шампион але але!
ami nz na priqtelq sipredpolagam ama ako se razbirate dobre i ne te e lygal dosega
Дамм абсолютно...Да обичаш значи да прощаваш а не да забравяш...Първоначално написано от nasty_f
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Не е добре, че не вярваш на приятеля си.Аз бих му повярвала.Има всякакви хора и не знаеш приятелят му с какви намерения ти казва това.
ако момчето,което ти е казало това,те харесва...се навързват нещата...той ти казва..че приятелят ти е спал с някоя ...но да не му казваш,понеже ще се скарат...демек...по тоя начин..ти има пазиш приятелството..и прикриваш лъжата му...вие се карате с гаджето ти..и така...