- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс!
С приятеля ми се каним след няколко месеца да правим анален секс и искам да съм подготвена!Та въпроса ми е:Ако той свърши в ануса ми после спермата изтича ли или си остава там?И ако изтича може ли да попадне във влагалището и да се забременее?![]()
ami da ima takava veroqtnost,no po-dobre s prezervativ,za6toto koi znae akvi infekcii 6e hvane priqtelq ti...![]()
Правете го с презерватив.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ема защо анален секс с презерватив бе?!?Е как така спермата дори да се стече как ще влезне вътре?Тя нали трябва навътре да флезе?![]()
Ся ше има 9824793874928374 пост-а в който пише:
Така че и аз се присъединявам към тях.Първоначално написано от Aleandra
Ти нормална ли си?Първоначално написано от Aleandra
![]()
ПРЕЗ ГЪЗА НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА БЕ ДЕЧИЦА!!!
Само без презерватив съм правила и не мисля, че има нужда от него. По принцип трябва да знаеш, че може да хванеш някоя болест така. Но иначе просто после си се подмиваш и няма да забременееш. А и не прави първо анален, а после веднага вагинален секс!
Господи от тъпо - по-тъпоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Спермата изтича, няма къде да отиде. В корема ли я искаш?![]()
Шансът от бременност (да се стече сперма върху устните ти) е сигурно статистически нулев. Но феномени - навсякъде
Относно презервативът - можете да го използвате като лубрикант. Освен това е по-хигиенично и за двамата. На мен от анален секс без презерватив един път толкова ми се беше разранил пенисът, че една седмица не исках да чувам за копулация. И трето - ако преминеш от анален към вагинален, има голяма опасност от инфекция при момичето!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ама без презерватив е по яко..
ама се пак с презерватив го правете.. аз съм страшен маниак на тема анален секс![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Abe az ot bolesti ne se pritesnqvam za6toto s priqtelq mi sme si na 100% sigurni edin v dryg.Ama ako taq sperma izte4e i vleze v mene me e strah samo..4e 6te go pravim bez prezervativ sme si go re6ili ama az iskam da sv1r6va v mene.. :P
shadow4e ami toi praznil li se e v anusa ti?![]()
приятели ти е най-щастиливия човек , сигурен съм![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ДаАма мен много ме боли и имам късмет, че там поне не му трябва 1 час да свърши като при нормалния секс
![]()
ненормалници... с презерватив, щото каквито болести има, които се предават, просто ти е бедна фантазията!
че не се забременява, то е ясно...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
По-спокойно, бре, момиче! Може да са си първите!
НО ИНФЕКЦИИТЕ СА СИ ИНФЕКЦИИ! Не е нужно някой от вас да е болен от нещо, за да се получат. Затова - не преминавайте от анален на вагинален секс без да си го измие момчето!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Abe ei hora![]()
![]()
Kajete mi beeeeeeeeee moje li da se zabremenee ako spermata se ste4e ili neeeeeeeeeee?????
няма да ти кажееееееемПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
ти малко ми глупееш
да не се обидиш само![]()
ние сме зли и ще ти кажем, че можеееееееееееее...............Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Първоначално написано от shizzle
shadow4e ama ti na protivoza4at14ni li si bila toi kato se prazne6e v anusa ti ili ne?Boje mersi mn 4e mi pomaa6! \/
Не може да влезне достатъчно навътре и не се ли замисляш, че те сперматозоидите трябва ад са вкарани с голяма скорост та да тръгнат да преодоляват "препядствията" нагоре към заветната цел. Няма да забременееш споко, ако спазваш това, което вече със шизъл те посъветвахме!
НЕМОЖЕ! няма да забременееш аре бегай да те развие в гъза да му напраиш кеф
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
Иста na4ukai si go!V drugiden ti 6te popita6 nqkoi za informaciq ama s tova otno6enie nikoi nqma da ti pomogne!Kakvo s1m ti napravila,4e taka da mi govori6 be?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hyahhayayhyh nqma kak da bqgam sq 6toto ne sme ot edin grad p1k i sme go re6ili za malko po-natat1k!Blagodarq vi mnogo,4e me prosvetihte!
![]()