- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да откажа
Здравейте.Аз съм си пич и си имам гадже.Много се обичаме,и ще правим як секс.Първо мисла да я накарам да ми духа няколко пъти щото съм пич и после ше я е*а.Но проблема е че тя сигурно ше иска също да я лижа а аз не искам защото много ме е гнус и не виждам смисъл да го правя.Как да и откажа и да я накарам само тя да го лапа?Въобще не искам да и лижа п*тката.
Mnoooogo si prost
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Сритай я в яйчниците и веднага ще се откаже![]()
Или я шибни в ташаците!
Пусни си сръбско и я ритайПървоначално написано от Анонимко
Никой не дава сериозен съвет.Аз сериозно питам,моля кажете!
Като те е гнус, секса не е за тебе,.. колко е яко да лижеш хубаво момиче..![]()
Абе яко-да лижа мазна п*утка.Само тя тряа да лапа и да я е*а.Много я обичам ама чак да и лижа п*тката-няма да стане,супер гнусно е
a ne misli6 li 4e i neq moje da q e gnus?!![]()
Първоначално написано от Анонимко
Тц представи си тя кво говори за твоя мазен хуй ?![]()
Посерко, секса не е за тебе, обърни се към.. събирането на боклуци![]()
Че нея от кво да я е гнус,тя е момиче.И не може да каже така за мен щото аз си го мия винаги като се къпя.
бръсната ли е ? и от каде знаеш,че е мазна като я наричаш
искаш тя да ти доставя удоволствие с свирка,че направи и ти ннещо бе
А тя не се къпе, а ?Първоначално написано от Анонимко
Ако пък е няква мръсна циганка, не си струва, ама като за тебе.. си струва..
porednata tupa tema ne moje6 da iska6 da ti duha a ti da ne q lije6
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Бръсне се,и знам че всички п*тки са мазни.И много ясно че аз няма да искам да я лижа-много е педалско,а а з съм пич
ti si zle
awe da ta eba v glupaka zemi sa skrii nqkude ! bokluk neshtasten ako znaish kolko si jaluk samonaish kvo? zemi si udari glavata v stenata nqkolko puti,moi se poopraish ! kato iskash neshto-sha go vrushtash ! bil pich toi,takuv si pich che naprauuuu..mai si porednoto mamino guzarche ama ai..se mi e taq chesno kazano,ebi sa !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i naish kvo oshte? po huu ne q celuvai ! moje da e qla neshto gadno predi tva i da ti stane kofti,puk ti si pich
smeshnik
![]()
abe mOlouuuuuuuuuuuuumen li si be,abe dano katerica ti otgrizne onaq rauta be,abe dano podvodnica ti natikat v dupeto,togava da ti doi akula v glavata..ama ne dolnata mi gornataabe puuuu be,abe da te ebat manaaaaafite be
![]()
брао ве смешен напраи ми смях =D>![]()
![]()
виждам че мн ги "разбираш" ама кат та глеам така маи само маикати ша ти пусне да знаиш
![]()
ама то от съжеление да не умреш без секс \
/ и кат не я лижеш каде ша и е кефа от теб бе селски?
едва ли и става густо кат ти глеа простата мутра
за тва или я лижи или си купи секс кукла
щот маи не си създаден да имаш полов живот с биологично момиче ае успех ти пожелавам дано да ти доиде акъла "пич"
![]()
и не забравяи ЛАТЕКСА РУЛЗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti da si pi4...xqxqxqxq tva koi ta izlaga be budala.Po-to4nata duma e bokluk!Kak ne te e sram..i kazva6 ,4e obi4a6 tova momi4ek`va e taq tvoita obi4,napravi edna jertva za neq nali q obi4a6?! 6te q kara6 da ti duha...pak koi znai tvoq kaf e-nqkav mirizliv ,gnusen.Ot takiva kato tebe mi se povdiga
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
ако си пич-ще лижеш....ма ти явно не си...![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
не момчето явно иска да си призае че има някакви семейни проблеми на тази тема а вие не го разбрахте, някаква дълбока рана причинена я от майката я от бащатаПървоначално написано от ultra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
a be tup q se osuznai malko!!slez na zemqta molq te......ne sum vijdala 4ovek s po-ograni4eno mislene ot tvoeto!ili tq ti duha ili ti q lije6 ili izob6to zabravqte za tezi ne6ta!da ne mislish 4e **** ti ne e gnusen a?!ako mackata ne e nqkoq murla nqma absolutno ni6to gnusno........
moq nevinnost i greh.....
xaxa doky ubi ribataxaxa a po temata ili q lijesh i togava shti duha ili nit shti duha nito sha q lijesh to nemoje samo da iskash be batko trqa i da davash kakto na tbe ti se iska da ti e kef kat ti go lapa i na neq i se iska da i e kef ne e li tai !?!