- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- VajnO!!! samo sa skeitari v SF!!
vaprosa mi e sleadniq!! zna4i karam na rapata do pametnika ve4e 2 god. mnogo ne6to vidqx!!! ta spored vas pravilno li e nqkuf da mi doide ot nqkude si koito po4ti nikoga ne e karal na rampa i da po4ne da pada SA vijda se 4e ne moje da kara ti da iska6 da mu pomogne6!!!! Toi zapo4va da se pravi na vajen na golemiq razbira4 RAMPATA E KRIVA,TO NA TOQ BOKLUK NI6TO NE MOJE DA SE NAPRAVI i t.n. NE MI E QSNO KAK AZ MOGA DA KARAM NA TAZI RAMPA 2 god a toi ne mu stavali trikovete !!!!!!! VSE PAK NEZNAM V SF DA IMAME PO XUBAVA RAMPA S TEZI RAZMERI!!! ta kajete s kogo ste suglasni s men ili s nego??
Дъ бест аватар от галерията
naistina mnogo seriozen vupros..hmm..![]()
Сори братле,ама некфа задръстена темата.....
аз утре официално ще направя тема за да ви питам колко е часа.Да сте подготвени да ми отговорите, ей!
abe xora problema e eriozen![]()
ne vi li draznqt nekfi takiva ili moje bi ste to4no kato tqx
i kato te draznqt kakvo ? 6e promeni6 li ne6to? ne si gubi izli6ni nervni kletki.
e ti si karal tolkoz vreme...zna4i trea da znai6.. vsi4ki tunkosti i defekti na rampata..no kakto i da e..toq 4ovek moi da iska da se naprai na interesen pred obnostta.....,no puk az ah bqh na tvoito mesto bih mu pokazala 4e TOI E DEFEKTA...6e kara6,6e mu pokae6 kakvo staa ,6o staa....6e naprai6 4e tai 4e toz si subere partake6ite i da ne doide(ama glei da e pred mnoy hora,da mu stane po-tupo,ama vnimavai ti da ne se izloji6......4e togava...язък)....A vprotiven slu4ei 4e toz 6matarok ne6te da vidi 4e si4ko si e nared,samo toi ne... go ostai sa trepi tam......nali ne trepi tebe....6e vii6 4e kat ne napraini6to samo 6e si trugne...![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
peps_from_mars mai e prava A KOLKOTO DA SE IZLOJA MALKO TRUDNO![]()
хахах абе Корни айде утре да направиме едно компетишънче.. че гледам си некъф професионален скейтър.. споко не съм карал от 2 месецаинтересно ми е да видя дали в действителност си толкова добър за колкото се имаш...
Око за око, четка за зъби !!!
Левски шампион але але!
тихо бе лапеПървоначално написано от RedChil
Първоначално написано от KoRn
най се дразня някакъв позиор да ми вика аматиор братле!
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
хяхях![]()
Това клипче е култово!Първоначално написано от air_J
![]()
Абре тъпо е някой да се надува и да не приеме помощ, като все още се учи да кара.
![]()