- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Е тва вече е ужас
Вчера баце язе викам жената да доде у нас да апнем трушиика баце.. Слушай сега ко стаа... Седаме на софрата баце и тя вика "Трендафиле аи да прайм секс" Я баце викам убао... Ама тя искаше да и гризя ноктите на краката, и язе я бутнахме на земята и с шутове я почнахме, че то не може тъй... Ем миризливи краката, ем ноктите големи... И се почна здраво екека батко.. Бой, бой, бой.... Малко сръбска музика и туршиика, и пак.. бой, бой, бой... Тя се уплаши и изпълзя през вратата... Как да си я върна??![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahaae 4ove4e ti mn mi se napu6il
kato te gledam kvi temi puska6 taq ve4er napravo me s1sipava6
) ama kefi6 de
pone raznoobrazqva6 foruma
)
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
хахахах имаше тема, която сега е заключена ...6-7ма страница се пада при темите. Казва се "Натрових си гаджето" аххаха отваряш я и там пише как се прави "Любовен Елексир" ахахах
haahahahahah ... za onq keksПървоначално написано от FikyScHetOo
da da
haahah
grubo
![]()
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
a da se6tam se za keksa s laina i piknq![]()
![]()
Кажете поне дали е вкусно
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=69324
тва имах в предвид![]()
хаха не бе, пробвай го тва...чисти ...хмм...витамини...(май ще трябва да подхвана и мениджмънта по-сериозно хахахах,че може да ми потрябва)Първоначално написано от x pac
poredniq napu6en mastor na kusite razkazi
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Първоначално написано от strawberry1988
![]()
Uaxaxax, pi4, radva6![]()
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
abe q vzemi 1vo da se nau4i6 kak se pi6e na knijoven ili pone na razbiraem bulgarsi a ne na nekuv..... Ni6to ne ti se razbiraaa
...казал biboto докато се гледал в огледалотоПървоначално написано от biboto
![]()
отвлечи я и продължавай с побояПървоначално написано от x pac
![]()
![]()