.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    shtom ne prisastvash v kraga my ot priqteli znachi mom4eto koeto ti e kazalo ne ti e osobeno golqm priqtel i nemislq che tfa koeto ti e kazalo e istina...vazmojno e tfa mom4e da te haresva i da iska da se razdelish s priqtelq si....neznam pravi tova koeto 4yvstvash.....az imah edna vrazka s edno mom4e toi beshe nai gotinoto mom4e v daskaloto i super mnogo momi4eta go haresvaha az bqh s nego i znaeh che nqma da e lesno i taka i beshe vsi4ki iskaha da ni razdelqt...po edno vreme toi zapo4na da se darji hladno kam mene i vsi4ki mikazvaha vklu4itelno nai dorbrite mi fr da skasam s nego no az mnogo go obi4ah i ne gi posly6ah...vapreki 4e me naranqvashe mnogo...neznam ti si re6i...
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Хаха аз не мога да разбера, този как може да му се пише "приятел" като ходи да разправя какво е станало и то точно на теб. Явно двамата не са толкова добри приятели за колкото ги мислиш и не ти препоръчвам много да вярваш на този доносник. Хахах, в днешно време да няма на кого да споделиш изневяра.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Проучи още..питай и други хора, дали са забелязали някаква промяна в отношението му към теб (отстрани също се вижда много добре) и към другото момиче.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

ebli4ka
    Guest

nn

Цитирай Първоначално написано от naikki
    И кво като го е набурал на друга?! Нещо не мога да схвана...Имаш приятел и той го е набурал на друга...ииии къде е проблема в това? Нали сега пак си е с теб, той че ще ебе други от време на време това е ясно, нема такъв да не кръшка, седи си на гъза и не мрънкаи много да ти не бие шута.

xaxaxa egati misleneto ima6 kefi6! ama 6to si misli6 4e samo mom4etata go praviat!i momi4etata su6to daje sme po dolni i pove4e iznaveriavame!kvo kato na priatelkata ti go nabuta niakoi dryg?pre4i li ti???

пиченце
    Guest

Re: nn

Цитирай Първоначално написано от ebli4ka
    Цитирай Първоначално написано от naikki
    И кво като го е набурал на друга?! Нещо не мога да схвана...Имаш приятел и той го е набурал на друга...ииии къде е проблема в това? Нали сега пак си е с теб, той че ще ебе други от време на време това е ясно, нема такъв да не кръшка, седи си на гъза и не мрънкаи много да ти не бие шута.

xaxaxa egati misleneto ima6 kefi6! ama 6to si misli6 4e samo mom4etata go praviat!i momi4etata su6to daje sme po dolni i pove4e iznaveriavame!kvo kato na priatelkata ti go nabuta niakoi dryg?pre4i li ti???
    \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си